Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Preporuka salona za krojačke poravke

Trazim krojacki salon u Zagrebu u sirem i uzem dijelu centra da je dobar i da su cijene normalne. Molim vas ako imate kakvu preporuku zaista bi mi dobrodosla. Trebam skratiti traperice, dzempere, zakrpati par rupa na hlacama, skratiti suknju...uglavnom su u pitanju sitni krojacki popravci. Hvala :)
2018 10 28
Za te sitne popravke sam nosila u kemijsku cistionicu Lemia (u City Centru East), 20ak kn su naplatili suzavanje haljine sestri, 30ak kn rupu na hlacama. Ima u Draskovicevoj, odmah blizu krizanja s Jurisicevom kemijska Clean express, znam da i oni vrse neke sitne popravke, pa ako budete usput pitajte za cijenu i jel mogu napraviti to sto trazite. Za krojacke salone ne znam, jer imam super krojacicu na Jarunu, ali kako mi je na drugom kraju grada ne gubi mi se uvijek pola dana do nje i nazad pa sam otkrila ove u City Centru kad trebam brze i sitne popravke.
2018 10 29
ima super krojačica Jelena na Kvatriću, na 1. katu tržnice Gorica... super je žena samo što joj je uvijek gužva pa se mora čekati red.... Vrši popravke ali sve isto super sašije...i odijela i haljine, košulje... itd.
2018 10 29