Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

jel vama sumnjivo?

Ali ako je obična pošiljka, može li se uopće vratiti pošiljatelju? :O
2019 01 12
Prioritetna posiljka nema veze s preporucenom posiljkom. Neka posalje preporuceno. Prioritetno moze poslati i obicnu. I slazem se s gore navedenim, tisak je zakon. Zna se cijena, dobije se potvrda i svi mirni.
2019 01 12
> Tamara5485: > Ali ako je obična pošiljka, može li se uopće vratiti pošiljatelju? :O ma to prvi put čujem,a rekli bi joj makar razlog zašto se vratilo
2019 01 12
SLIKU SAM ZBOG IBANA MAKLA evo očito je otvaranje teme dalo joj misliti
2019 01 12
eto uplatila je 50kn umisto 60kn al ajd uplatila je.uf hvala vam svima
2019 01 12
> IvanaHercegovac: > Poslala sam stotine običnih, prioritetnih , nijedan nisu izgubili.. A ova je sumnjiva 100 posto. Ništa ona nije poslala.... Srecom do sada se nikada nije izgubilo nista sto san ja nekome slala. Ali u 12.mjesecu izgubila su se cak dva paketa koja sam ja cekala, poslana kao preporuke s brojem za pracenje. I svejedno ih nigdje nema, posiljatelji su podnesli potraznice (sam oni mogu jer posta posiljatelja smatra vlasnikom posiljke do isporuke primatelju), ali nista oni ne rade po tom pitanju. Uzas. Tako da, gube oni posiljke, da ne kazem neki gori glagol. Ovo je cudna situacija, ali nema nikakvog opipljivog dokaza u vezi slanja. Mozete se pozvati jedino na to Zara/like Zara ako iskopate i opis iz starog oglasa.
2019 01 12
> maza_8: > > IvanaHercegovac: > > Poslala sam stotine običnih, prioritetnih , nijedan nisu izgubili.. A ova je sumnjiva 100 posto. Ništa ona nije poslala.... > Srecom do sada se nikada nije izgubilo nista sto san ja nekome slala. Ali u 12.mjesecu izgubila su se cak dva paketa koja sam ja cekala, poslana kao preporuke s brojem za pracenje. I svejedni ih nigdje nema, positljatelni su podnesli potraznice (jer sam oni mogu jer posta posiljatelja smatra vlasnikom posiljke do isporuke primatelju, ali nista oni ne rade po tom pitanju. Uzas. Tako da, gube oni posiljke, da ne kazem neki gori glagol. Ovo je cudna situacija, ali nema nikakvog opipljivog dokaza u vezi slanja. Mozete se pozvati jedino na to Zara/like Zara ako iskopate i opis iz starog oglasa. ma da se izgubilo ok ,ali ako je rekla da je isla sa računom,a onda da ne skuplja račune..e tu je sumnja nastala
2019 01 12
Prvo, Maza, stari je oglas tu. Drugo, mogla je slikati i pošiljku koja joj je navodno vraćena (nije sigurno, ali ok), ako nije imala račun. Na kraju krajeva, ne razumijem kako prodavačici nije palo na pamet da joj je račun jedini tzv dokaz o slanju i sačuvala ga. Dakle, sigurno laže! I kakva je to fora s vraćanjem 50kn? Svašta.
2019 01 12
Kad već čitaš kaj se ne javiš i objasniš nam kako si ti to poslala običnu pošiljku koja ti se vratila? Možda koju slikicu tog računa s kojim si išla u poštu i kuverte u kojoj ti se vratila pošiljka? Ovo za stari oglas u kojem piše da je fejk zara, to ne moraš. To smo (ti) već pokazali da lažeš našavši taj stari oglas.
2019 01 12
Ja mogu slati samo postom jer nemam Tisak blizu, takoder nikada nisam imala problem s postom ni obicnim slanjem. Iskreno mislim da nije ni poslala, vjerovatno je zaboravila ili vidjela da se ne javljate pa je mislila ma imam vremena sutra cu i tako proslo 20dana. Pa se pokusala izvuci i rekla da se paket vratio i da ce poslati ponovno. Mislim da bi taj drugi put stvarno poslala na vrijeme i mislim da nije prevarantica, samo je nemarna :) A sto se tice remena, i sama ga imam i sa unutarnje strane velikim srebrnim slovima pise ZARA + uz remen ide dustbag. Tako da moze cura slikati i dokazati da nije neki Zara like remen..
2019 01 12
> MINIVY: > Ja mogu slati samo postom jer nemam Tisak blizu, takoder nikada nisam imala problem s postom ni obicnim slanjem. > Iskreno mislim da nije ni poslala, vjerovatno je zaboravila ili vidjela da se ne javljate pa je mislila ma imam vremena sutra cu i tako proslo 20dana. Pa se pokusala izvuci i rekla da se paket vratio i da ce poslati ponovno. Mislim da bi taj drugi put stvarno poslala na vrijeme i mislim da nije prevarantica, samo je nemarna :) Aha, dakle kad netko laže da je poslao artikl (što je i tvoja pretpostavka) i kad laže o brandu, to se naziva nemarom, a ne prevarom odnosno laganjem? Smiješno.
2019 01 12
Uvijek se moze dokazati da je obicna posiljka poslana i sebe spasiti od problema. Ja kad saljem obicno poslikam paketic kod sluzbenice u posti i poslikam racun. Vrlo jednostavno pa ako ne stigne ja znam da me niko nece okriviti da nisam poslala. Svaka moja obicna posiljka stigla je do kupca. Ova cura 100 % nije taj paketic nikad ni poslala, eto to je moje misljenje
2019 01 12
Kako neke korisnice vrijeđaju tuđu inteligenciju. Ova cura slaze laz za lazi. Prestrasno! Meni bi neugodno bilo, a ona Vama jos 10 kn manje vraca i kao kunu vam oprasta?? Wtf?? Nadan se da cete je nagraditi negativnom da upozorite druge korisnice da im ne padne na pamet traziti od doticne obicno slanje jer im paket nikad nece stici.
2019 01 12
> teehee: > > MINIVY: > > Ja mogu slati samo postom jer nemam Tisak blizu, takoder nikada nisam imala problem s postom ni obicnim slanjem. > > Iskreno mislim da nije ni poslala, vjerovatno je zaboravila ili vidjela da se ne javljate pa je mislila ma imam vremena sutra cu i tako proslo 20dana. Pa se pokusala izvuci i rekla da se paket vratio i da ce poslati ponovno. Mislim da bi taj drugi put stvarno poslala na vrijeme i mislim da nije prevarantica, samo je nemarna :) > Aha, dakle kad netko laže da je poslao artikl (što je i tvoja pretpostavka) i kad laže o brandu, to se naziva nemarom, a ne prevarom odnosno laganjem? Smiješno. Ukoliko je imala u cilju poslati paket, onda nije prevarantica.. po mome misljenju. A ako osoba laze, zavlaci i izmislja postoje drugi pogrdni nazivi za nju. A ako nije ni planirala slati, i zaraditi 60kn zbog obicnog slanja onda nemam rijeci.. nadam se da joj obraz vrijedi vise
2019 01 12
Uopće se ne radi o "pogrdnim nazivima". Kada netko laže i vara onda nije nemaran. Vrlo jednostavno.
2019 01 12