Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ekstenzije, molim da mi se javi cura koja se bavi

time, trebala bi uslugu, naime hoću kupiti ekstenzije keratinske, i sama sebi postaviti, ako ima koja cura lemilicu da mi iznajmi na dva tri dana? pa je vraćam? nije bed, mogu ostavit osobnu ili tako nešto da zna da je neću prevarit, glupo mi kupovati a neće mi trebati stalno, pa radje da dam nešto novaca za najam? ako ima koja neka se javi :-)
2013 07 25
Nemoj si to raditi... Ja sam imala ext. 4god. U početku je ok kad ih postavi strućna osoba, a nakon 2 god ni to. Da vidiš moju kosu koja je razlika bila kad sam zadnji put skinula ext. i sad kad se oporavila. Imam duplo gušću kosu... Ako ih želiš rađe plati frizerki koja ih postavlja 200-300kn. Sama nemoj nikako!
2013 07 25
Pa neće ih sama sebi stavljat jer ih ni ne može sama sebi stavit. [:sokiran] Vjerovatno će joj netko stavljat ..
2013 07 25
stavi one koje se upletu u tvoju kosu, zasiju ili kako se to vec zove, a ne koje se leme [:sokiran] moja rodica stalno tako jer ima tanku kosu, ide kod neke crnkinje i kad skine ljeti kosa joj je skorz normalna , nije ostecena
2013 07 25
Ak nis stavi si ih s peglom za kosu umjesto lemilicom ,tak sam ja jednom [:hihot]
2013 07 25
Leliceee...neee to radit..vjeruj mi ..imaš one neke clip on..mislim da se tako zovu ne uništuju kosu a priji mi ih je mama postavila običnim klještima..super izgleda
2013 07 25
@smisnamala apsolutno se slažem s tobom, ja imam već godinu i pol klipse i preporodila sam se s njima, samo moraju biti kvalitetne...
2013 07 25
ma imala sam dvoje klipse nekako me žuljaju :( a one sa metalnim umetcima ili kako se zove to umjesto lema? gdje da ih nabavim???
2013 07 25
I mene zanima. Ekstenzije na let su mi preskupe i previše uništavaju (i,ala ih 2 godine). Sad imam te na cesljice al to mi se ne da stalno skidat, stavljati... Jel postoji neka treća varijanta??? A da su ti isto stalno na glavi a da nije lem?...
2013 07 25
Leđima koje si uzela i za koliko? Može i u inbox...
2013 07 25
Lelica [:smije]
2013 07 25
ma nisam mislila na klipse imam i ja klipse sad al ako ona ne želi to skidat imaju neke koje se običnim klještima pričvrste...svaka pojedinačno..gore je mali komadić lima plastike u obliku kružića..--što li je to...i to se provuče pramen tvoje kose i stegne klještima...kažem vidila sam uživo... idem sad vidit kak se točno zove...
2013 07 25
evo ga!Micro ring ondnosno ekstenzije na mikroringove...kažem vidla sam uživo i lako se stavlja, najobičnijim klještima... a trajnost je ista kao i s keratinom...s tim da ja keratin više ne bi ni u ludulu...kad sam ih skinula kosa mi se prorjedila i još sam imala tog keratina po glavi dugo... [slika:4f33cac3-232a-404b-a238-92c89394d5c3]
2013 07 25
i da ovog ima na njuškalu recimo [:poljubac]
2013 07 25
znam za to, rekla mi je cura sa iskustvom da to ni u ludilu ne stavljam, jer to ne dura dugo i da nakon par tjedana pramenovi počnu ispadati i da se jako jako petlja i da je jako jako bolno te da možeš počupat svoju kosu iz korijena time.. . cura godinama stavlja ext. i kaže da je imala i da joj je nakon dva-tri tjedna počela opadati kosa iz th limova i da je jako jako bolno i teško skidanje te da te plastike il šta več brzo pucaju od pranja kose...
2013 07 25
1 2