Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Hey koke kaj ima

Ovako da se ja izjasnim. Nema me na ovom forumu niti koristim stranicu za prodaju jer je zadnji šrot šrotova. Ekipa šta se povlači je blago rečeno ograničena (čast iznimkama). Ja sam obvijestila admina da ću se klonit ovog foruma i stranice jer kao što iz dana u dan primječujete ovdje nema reda i pravila. Poduzela sam što sam mogla vezano za ovu stranicu, nadam se da će bit lijeka. Nije mene nitko protjerao da si ne mislite, već čitajući postove pojedinih smanjuje mi se inteligencija a rado njegujem intelekt i sharpness tako da sam zapravo shvatila da je ovo zadnje mjesto za osobu poput mene. Tzv društvance koje hrači ovdje su isfrustrirane nedoje... babe jbga takve ih je Bog napravil,valjda... No hard feelings... moje krpice sucks. Ugodan ostatak života i ne vidimo se [:smijesi] [:zaljubljen]
2013 09 10
Oprosti ali ako ti se smanjuje inteligencija na ovoj stranici cemu i dalje pises 'inteligentne postove'?
2013 09 10
Hahahaha uz bf, ti si jedna od najisfrustriranijih osoba ovdje [:smije] [:smije] [:smije]
2013 09 10
[:smije] [:smije] [:smije] poz koke [:poljubac]
2013 09 10
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH ajde zbogom nek ti je sritno! [:sramezljiv]
2013 09 10
Lijep izraz,zadnji šrot Hvala lijepa,na komplimentu
2013 09 10
samo sam se htjela izjasnit. no hard feelings.
2013 09 10
no need to get agressive [:zaljubljen]
2013 09 10
pa,zašto se ne izražavaš na nekoj VIŠOJ GRANICI INTELEKTA??!!!!! No hard fellings
2013 09 10
Ne bi li bilo jednostavnije da si ugasila profil na krpicama, poštedjela bi nas svoje "inteligencije" [:smije]
2013 09 10
Misticna ima nas koji te volimo [:poljubac] [:poljubac] a na one isfrustrirane nemoj gledati [:smije] [:smije]
2013 09 10
žena puca od intelekta i silne intelegencije,moglo bi preći na nas zadnji šrot,e Bože! Bolje ti,je popričaj malo sama sa sobom prije ovakvih objava i zdravo je ponekad...
2013 09 10
Branka39- Tebi odgovara kad te netko naziva SROTOM i ti ga volis? Super, drago mi je radi tebe.
2013 09 10
buahhahahahahahahhahahahahah ajd procitaj jos koji put...... [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] i da drago mi je da ti je drago [:smije] [:smije] [:smije]
2013 09 10
Joj, smijete se sebi? A valjda i to netko mora.
2013 09 10
1 2