Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ali zašto to radite???

Slučaj br. 1: U adminkinu temu TRAŽIM... postavila sam slike i konkretne opise stvari koje tražim isključivo u zamjenu ili uz neku manju nadoplaticu, jedna od tih stvari bila je i crna ili bež tvrda torba srednje veličine da bi mi se jedna cura javila s ponudom za SIVU! torbu koja je mala koja je mekana i s ponudom da će mi izać u susret za kupnju i dat za 50kn s poštarinom!!!! Kad sam dotičnoj odg da to nije ni približno torba kakvu tražim (jer sam još uz opis priložila i slike) i da tražim isključivo u zamjenu ili zamjena+manja nadoplata, gospođica se očigledno uvrijedila i nije mi ništa odg... Pa tko je tu lud???? Kao da ja sama ne znam što tražim i da sam toliko bila luda kad sam to pisala pa ću se onda kraj njene ponude odjednom zainteresirat za ono što ne tražim i ono što mi ne treba! I to nije jedini slučaj!!! Neprestano sam dobivala, i još dobivam, ponude da kupim ovo ili ono što je samo po namjeni (torba, hlače, sandale) slično onome što tražim, a ni po izgledu ni po ikojoj drugoj karakteristici, i to su još ponude da kupim iako sam velikim slovima napisala da želim zamjenu (I ispričala se zbog velikih slova, ali sam ih stavla da ljudi vide pa čak i oni koji su prelijeni za pročitat). Za čega se to stalno događa???? Ajde da je riječ o jednom, dva slučaja, ali da mi svakodnevno inbox bude zatrpan takvi porukama koje nemaju veze s onim što tražim, pa čemu to???
2013 07 30
Slučaj br. 3: Također vrlo često dobivam poruke želim i link artikla i kraj toga ništa napisano. Kad pitam jeste li možda za kupnju, redovito nema odg. Nije to neki grijeh, ai dajte ili nešto napišite ili barem odg kad vam ja već odg! Jesam li ja jedina kojoj to smeta i kojoj se to događa? Zašto to radite? Molila bih barem jednu curu da mi da neko dobro objašnjenje za takvo ponašanje! Ovo je stvarno previše... Ispričavam se ako sam bila preoštra, ali stvarno nakon deset takvih poruka u inbox svakodnevno uz jasno označeni opis, stvarno već ludim i želim čuti neko objašnjenje...
2013 07 30
Jednostavan odgovor: glupi ljudi. Mislim da su se svima koji su malo dulje u ovome bar jednom dogodila sva 3 slučaja. Ignoriraj, zahvali iako bi naradije svašta drugo rekla [:hihot], a na prazne poruke odgovori "jeste li zainteresirani?" jer se dogodi da nove cure ne znaju kako funkcionira kupnja. Odgovori, izbriši, zaboravi. [:smije]
2013 07 30
smeta, naravno da smeta.....ali vidim da si već dugo član krpica i ne razumijem kako već nisi otupila na takve budalaštine [:sokiran] nemoj se sekirati, ne vrijedi ničemu....a i ovu temu neće pročitati one koje to rade nego npr. ja, koja sam sve pročitala [:kesi] i koja se također borim s takvim (oprostite na izrazu) debilima.... samo opušteno, udahneš, izdahneš, obrišeš razgovor i to je to [:zaljubljen] [:poljubac] no sikiriki
2013 07 30
da, za treći slučaj rekoh da nije grijeh jer sam i ja jednom bila nova u svemu ovome tako da razumijem nesnalaženje sve ostalo, ali mi nije lijepo što onda ne dobijem nikakav odg... ali eto, nadam se da će bar neke takve vidjeti ovu temu i početi čitati, ako barem jedna to napravi nakon ove teme, meni je dovoljno [:smijesi] i da nemiscloset definitivno nije vrijedno živciranja, ali kad pomalo ide na živce [:sramezljiv]
2013 07 30
Razumijem ljutnju, isto se i meni često događa... Otupiš s vremenom i budeš zahvalna što ipak ima više onih normalnih [:sramezljiv]
2013 07 30
Evo što se tiče 3. slučaja... I sama dosta često dobijem samo link u poruci i kad pogledam profil, u pravilu se radi o curama koje su tek registrirane, pa ne znaju što točno znači onaj gumb "Želim to", tj. misle da klikom na na njega valjda spremaju artikl u omiljene. Vidjela sam da se dosta cura žali na to, pa na takve poruke niti ne odgovore. Ja osobno uvijek napišem nešto tipa: "Bok, dobila sam samo link u poruci, jeste zainteresirani za kupnju?" I moram reć da skoro uvijek dobijem potvrdan odgovor i ili me pitaju neke detalje ili samo traže podatke za uplatu.
