Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Lola3008 PREVARANTICA

Uplatila joj prije 5 dana novce za baby UGG i ne javlja se vec 5 dana! Sramota da se ne udostoji ni javiti. JELENA BENOVIC SPLIT
2019 01 02
Zasto za pocetak nisi ostavila negativnu korisnici.
2019 01 02
> DajanaPetrina: > Uplatila joj prije 5 dana novce za baby UGG i ne javlja se vec 5 dana! Sramota da se ne udostoji ni javiti. > Prijava ce biti prema policiji sigurno! I sta ce policija napraviti? Nasmijat Vam se. Tu policija ne moze na kraj stati Ani Mate koja je prevarila masu ljudi i ukrala im vise tisuca kuna. Za pocetak ostavite curi negativnu. Probajte joj zaprijetiti da cete je staviti na crnu listu ili tako nesto. A mozda nije bila u mogucnosti javiti se. Pricekajte jos koji dan. Sretno u svakom slucaju!
2019 01 02
> Boston: > Zasto za pocetak nisi ostavila negativnu korisnici. Jesam jesam! Jelena Benovic, Split. Nema veze da se i policija nasmije..imaju u bazi...
2019 01 02
LOLA3008 Negativna ocjena, apsolutno se osjećam prevareno i razočarano .Nakon moje uredne uplate na žiro račun, evo već je 13 dana od kad je navodno pošiljka poslana. Prodavačica se nikad nije javila ni na jednu poruku, jednostavno je nestala sa ovih stranica. Nemam nikakvu mogućnost da ju kontaktiram, posjedujem samo ime i prezime i broj žiro računa. Jelena Benović, Split. 2017 10 31
2019 01 02
Očito joj odgovornost nije osobina.. Ova povratna je prepravljena u pozitivnu jer je navodno bio krivo adresiran paket...
2019 01 02
> Frani127: > Očito joj odgovornost nije osobina.. > Ova povratna je prepravljena u pozitivnu jer je navodno bio krivo adresiran paket... Kad sam pretrazivala nista nisam uspjela nac... i crnu listubpregledala... jos sam do danas mislila ma daj pa sve pozitivno ima... ne znam sta da mislim...
2019 01 02
Imala isto iskustvo prosle zime. I na fejs sam joj poslala poruku. Srecom frend iz splita joj je znao nekog tako da je ipak poslala artikl i jos neku sminku u znak isprike. Tad je rekla da joj je dijete zavrsilo u bolnici pa nije stigla odmah poslat niti se javit. I sliku malog iz bolnice mi je poslala. Tako da sam bila uvjerena da se radi stvarno o obiteljskoj situaciji. I sad citam ovo 😡 ocito da se radi o prevarantici!
2019 01 04
Cure, fakat je bilo tako, nisam Nikakva prevarantica, sve ste dobile svoje artikle, nikad niciji novci nisu ostali kod mene a da artikl nije poslan. A Leni to sta sam ti poslala je bilo osobne prirode i fakat mi nije ugodno da mi takve stvari izvlacis na forumu> LeniPeni: > Imala isto iskustvo prosle zime. I na fejs sam joj poslala poruku. Srecom frend iz splita joj je znao nekog tako da je ipak poslala artikl i jos neku sminku u znak isprike. Tad je rekla da joj je dijete zavrsilo u bolnici pa nije stigla odmah poslat niti se javit. I sliku malog iz bolnice mi je poslala. Tako da sam bila uvjerena da se radi stvarno o obiteljskoj situaciji. > I sad citam ovo 😡 ocito da se radi o prevarantici!
2019 01 11
Paket je bio krivo adresiran to mozes provjeriti sa curom kojoj je slano! > Frani127: > LOLA3008 > Negativna ocjena, apsolutno se osjećam prevareno i razočarano .Nakon moje uredne uplate na žiro račun, evo već je 13 dana od kad je navodno pošiljka poslana. Prodavačica se nikad nije javila ni na jednu poruku, jednostavno je nestala sa ovih stranica. > Nemam nikakvu mogućnost da ju kontaktiram, posjedujem samo ime i prezime i broj žiro računa. > Jelena Benović, Split. > 2017 10 31
2019 01 11
Nije ni meni bilo ugodno od zagreba do splita skoro dva mjeseca trazit kako doc do svojih cipela koje sam ti platila 400 kn! Svatko se nade u nekoj situaciji al moze se odgovorit na poruku i objasnit covjeku koji ceka svoj artikl zasto ga jos ceka. Ovo je bezobrazno da se do uplate odgovara svaki dan na poruke a poslije se krpice ignoriraju. Krajnje neodgovorno!
2019 01 14