Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Reklamiranje

Mislila san da reklamiranje na forumu nije dozvoljeno, a svako malo se pojavi neka glupa tema kojoj je JEDINI cilj samoreklamiranje....Ne kužin [:vrti]
2013 09 07
Ama baš svaka tema se može protumačiti kao samoreklamiranje..pa i ova tvoja sad:) Ne treba na to tako gledati..
2013 09 07
po meni, cak i bolje teme samoreklame, bile skrivene ili javne nego ove svadje i cupanja [:vrti] [:vrti] vise ne razumijem ove padobranke koje samo ulete u temu i "pratite me i ja cu i vas [:hihot] " - to mi je dovoljan razlog da nikada nisa ne kupim od nje, nov nacin silovanja kupaca [:pospan]
2013 09 07
slažem se od riječi do riječi s Lanomzg!:D
2013 09 07
Reklame su dopuštene na podforumu rukotvorine...naravno ako izrađuješ rukotvorine [:hihot]
2013 09 07
istina ali ima ih par ne baš suptilnih.. Ako postoje pravila i odgovarajuće "kazne" trebale bi se jednako primjenjivat na sve, a u par navrata sam se uvjerila da to nije istina, jer bi pokretačice teme prije samoreklame napisale par rijeci.. A što se svađa tiče, ne znam .. Neki ljudi ovoj stranici predaju preveliku važnost, al nema veze bar iman šta čitat po forumu [:smije] [:smije] [:smije]
2013 09 07