Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Suha,blajhana kosa..

Pišite mi šta Vam se pokazalo najbolje za suhu i blajhanu kosu. Šamponi, maske a najviše me zanimaju kakva ulja koristite da to sve malo zagladi i kolko tolko izgleda pristojno. Zanima me još da li je tko prešao iz blajhane kose u tamniju boju..Da li se makar malo popravi stanje kose dok se samo izrast farba? Razmišljam i o toj opciji..
2018 12 01
Od šampona- šamponi bez sulfata koji ne isušuju toliko kosu. Maska- macadamia hair food. Prije pranja kokosovo ulje, koliko stignem, ali nedjeljom stavim ujutro odmah i operem navečer. + balea mlijeko za kosu od manga na mokru kosu- nekad na skroz mokru dok se cijedi, nekad na ručnikom prosušenu. I fen na najmanju toplinu, još stisnem gumbić onaj za hlađenje. Pred 2 tjedna sam počela koristit i alverde gel na kosu( to radi kovrča, ne njege) i imam osjećaj da mi je kosa puno mekša od njega. Možda zbog ekstrakta riže, vjerojatno joj fali proteina zbog blajha. Ovo je ukratko samo, pranje i sušenje kose mi inače traje satima ,:)
2018 12 02
Hvala cure.. :")
2018 12 02
Ja sam prešla iz blajhane u tamniju boju, i zaista se kosa oporavila, ali sam paralelno stavljala masku (garnier) i čičkovo ulje, pa nisam sigurna što je od toga bilo presudno.
2018 12 02
Ja sam isto isla iz blajhane u tamnu, oporavila se skroz s tim da ju nisam bojala vec preljev stavljala. U dva preljeva, kroz godinu dana, plavo nikada nije izaslo vise, kevin murphy marke. Al ja izrast ne bojam, stopi se taman taj preljev s mojom prirodnom bojom. Najbolje od svega je sto je bez amonijaka, to mirisi kad mi stavi na kosu, ma divota. Vjerojatno je i to pridonjelo zdravlju kose. A koristila sam i olaplex maske, i keratinski tretman cocochoco bas za blajhanu ilitiga trajno ravnanje. Ostalo od sampona i ulja, nista posebno, svaki put drugo. Sada nakon godinu ipo dana otkad sam bila plava dobre 2 godine, kosa mi je super. Mekana i sjajna 😊
2018 12 05