Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Izgubljen paket na pošti?

Zdravo cure ovako, sudjelovala sam u božičnom darivanju i ja sam poslala paket Poštom preporučeno 18.12. Paket nije stigao curi i pokrenula sam u pošti potražnicu za paketom. Rekli su se pismeno očitovati. Nikada mi se nije desilo da se igdje ikada izgubio paket. Molim vas koja ima iskustva, što ako ga ne pronađu, paket? Da li ikako nadoknađuju ili što, nemam pojma
2019 01 09
Hej :) ako je paket poslan preporučeno, znači da nije naznačena vrijednost, tako da ne vjerujem da možeš dobiti išta više od cijene same poštarine, ako i to. Ispričavam se ako griješim.
2019 01 09
Za preporucenu pt, koliko se sjecam, dobije se za 5x uvecan iznos postarine koju ste platili
2019 01 09
Istina! A za pakete je naznačena vrijednost na samoj pošiljci.
2019 01 09
Aha pa dobro je to, barem nešto. Ja ću curi poslati drugi paket no žao mi je jer je u paketu bilo baš nešto što bi je obradovalo. Mislim da su ga oni izgubili, nisu se još očitovali no imam filing da ništa od toga. Hvala na informacijama
2019 01 09
Rok za očitovanje im je 30 dana, tako da ako se ne jave u tom periodu odite u poštu osobno s potražnicom.
2019 01 09
Meni su isto rekli da je izgubljen, pokrenula potraznicu i nakoj tj dana se samo stvorio..
2019 01 09
Ja sam nedavno provela dva dana "kopajući" po skladištu pošte, jer su mi izgubili paket (sa brojem slanja) i pronašla ga ,:) tako da je možda najbolje da cura sama ode do njih i pokuša pronaći.
2019 01 09
> Sweetclothes: > Meni su isto rekli da je izgubljen, pokrenula potraznicu i nakoj tj dana se samo stvorio.. Kod mene isti slučaj.nije ga bilo cca 2-3 tjedan i kada se pokrenula potražnica stigao za par dana.3x vrate poštarinu ako nije navedena vrijednost .
2019 01 09
Meni se to dogodilo prošle godine. Pošiljka nije stigla do jedne žene koja me je napala da sam ju prevarila. Naravno, podnijela sam zahtjev za potražnicu. Zatim je njoj poštar dostavio taj zahtjev kojeg je morala potpisati (suglasnost da nije primila pošiljku). I tek tada se uvjerila da se pošiljka zaista izgubila. Ali sam joj poslala nešto slično, jer nikako nije htjela novce natrag. Zatim sam čekala tri tjedna da me obavijeste o toj potražnici (rekli su da se toliko čeka). Otišla sam opet do pošte, nisu imali u evidenciji da je potražnica u tijeku pa tražili da ju opet ispunim. Nakon tjedan dana dolazi očitovanje, pošiljka nije pronađena, isplatit će mi odštetu 5 poštarina (ukupno nekih 60kn). Nakon mjesec dana dolazi obavijest da dođem u poštu po odštetu. Tamo mi kažu da imam na taj iznos i kamate-točno 63 lipe :') U međuvremenu mi se javi žena. Zahvali na poslanoj pošiljci i kaže da joj je to još ljepše nego ono što je trebalo doći. Nije ni povratnu ostavila ni pitala što sam postigla s poštom. Malo sam se raspisala. Ali od tada, poštu zaobilazim. Samo ukoliko zaista moram, onda odem.
2019 01 09
Još nešto, iznos od 60kn isplaćene odštete nije ni približno pokrio vrijednost paketa. Još sam i na gorivo trošila dok sam išla do pošte. Ipak sam htjela biti uporna i nisam im htjela pustiti. Pogotovo nakon što su službenice u pošti bile nezainteresirane i neljubazne. Pa sam za tu poštu sastavila dopis i žalila se. Ne vjerujem da se nešto poduzelo po tom pitanju, ali neka. I kad sam bila u teškom životnom razdoblju, na poslu sam uvijek bila ljubazna i strpljiva prema drugima, stoga ne mogu priznati da netko to ne može i da si smije priuštiti bahatost, pogotovo ako radi s ljudima.
2019 01 09
Ja sam u 12.mjesecu ocekivala 2 stvari putem poste. Jednu iz Irske, a drugu iz istog grada. Obje stvari su se izgubile i nijedna se jos nije pronasla. Uzasno sam ljuta, jer sam te stvari trebala odavno i jer se radi o nemalom iznosu. A oni sve rjesavaju puzevim korakom. Katastrofa! Nakon ovog mislim postu obilaziti u sirokom luku, pogotovo u vrijeme blagdana.
2019 01 09