Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

ovo moram s nekim podijeliti

gledam ja krpice za djecu i nađem kod jedne mame da prodaje pidžamice za novorođenče po 30 kn-ajde,mislim si,pristojna cijena,idem joj se javiti-pošaljem poruku i pitam ju koja su marka te dvije pidžamice-ne želim kupiti nešto kinesko...mama odgovara isti dan-citiram-da vam budem iskrena,ne znam,a sad da kopam i tražim da bi to vidjela iskreno i nemam baš vremena! ostala sam šokirana-ali dobro-ako njoj više znači njeno vrijeme nego mojih 30 kn nek joj bude! ispričavam se ako je bez veze što sam ovo napisala ovdje,ali morala sam ovaj šok podijeliti s nekim! [:smijesi]
2013 07 25
haha sta ces, ima nas svakakvih ovdje [:smije]
2013 07 25
[:sokiran] [:sokiran] [:sokiran]
2013 07 25
baš ljubazna prodavačica [:place] mislim, stvarno - ako joj je teško virnuti na etiketu tko je proizvođač, što bi tek rekla da si joj postavila neko teže pitanje [:hihot]
2013 07 25
Haha! I mene je jedna odrusila tak na sličan način! I kaj da napraviš? [:sokiran] [:jezik] mi smo žene čudne biljke [:hihot]
2013 07 26
Ja jednoj curi ovdje poslala upit da izmjeri haljinu u prsima,ona kaže..citiram:nemam sad vremena,zauzeta sam nečime,kasnije ću...i naravno više se nije javila....
2013 07 26
ah, čuj, ljenost [:smije]
2013 07 26
nije mi jasno zašto onda prodaju,ako nemaju vremena za to?i kako je našla vremena da uopće odgovori na poruku?
2013 07 26
A, ma to je klasika ovdje.. Sve više i više ima bahatih i bezobraznih cura, nažalost [:frustriran]
2013 07 26
Ivana, možda je mislila da pitaš jesu Dior ili Chanel [:smije]
2013 07 26
ma šta reći [:smije] ..neku večer utipkam u tražilicu bikini sidro..tako nešto..i izbaci mi plavi..ja pošaljem ljubazni upit...dali imate ovaj zeleni L veličinu...naravn nema odg..aj dobro..sve ok nisam čitala baš detalje tek poslije pogledala da su dvije boje-ali zeleni nije u opisu...jer sam bila u žurbi..večeras mi dolazi pod navodnicima bahati odgovor..a ima 163 poz [:smije] citiram neurozu [:smije] pa ako ga nema na profilu onda znači da nemam...jaooo presjeklo me... [:smije] ..noj odgovor je bio...pa moje duboke isprike nisam detalje pročitala..Hvala iznimno ste ljubazni [:smije] [:smije]
2013 07 26
[:kesi]
2013 07 26
pardon nisu dvije boje nego dostupan u 2 veličine [:kesi]
2013 07 26
HAHAHAH, svaka čast na tvom odgovoru [:smije] baš ih ima čudniih, jooooj
2013 07 26
ma ja sam htjela kupit nàtikace i pitam duzinu gazista jer nosim 38.5 a cura ima 38 i 39 br. u ponudi, dakle, jedne ce mi sigurno odgovarati. odg mi je da ce se javit kad izmjeri. To je bilo prije 2 mj.!
2013 07 26
1 2