Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

KAKO SE RIJEŠITI ŽOHARA

Ima netko kakav savjet? Probala sam stavljati sredstva iz Dma, opet ih ima.
2018 09 30
Neopitroid
2018 09 30
Jeste li kupili one Raid kućice za žohare? Nama je to pomoglo na moru, oni vole biti u kućama gdje se ne boravi, obavezno kupimo te kućice kad odlazimo s mora i postavimo po prostoru u kuteve..razlikuju se za žohare i za mrave
2018 09 30
Ajme, nocna mora!!! Imali smo staru lamperiju staru cca 30ak godina. Probala sam neopitroid, naprasila sve zivo i drzala tako par dana, malo su se smanjili. Nakon nekog vremena opet po starom. Onda sam pocupala svu lamperiju i stavili gips ploce, sad ih nema vise. Uglavnom, vole vlazna mjesta, aktivni su najvise nocu, ekstremno brzo se razmnozavaju... probaj prvo neopitroid, ako imas lamperiju izvadi to van, kad smo je mi pocupali nisam mogla doci k sebi koliko je zivina svakakvih bilo ispod nje 🤮
2018 09 30
Promijenite naslov teme, ako se to uopće može. Izbrisat će vam ju zbog velikih slova.
2018 10 01
Stručna služba za deratizaciju plus ako je rijec o zgradi trebala bi navratiti i kod susjeda. Mi smo se žalili predstavniku stanara on je oglasio da se jave svi koji imaju problema u zgradi i nakon deratizacije nisu se više nikad pojavili. Malo prije smo probali s kolačićima od praha acidi borici i to ih je drasticno smanjilo. Ovo sve ostalo nula bodova.
2018 10 02