Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

'Skupo plaćeno'

smeta,zivcira,tu je to negdje,sinonimi,nisam navela da citiram pa sam se eto tako izrazila ..
2013 08 11
ili ti lijepo ispod svega napisi 1000kn pa cu si ja vec nesto izabrati [:hihot]
2013 08 11
hahah, deal :D
2013 08 11
@Beatriss SMETA me nepravda, ali me ZIVCIRA netolerancija! ;)
2013 08 11
evo, sada sam naletjela na ovo: "jaaaako skupo plačene,ne pitajte me koliko,plače mi se.." [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije]
2013 08 11
Takva stvar definitivno nije trebala biti stavljena u prodaju. Ako se proda mogla bi izazvati gadne psiholoske smetnje te dusevne boli! [:smije]
2013 08 11
ahahahhaha omggggggg... sta sam ti rekla beatriss kad si stavila sliku, da ces zavrsit kao tema na forumu s tom cijenom [:hihot] [:hihot] [:hihot] nije mi mogla uploadat sliku pa je stavila artikl, big deal :P enivej hvala na reklami [:zaljubljen] i nakon vasih komentara ja jos dijelim misljenje sa anananananna il kak se vec zove cura [:smijesi] mislim da je napomena kolko je sta kostalo nepotrebna ... a ak ces dat za neku stvar sto eura covjek bi pomislio da imas i racun pa ga poslikajte, mene bas zanima to jako hahhaha...al stvarno [:znoji]
2013 08 11
a neka neka,ne moze skoditi [:smijesi] a sad svi skicnite kod heloukiti i dajte si nesto izrezuckati da budete in [:smije] kod nje ne pise skupo placeno [:kesi]
2013 08 12
da, cak i za đabe bude ko je dobar :PO
2013 08 12
1 2 3 4