Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Razvodi, prekidi /

Da li je ovo psihopat

U pocetku je sve super ugadao curi, kuhao sve oko nje. Ne vrijeda je za izgled kao dobro izgleda sve super, kaze da joj je lijepa kosa. Ali mora nositi spustenu kosu kad je sa njim. Uvijek potencira da on nju voli vise. Ako nece nesto kak on zacrta okrece se na krevetu kao duri, i nesto je bila svada nisu se vidjeli pa joj rekao nemoj me ljutit davat povoda da poludim. Ucjenjuje prekidom ako nece kak on, ako nece seksualne ekshibicije s trecim osobama kaze onda nista s nama i radi scene. Iživljava se na njoj u seksualnom smislu, hoda za njom. Prati. Potencira da ga se svi boje, da mu nemogu nista. U par prilika svađa je rekao da ce je bacit odnekud, ima agresivne izjave. Nekad je izbacuje iz stana, ona kaze zasto mi to radis kaze vidis da mogu, gledajuci je u oci. Poslije je zove. Psihopati imaju karakteristike nemaju osjecaj savjesti, i krivnje, tuku zivotinje. Moze li se ovo podvest pod to.. ali on ne tuce zivotinje,. Radi se o mojoj prijateljici. Da li je samo emotivni manipulator ili i psihopat, bas ili opcenito bolestan malo luđi?
2018 07 12
i jedno i drugo je, bolje ga izgubit nego nać..... 8-)
2018 07 13
Dao joj je jasan odgovor na njezino pitanje “Zasto mi to radis?”. Zato sto moze. I moze - jer ona to dopusti i dalje je s njim i uporno mu se vraca. Dobro joj je i rekao.
2018 07 13
Upravo ovako kao što je doraos rekla, dok god mu ona to dopušta radit će joj šta ga bude volja. I sigurno nije malo luđi, nego teški psihopata od kojeg treba pobjeći brzinom munje.
2018 07 13
Nije on psihopat. Ima on druge probleme. Al.kao sto su cure gore rekle - ona je kljucni "problem". Nek se jednostavno makne i nema vise potrebe za.ovom temom
2018 07 14
Psihopat i manipulator. Neka se odmah makne, a ako je nastavi pratiti neka ga prijavi policiji.
2018 07 14
Psihopat. Bolje bi bilo za tvoju prijateljicu da se što prije makne od njega.
2018 07 14
imam rođakinju koja je imala takvog muža, sad je pokojni, nije smjela imati prijateljice, djeca su ga mrzila pa se razbježala, a ona je svako malo nosila sunčane naočale.... :D kao osjetljive joj oči, ustvari ispod očala je bila modra šljiva...., ko si želi pakao nek takve tipove traži 8-)
2018 07 14
Je.
2018 07 16
Nasilnik i manipulator - to nije za nista drugo nego bjezanje cim dalje.
2018 07 16
Psihopatski je pisati ovakve izmisljotine sa fejk profila. Nije prvi put - sram te bilo!
2018 07 17
> iraira: > Psihopatski je pisati ovakve izmisljotine sa fejk profila. Nije prvi put - sram te bilo! Zasto mislis da je izmisljeno?
2018 07 17
> doraos: > > iraira: > > Psihopatski je pisati ovakve izmisljotine sa fejk profila. Nije prvi put - sram te bilo! > Zasto mislis da je izmisljeno? Isti onaj sta svako toliko pise. Iste dugacke recenice bez interpukcija, isti stil...svako toliko on to tako.
2018 07 17
ta ista tema je bila i na forum.hru
2018 07 17
> doraos: > > iraira: > > Psihopatski je pisati ovakve izmisljotine sa fejk profila. Nije prvi put - sram te bilo! > Zasto mislis da je izmisljeno? Ajde Dora prestani se pravit pametna
2018 07 19
1 2 Sljedeći