2013 07 30
eh da, i ja sam to pomislila @jagodica za takve poruke da se mijenjaju ta dva gumba, ali kažem, ružno mi je što onda kad već pošaljem im poruku i lijepo pitam, ne dobijem nikakav odgovor nazad... [:tuzan]
2013 07 30
BiacaBocaBuvljak - potpisujem! Ima puno novih cura pa nemaju pojma još kak ovo sve funkcionira.. neke mijenjaju ''želim to'' sa ''stavi u omiljene'' [:hihot] [:smije] A što se tiče onog najpoznatijeg pitanja na krpicama: da li si za zamjenu?? (obavezno uz 500 smajlića i upitnika) na njega uopće ne odgovaram jer je očito da neke cure nit ne pročitaju uvjete prodavača [:sokiran]
2013 07 30
@mirjana283: znam, meni je to isto glupo, mogu reć i bezobrazno [:sokiran] al šta ćeš, kupac uvijek mora biti taj koji je pažen i mažen i koji će ti se ponovno vratiti, kažem najgore mi je ovo: da li si za zamjenu [:hihot]
2013 07 30
3. slucaj...dogadja mi se stalno :D ali to je jos ok, dok nis ne odg na poruku kad ih pitas ako su zainteresirani...najgori su ovi koji nakon nekoliko dana rezervacije i obecanja kako ce sigurno uplatiti, nikad vise ne odg na poruke, a ostavila sam i broj racuna i sve...ne kuzim, zasto? ako nemas novaca- ne kupuj i ne pisi da ces sto posto uplatiti, ako se i predomislis, pa daj bar javi! stvarno ne podnosim nekulturne i bezobrazne ljude
2013 07 30
@Jagodica - Hvala! [:smijesi] @mirjana283 - A ova cura što ti nije odgovorila... Ne mora značit da se ljuti. Možda baš suprotno i baš ju briga. Probala je prodat, nije uspjela i šiba dalje po svom, a tako bi i ti trebala [:smijesi] Ima svakakvih ljudi tu, ali nabaciš samo IGNORE [:pospan]
2013 07 30
2. slučaj svakodnevno proživljavam, Jasno mi piše na svakome artiklu i sa strane u mome opisu da nisam za zamjene, a uredno svaki dan dobim barem 1-2 upita jesam li za zamjene. Počinjem lagano ludit na takve stvari. [:frustriran]
2013 07 30
@seamisai i meni se to događa konstantno, najgore mi je bilo kad je jedna cura trebala uplatit i računala sam na tu uplatu jer mi je toliko tebalo za stanarinu da bi mi taj dan kad je trebala uplatit rekla, joj znaš šta, ipak ne bi, čini mi se da ta tirkizna boja previše vuče na zeleno! [:sokiran] [:boji] @plawushaa2, posve te razumijem, na jednu-dvije takve stvari da se nabacit ignore, ali kad ti se to događa iz dana u dan, već mi bude zlo [:tuzan]
2013 07 30
hehe, slicne stvari se i meni dogadjaju...npr cura bi kao sigurno kupila hlace, zahtijeva sve moguce i nemoguce mjere i dodatne slike, broj racuna...da bi na kraju odgovorila da kao ipak odustaje jer ionako ima previse hlaca :D to kao nije znala prije? bitno da mi je morala trositi vrijeme i zivce -.-
2013 07 30
1 2