Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pozdrav! Molim vas vaše mišljenje. Dali je ovo pokušaj prevare i dali zaslužuje negativnu ocjenu?

> loredana.berte: > Ona vas nije htjela pokušati prevarit nego joj je umeđuvremenu propa sex pa je shvatila i da joj se ne isplati davat 35 kn a bilo joj crnjak priznat. :D :') :') :')
2018 09 07
> Cocococy11: > > sonja90: > > > Cocococy11: > > > > Khloe24: > > > > Samo je odustala od kupnje..nikakva prevara. To je nazalost normalno ovdje. Ne trebate odmah dizati paniku > > > Da je rekla da odustaje sve ok, nema panike. Radi se o tome da je dala podatke nekom drugom, mislim da se to ne radi. A uplaćivala je jedan dan pa drugi i na kraju kaže da je netko deseti trebao uplatiti. > > > Nije stvar u tome da ona mora kupiti, sinoć se javila druga cura za taj artikl i kupila ga je. > > Nista vise nek ne uplacuje, prekid suradnje pod obavezno, njoj neutralna barem. > Da je naknadno uplatila isti tren bi joj novac bio vraćen. > A ako ovo nije za negativnu, ostavit ću joj neutralnu s našim razgovorom. Ma nisu ju skuzili da stoji u redu u banci. Zatvorili, zgasili svetla i osli kuci. Uplatila bi ona inace. Stoposto. Bude u pondelek. Ziher. Kad popale svetla u banci.
2018 09 07
> cipelitza: > O muuuc. Sestara ko salate u profilu, a nikako skucat citavih 35kn. Lol Velik je to novac, moram priznati.
2018 09 07
> cipelitza: > > Cocococy11: > > > sonja90: > > > > Cocococy11: > > > > > Khloe24: > > > > > Samo je odustala od kupnje..nikakva prevara. To je nazalost normalno ovdje. Ne trebate odmah dizati paniku > > > > Da je rekla da odustaje sve ok, nema panike. Radi se o tome da je dala podatke nekom drugom, mislim da se to ne radi. A uplaćivala je jedan dan pa drugi i na kraju kaže da je netko deseti trebao uplatiti. > > > > Nije stvar u tome da ona mora kupiti, sinoć se javila druga cura za taj artikl i kupila ga je. > > > Nista vise nek ne uplacuje, prekid suradnje pod obavezno, njoj neutralna barem. > > Da je naknadno uplatila isti tren bi joj novac bio vraćen. > > A ako ovo nije za negativnu, ostavit ću joj neutralnu s našim razgovorom. > Ma nisu ju skuzili da stoji u redu u banci. Zatvorili, zgasili svetla i osli kuci. Uplatila bi ona inace. Stoposto. Bude u pondelek. Ziher. Kad popale svetla u banci. Mora da je jako sitna pa je nisu vidjeli. :D
2018 09 07
> Cocococy11: > > cipelitza: > > O muuuc. Sestara ko salate u profilu, a nikako skucat citavih 35kn. Lol > Velik je to novac, moram priznati. Da se covjek i ne ide zaletit sa zakljuckom, vec joj da priliku da se zbroji nakon nocne i nadje banku/postu i izvrsi uplatu danas... sad mozes bit sigurna da joj uplata nije ni bila u planiranim aktivnostima. E da, jel iko skuzio kako sam joj zazmirila i na cijelu strategiju ukrstavanja podataka za uplatu? Blagodarim. I tak.
2018 09 07
Ma mislim stvarno...davanje podataka dalje..mene to bas ljuti. Vec sam citala za takve neke cesija fore tu po krpicama. Ja bi odmah dala neutralnu za proslijeđivanje mojih podataka bez pitanja nekome drugome.
2018 09 07
> cipelitza: > > Cocococy11: > > > cipelitza: > > > O muuuc. Sestara ko salate u profilu, a nikako skucat citavih 35kn. Lol > > Velik je to novac, moram priznati. > Da se covjek i ne ide zaletit sa zakljuckom, vec joj da priliku da se zbroji nakon nocne i nadje banku/postu i izvrsi uplatu danas... sad mozes bit sigurna da joj uplata nije ni bila u planiranim aktivnostima. > E da, jel iko skuzio kako sam joj zazmirila i na cijelu strategiju ukrstavanja podataka za uplatu? Blagodarim. > I tak. Mislite na onaj začarani krug, pa na kraju nevin bude kriv? To me najviše zabrinulo.
2018 09 07
> Cocococy11: > > cipelitza: > > > Cocococy11: > > > > cipelitza: > > > > O muuuc. Sestara ko salate u profilu, a nikako skucat citavih 35kn. Lol > > > Velik je to novac, moram priznati. > > Da se covjek i ne ide zaletit sa zakljuckom, vec joj da priliku da se zbroji nakon nocne i nadje banku/postu i izvrsi uplatu danas... sad mozes bit sigurna da joj uplata nije ni bila u planiranim aktivnostima. > > E da, jel iko skuzio kako sam joj zazmirila i na cijelu strategiju ukrstavanja podataka za uplatu? Blagodarim. > > I tak. > Mislite na onaj začarani krug, pa na kraju nevin bude kriv? To me najviše zabrinulo. Upravo to, nedavno je bila tema
2018 09 07
Hvala vam puno svima, puno su mi pomogli vaši komentari i savjeti. Ostavila sam joj neutralnu ocjenu s objašnjenjem.
2018 09 08
Njen profil je cist da se razumijemo, ali nije to neki velik broj pozitivnih.. A tudji podaci se ne daju trecoj osobi, svi bi to trebali znati i morali bi se pridrzavati toga! Ne samo zbog osoba koje su kao MM dijelile tudje a nisu poslale vec i zato sto se moze dogoditi da ona posalje kupcu artikl s nekom manom, ne pristane na povrat kako to sve cesce gledamo, tad bi mozda Cocco zavrsila na CL.
2018 09 08
Profil Ivana.6majic -cura mi je prodala torbu za vrlo visoku cijenu (1800 kn) pod original a kad je torba poslana na autentifikaciju ispostavilo se da je kopija. Trazila sam povrat novca al ne odgovara iako je vidjela poruke. Nekoliko puta sam je pitala jeli torba original i za kartice autenticnosti te je tvrdila da je original
2019 01 22
> dajana.bistric: > Profil Ivana.6majic -cura mi je prodala torbu za vrlo visoku cijenu (1800 kn) pod original a kad je torba poslana na autentifikaciju ispostavilo se da je kopija. Trazila sam povrat novca al ne odgovara iako je vidjela poruke. Nekoliko puta sam je pitala jeli torba original i za kartice autenticnosti te je tvrdila da je original 1800 kn uplatit nekome na racun,za kinesku kopiju za tolike iznose iskljucivo primopredaja a niste ni negativnu ostavili
2019 01 22
> dajana.bistric: > Profil Ivana.6majic -cura mi je prodala torbu za vrlo visoku cijenu (1800 kn) pod original a kad je torba poslana na autentifikaciju ispostavilo se da je kopija. Trazila sam povrat novca al ne odgovara iako je vidjela poruke. Nekoliko puta sam je pitala jeli torba original i za kartice autenticnosti te je tvrdila da je original Za 1800 kuna je to instant za policiju.
2019 01 22
1 2