Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

jel vama sumnjivo?

> MINIVY: > > teehee: > > > MINIVY: > > > Ja mogu slati samo postom jer nemam Tisak blizu, takoder nikada nisam imala problem s postom ni obicnim slanjem. > > > Iskreno mislim da nije ni poslala, vjerovatno je zaboravila ili vidjela da se ne javljate pa je mislila ma imam vremena sutra cu i tako proslo 20dana. Pa se pokusala izvuci i rekla da se paket vratio i da ce poslati ponovno. Mislim da bi taj drugi put stvarno poslala na vrijeme i mislim da nije prevarantica, samo je nemarna :) > > Aha, dakle kad netko laže da je poslao artikl (što je i tvoja pretpostavka) i kad laže o brandu, to se naziva nemarom, a ne prevarom odnosno laganjem? Smiješno. > Ukoliko je imala u cilju poslati paket, onda nije prevarantica.. po mome misljenju. A ako osoba laze, zavlaci i izmislja postoje drugi pogrdni nazivi za nju. A ako nije ni planirala slati, i zaraditi 60kn zbog obicnog slanja onda nemam rijeci.. nadam se da joj obraz vrijedi vise Prevarantica je cim je htjela podvaliti noname remen pod Zara, i sto je vratila 10kn manje za nesto sto nije ni poslala!!
2019 01 12
povratna će joj bit tema sa foruma,al tad će i ona zalipit negativnu i to me najviše ljuti
2019 01 12
Prodavacica se nije bas proslavila. Nista od ovoga joj ne ide na cast. Laze, mulja, ne vraca lovu.....
2019 01 12
Svašta od nekih žena. Dakle svaka koja može dokazati da je imala u cilju poslati paket (da mi je samo znati kako točno) nije prevarantica čak ni kad ne pošalje paket 15 dana, laže da ga je poslala, izmislio da se vratio, a naplaćuje i fiktivno kupovanje koverte. (Tko još, pobogu, kupuje kovertu na pošti kad se može poslati i umotano u najlon vrećice?!?! To je sad još jedna stvar vrijedna prijezira, makar je fiktivna). Plus, otvaračica teme samo ima sreću što ova nikad nije poslala, da je, moglo se izgubiti samo tako i onda ni remena ni para, a sve zbog par kuna)
2019 01 12
> malamoda: > povratna će joj bit tema sa foruma,al tad će i ona zalipit negativnu i to me najviše ljuti To će također biti dio njenog opisa o sebi, jedva čekam pročitati ju. Ne uzrujavaj se, administratorica će ju obrisati.
2019 01 12
evo povratnu zalijepila,hvala svima na izdvojenom vremenu da ovo razjasnim.
2019 01 12
> malamoda: > evo povratnu zalijepila,hvala svima na izdvojenom vremenu da ovo razjasnim. Nemojte slicajno izbrisati povratnu. Ako ona Vama napise osvetnicku onda se javite adminki da je obrise. Prestrasno kako se neke cure cigane za 10 kn. Njoj je sad kad ste je stavili na forum doslo iz guzice u glavu da Vam vrati cijeli iznos i da trazi da izbrisete temu i negativnu. Manipulatorica!
2019 01 12
Tj ona Vama zapovijeda da obrisete. Nije nasla shodno ispricati se i priznati da je pogrijesila, te Vas zamoliti ako bi obrisali temu nego ona zapovijeda. Uzas!
2019 01 12
Malamoda na drugoj stranici ste iznijeli svoj IBAN, vjerujem da je omaskom, savjetujem vam da ga maknete
2019 01 12
> IrenaAR: > Malamoda na drugoj stranici ste iznijeli svoj IBAN, vjerujem da je omaskom, savjetujem vam da ga maknete ajme hvala vam,nisam vidjela
2019 01 12
evo sam vidila da je uplatila jos dodatno 20kn tj 10kn više.fer je da kazem
2019 01 13
Super joj je odgovor na vašu negativnu ,:( Baš se pitam tko je tu jeftino prodao obraz.
2019 01 13
> vedranapv: > Super joj je odgovor na vašu negativnu ,:( > Baš se pitam tko je tu jeftino prodao obraz. A kaj ćeš... curka je odlučila nastaviti sramotiti samu sebe.
2019 01 13
JA uvijek naglasim ako šaljem obično da je na njihovu odgovornost, ako se izgubi i to je to... Ovako je bolje jer možeš pratiti paket... Tisak je još najsigurniji :)
2019 01 13
Vratite joj tih deset kuna na račun s kojega je sve uplatila. A u povratnu još zalijepite sliku starog oglasa gdje nema "like" Zara i napišite da se na forumu nalazi cijeli razgovor u kojemu dotična piše da je s računom otišla na poštu, a sada tvrdi da račun nije sačuvala. Inače, taj odgovor govori o njoj više od bilo čega drugoga, kamoli od 30-ak suradnji.
2019 01 13