Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Krpice rulez !! :D

vidim ja petak 13. , reko neće valjda nešto loš dan biti [:kesi] kad ono pozitivan šok [:kesi] dođem ja na svoj kiosk, klasika, već sam na "ti" s tetama, dođem po pakete i šaljem usput i primjetim da nova cura radi, kad ono mi se skompamo i udri o krpicama [:smije] na zadnje sam joj pola sata kasnije išla nosit svoju haljinu na kiosk, al najsmijesnije je bilo kako ju je oblacila da ju niko ne primjeti unutra u kiosku [:smije] [:smije] i kupila ju je [:kesi] + pridružila nam se još jedna cura koja je sasvim slucajno načula mene i tetu kako pričamo o krpicama, kakav kokošinjac je nastao pred kioskom za 5 minuta [:smije] ko' da si pustio roj pčela na krušku [:kesi] krpice rulaju ! [:zaljubljen]
2013 09 13
[:smije] [:smije] [:smije] i ja sam dosta frendica navukla, baš kokošinjac [:smije] [:smije] [:smije]
2013 09 13
ahahaha [:kesi] to je to
2013 09 13
haha zakon [:smije]
2013 09 13
odlično,party nabrzaka :)
2013 09 13
Ideeeeš! Na kojem si to ipak kiosku bila? Ja sam prošli put naletila na jezikovu juhu od tete na kiosku koja se ponašala kao da je baš ona osmislila cijeli koncept slanja paketa preko tiska.... [:frustriran]
2013 09 13
U jalkovečkoj ulici [:zaljubljen] hehe :)))
2013 09 13
Znači u Jalkovečkoj je ekipa! Stižemo na sljedeću razmjenu [:jezik] I tete kod glavnog kolodvora su isto super! [:smije]
2013 09 13
haha odlicno [:kesi]
2013 09 13
moj cijeli razred počeo s krpicama kad sam počela pakete u školu nositi xD
2013 09 13
yeee yupy [:smije] [:smije]
2013 09 13
ahahahha krpice se šire:D
2013 09 13
[:smije]
2013 09 13
Tak sam i ja nosila u razred pakete i svi znaju da prodajem, ali su u razredu međuostalim bili neki maloumni dečki koji se izruguju i ne znam šta, cure su se raspitivale, ali nijedna nema volje za to, nijedna ne zna prodat, stavit, opisat pa traže mene da im prodam, a znam da je pola njih sram ne znam čega. STRAŠNO, fala bogu pa sam ih se riješila [:smije]
2013 09 13
ma kakav sram, samo deri [:smije] hahahaha
2013 09 13