Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Koja je poanta...

...neodgovaranja na poruke, na upite? Nevjerojatno mi je da sam poslala u zadnjih dva tjedna 8 upita i doslovce na nijedan upit nema odgovora a korisnice se uredno prijavljuju, prodaju. Posaljem jos jedan upit, mislim si mozda nije vidjela, mozda je inbox pretrpan ali opet ni a ni b. Ne vjerujem da je artikl neka navlakusa, ali opet :o
2018 08 27
Mailovi za poruke uopće ne dolaze, nikome valjda, već danima, tak da korisnici ne znaju da imaju poruke ako ne otvore inbox... Sumnjam da netko otvara inbox bezveze osim ako očekuje neki odgovor ili slično. Tako da vjerojatno ćeš dobiti odgovore kad ta funkcija opet proradi tj kad se nadležni oko toga pobrinu :)
2018 08 27
To su one sta "prodaju", a ne prodaju. Artikli im ukrasi po profilu :s Kad razmislis, i bolje da se ne jave. Ko zna sta bi dobila.
2018 08 27
Ajme :s :) svako malo korisnice objavljuju odredjeni artikl koji je izgleda veoma popularan i samo sibnem upit, medjutim nista, na nijedan a kupila bi zasigurno ali eto, nece pa nece. Da, ukoliko prodaju a ne prodaju, jos bolje mozda, da me postede nezeljenih muka kasnije.
2018 08 27
Pošaljite im poruku da im nešto poklanjate i da vidite kako će vam istog trena odgovoriti i kako će naći vremena da pogledaju inbox. x-)
2018 08 27
> IvanaFun54: > ...neodgovaranja na poruke, na upite? Nevjerojatno mi je da sam poslala u zadnjih dva tjedna 8 upita i doslovce na nijedan upit nema odgovora a korisnice se uredno prijavljuju, prodaju. > Posaljem jos jedan upit, mislim si mozda nije vidjela, mozda je inbox pretrpan ali opet ni a ni b. Ne vjerujem da je artikl neka navlakusa, ali opet :o Pošaljite meni upit, ja odgovaram odmah i još je cijeli profil na 50% 🤣🤣🤣🤣
2018 08 27
I meni se to dogada, kad nesto zelim kupiti bema odgovora 😐
2018 08 27
Moguće da je navlakuša, ali zaista štekaju informacije o pristiglim porukama. Zato ja provjeravam redovito inbox, uredno odgovaram na poruke i dajem vrtoglave popuste :-)
2018 08 27
Neka ste se sve do jedne ispromovirale na tuđem postu... Zar nijedna tema ne može proći bez prolijevanja popusta i hvaljenja samog sebe? :@
2018 08 27
> Tamara5485: > Neka ste se sve do jedne ispromovirale na tuđem postu... > Zar nijedna tema ne može proći bez prolijevanja popusta i hvaljenja samog sebe? :@ :')
2018 08 27
Meni isto ne odgovaraju, a artikli su jos uvijek “slobodni”, tako da su sigurno navlakusa.
2018 08 27
> IvanaFun54: > ...neodgovaranja na poruke, na upite? Nevjerojatno mi je da sam poslala u zadnjih dva tjedna 8 upita i doslovce na nijedan upit nema odgovora a korisnice se uredno prijavljuju, prodaju. > Posaljem jos jedan upit, mislim si mozda nije vidjela, mozda je inbox pretrpan ali opet ni a ni b. Ne vjerujem da je artikl neka navlakusa, ali opet :o A šta ne pitaš njih, nije valjda da ti život ovisi o njima? Ili?
2018 08 27
> Blliss: > > IvanaFun54: > > ...neodgovaranja na poruke, na upite? Nevjerojatno mi je da sam poslala u zadnjih dva tjedna 8 upita i doslovce na nijedan upit nema odgovora a korisnice se uredno prijavljuju, prodaju. > > Posaljem jos jedan upit, mislim si mozda nije vidjela, mozda je inbox pretrpan ali opet ni a ni b. Ne vjerujem da je artikl neka navlakusa, ali opet :o > A šta ne pitaš njih, nije valjda da ti život ovisi o njima? Ili? Zivot mi ovisi o njima. :)
2018 08 27
> IvanaFun54: > > Blliss: > > > IvanaFun54: > > > ...neodgovaranja na poruke, na upite? Nevjerojatno mi je da sam poslala u zadnjih dva tjedna 8 upita i doslovce na nijedan upit nema odgovora a korisnice se uredno prijavljuju, prodaju. > > > Posaljem jos jedan upit, mislim si mozda nije vidjela, mozda je inbox pretrpan ali opet ni a ni b. Ne vjerujem da je artikl neka navlakusa, ali opet :o > > A šta ne pitaš njih, nije valjda da ti život ovisi o njima? Ili? > Zivot mi ovisi o njima. :) A ništa, cmizdri i dalje... 😂 😂
2018 08 27
> IvanaFun54: > Ajme :s :) svako malo korisnice objavljuju odredjeni artikl koji je izgleda veoma popularan i samo sibnem upit, medjutim nista, na nijedan a kupila bi zasigurno ali eto, nece pa nece. > Da, ukoliko prodaju a ne prodaju, jos bolje mozda, da me postede nezeljenih muka kasnije. kad pogledaš malo bolje skroz je nelogično da popularne i trendi stvari ovdje budu odjednom povoljne, pa nije ih nitko kupio da bi ih ovdje jeftino prodao :') mora u nečem drugom biti štos,,
2018 08 27
1 2