Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

KEKS PAY aplikacija

Drage moje krpicanke. Da li imate kakvih iskustava sa tom aplikacijom? Sto mislite o toj vrsti plaćanja?
2018 12 26
Meni to djeluje kao nešto savršeno za prevarantice. Super za slat frendovima/ obitelji, al *ebo me pas ak neće ovdje neka to iskoristit. Isto ko i paysafe.
2018 12 26
Ja nemam internet banking pa mi se KEKS cini kao dobra zamijena.Ja sam htjela danas isprobati takvu transakciju, ali druga krpicanka nije imala tu aplikaciju. Tako da vidim u tome problem. Obje strane kupac i prodavatelj moraju imati tu app da bi transakcija bila obavljena.
2018 12 26
Postoji i aircash aplikacija i mozete podizat novac na ininim benzinskim super stvar za one koji ne zele koristit usluge banke.
2018 12 27
Hej, bas sam krenula otvoriti temu vezanu za to. Vaše mišljenje. Skinula sam ju i aktivirala danas i čini mi se super stvar, bas idealna za nas na krpicama. Ali kao optimista nisam ni pomislila na prevare 😓 svakako nadam se sa će curke posati iskustva i da neće biti prevara! 😊 pratim vas ☺️
2018 12 28
Iskreno nisam ni ja pomislila na prevare. Ali pravilo je.... KADA SJEDNU NOVCI ONDA SE SALJE ARTIKL! Tako da opet ne vidim ništa lose u tome osim sto o je strane trebaju imati tu aplikaciju.
2018 12 28
Baš sam došla vidjeti piše li se što o ovoj aplikaciji. Meni se to čini kao super ideja, i ne vidim kako bi tu netko mogao varati (a da isto takve prevare ne može raditi i s drugim načinima plaćanja). Sviđa mi se što nepoznatim osobama ne moramo davati broj računa već samo broj mobitela. Vidi se tko taj novac šalje, uplata se može odbiti i prihvatiti, novac odmah sjeda na račun... A i kao kupcu mi je puno lakše tako uplaćivati.
2019 01 16