Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Otvaranje Paypal računa

Zdravo! Već dugo vremena "otvaram" Paypal račun da bi mogla naručivati na e-bay-u i nikako da to napravim [:smijesi] stalno žicam prijatelje da mi naruče stvarčice... Imam u PBZ-u otvoren tekući račun, kartica Visa payWave za elektronsku uporabu...i na njoj straga imam četveroznamenkasti broj za koji mi je teta u banci rekla da s njime mogu naručivati najnormalnije preko interneta... Frendica je rekla da se moram registrirati na PayPalu i da mi oni uzmu neku sitnu lovu, samo da vide da mogu uzimati pare s mog računa i da mi taj iznos kasnije vrate... E, sad ona kaže da ja nakon što mi uzmu taj iznos moram ići u banku dići (na ispisu) broj kojim naručujem preko neta... Sad mi nije jasno jel taj broj koji ja imam straga na kartici taj broj koji bi ja kao trebala dići u banci ili dobijem drugi [:kesi] Totalno me zbunila pa pomagajte [:hihot] I čula sam da uzimaju godišnje 150kn za Paypal registraciju/račun (nisam ni sama sigurna) Istina ili ne? I nadam se da sam temu dobro postavila [:smijesi]
2013 07 17
u banci ti daju 4-znamenkasti broj, nije to taj s kartice iza, samo spomeneš da je za paypal :) a ovo za 150kn za registraciju/nešto nisam nikad čula. uzeli su mi nešto sitno s računa, možda 10kn i vratili nakon potvrde registracije.
2013 07 17
tako je neka sica od 1 $ ( a ne 150 kn) i ako imas net bankarstvo kad oni vrate taj iznos možeš u toj transakciji procitati 4 znamenkasti broj za registraciju na Pay Pal ...
2013 07 18
Verifikacija računa je 1,95 dolara i dobiješ ih nazad kad se uvjere da je to tvoja kartica.
2013 07 18
Znači prvo se registriram na paypal ili tražim broj? [:smijesi]
2013 07 18
Prvo registracija. Onda ne znam koji je točan sistem, prošle su godine kako sam ga otvarala. Znam da su mi skinuli 1,95 dolara za verifikaciju i onda da su mi pri skidanju u opisu napisali taj četveroznamenkasti broj koji sam morala upisati pri verifikaciji. Možda ima koja cura da je friškija, ja sam već pola pozaboravljala...
2013 07 18
Ja takodjer otvaram Paypal racun vec 2god. [:smije] Nikako da dovrsim jer mi sve izgledalo prekomplicirano...npr.koju uopce karticu izabrati,a netko mi je savjetovao da bih i devizni racun trebala otvoriti - da li mi stvarno trebaju dva racuna?? Ili je devizna za situacije kad bi mi trebali primiti novce iz inozemstva? za neke dr.informacije tema mi je pomogla. :-)
2013 07 18
Ne treba ti devizni racun, iako bih ti preporucila da za trgovanje imas ziro. Puno je sigurnije od tekuceg - stavis odredenu svotu na racun i kupujes. Barem ja tako radim. Lipo net bankingom prebacis s tekuceg na ziro onoliko koliko zelis potrositi i to je to. Paypal je vrlo siguran, ali danas nikad ne znas, ima svega..
2013 07 18
dobro kaze PokloniDaJana bolje je na ziro...ili na bilo koju drugu karticu gdje ti moraš sam uplatiti sredstva...da prvo registracija i Ne netrebas ti sama tražiti broj oni ce ti ga u povratnoj transakciji poslati . Ja sam na AMEx-u i već 10 godina imam PayPal mogu reći samo rijeci pohvale,
2013 07 18
Pozdrav, prvo da se predstavim, novi sam clan ovdje i želim prikupiti što više informacija vezane uz e-racune (internet racune). Hmm, gledam po netu razne forume i misljenja drugih, al nekako se bojim koristiti internet za placanje racuna, da nebi ispalo krivo. Netko hakira ili mi se prikopca da potrosi kune... zanimaju vaša iskustva. Hvala, lp :)
2015 03 18
Pozdrav, Valentin78 evo da prva odgovorim. što se tiče plaćanja računa (kućanskih) koristim internet bankarstvo od kad je saživilo u lijepoj našoj. Internet kupovinu obavljam preko PayPal računa koji također imam mislim od 2007 godine, tada povezan sa amexom. Sada mi ej paypal povezan na Visu elektron tekućeg računa s kojom plaćam i primam novac. Znala sam i plaćati izravno karticom, ako ne primaju paypal. Ovaj link što ste dali za e-račun mi se čini kao portal za poduzetnike ili fizičke osobe koje za svoju uslugu žele ispostaviti račun. Za isti vam trebaju certifikati od FINE i sto drugih čuda, ide sve preko POrezne i plaćate porez. Ovisno što prodajete, kojom djelatnošću se bavite itd itd. Kad kupujem preko nekog internet servisa, recimo e-kupi, E-račun primam preko maila ( tamo sam kupovala amexom na 12 rata), kupila sam i laptop u Zagrebu u jednu renomiranu firmu Dinersom 12 rata, također sam dobila e-račun. E-račun je kao i račun poslan poštom, te sa istim ostvarujete iste pogodnosti kao i sa ovim drugima, recimo na licu mjesta ispostavljenim računima. Jasno uvijek pripazite gdje kupujete i što kupujete, jer sa računom imate i garanciju. [:smijesi]
2015 03 23