Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Operacija žučnog kamena

Pozdrav.. Suprug je ujutro imao laparoskopsku operaciju žučnog kamena. On kaže da je bio unutra 2 sata, a da inače treba kraće trajati.. Jako ga boli i ne može pričati, suha su mu usta..ne zna ništa do navečer poslije vizite.. Zanima me koliko inače traje operacija i kako napreduje oporavak?
2018 09 26
> mediii: > Milsim da ćete bolje informacije o njegovu stanju saznati ako nazovete odjel nego ovdje. Neeeee to bi bilo prejednostavno. Sad mi možemo nagađati zašto su mu usta suha (od anestezije, naravno).
2018 09 26
Do sad je vizita sigurno prošla i nadam se da je sve ok s vašim suprugom 😊 Ja sam bila na istoj operaciji prije tri godine, normalno je da boli prvi dan al zato moze tražiti sestru analgetik za bolove.Malo si dezorjentiran od anestezije i suhoca usta je normalna jer vjerojatno ne smije piti niti jesti al bit ce mu bolje kako vrijeme bude prolazilo . A trajanje operacije je individualno i ovisi o vise faktora što ce mu najbolje objasniti doktor . Uglavnom u današnje vrijeme to je rutinska operacija i trebalo bi biti sve dobro što vam od srca zelim 😊
2018 09 26
Joj, nije vam to baš jednostavno. Medicinske sestre baš i ne žele davati informacije o bolesniku, pogotovo ne telefonski. Jedino da imate neku poznanicu koja će prenijeti što doktor kaže. Inače svaku informaciju koju želite preusmjeravaju na to da se obratite doktoru. Bitno da je operacija prošla uredno, a suhoća usta je normalna pojava. I kao što je Pavlaa napisala, trajanje operacije je individualno pa se nemojte orijentirati prema tome ako čujete kod nekoga da je kraće trajala. Samo hrabro, sad polako oporavak i bit će sve ok. :")
2018 09 27
Hvala lijepa..suprug je kod kuće, sve je u redu.. Samo mora paziti na prehranu i ne smije se naprezati, dizati ištai sl. U srijedu ide na kontrolu i vaditi konce.. Lijepi pozdrav.. 😉
2018 09 30