Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Pužev gel(krema)?

Koristi li tko?Kakvi su dojmovi?Nisam imala problematičnu kožu,ali stari se :).Bore su tu,koža je dehidrirana,pojavljuju se pjege od sunca,čudne suhe zone...Jeftinija ili skuplja verzija?U Bipi ima neka krema,dosta je povoljna...Kažite,kakva su vaša iskustva?
2019 01 28
Probala i dosta sam nezadovoljna iako znam cure kojima je super. 🤷🏼‍♀️ Nikakvu razliku nisam primjetila, također, nemam problematičnu kožu, tu i tamo koji mini ožiljak od prištića i nesto sunčevih pjega oko nosa.
2019 01 28
Takodjer nikakav ucinak mi nije pokazao .. lice bi me bas peklo od njega, nije mi pomogao niti za pristice niti oziljke, samo mi je isusio kozu...puzev gel bas imam...
2019 01 28
Ja sam davno u ljekarni kupila i prilično je bio skup, rekla bih bačeni novci...ne preporučujem...
2019 01 28
Davno naručila preko TV-a. Također bačeni novci.
2019 01 28
Mislim da je ta krema prenapuhana. Uostalom, koja krema je toliko učinkovita da briše bore i ožiljke? Cilj svakog proizvođača je da se iznova kupuje tako da ostvare profit. Nitko neće proizvesti kremu koja u nekoliko poteza sve riješava. Najbolje da izabereš prema tipu kože koja bi ti krema najbolje odgovarala da ti nahrani kožu. Isto tako, barem jednom tjedno staviti nekakvu hranjivu maskicu, očistiti dobro lice itd.
2019 01 28
Sogorica mi je prije radila u tv prodaji gdje je između ostalog bio i taj puzev gel. Sama je rekla da je to prevara i ne djeluje. Samo dobar marketing. Bore ne mozes odgoditi, samo pravilnom njegom ublaziti njihovo nastajanje, a u tome ce ti najbolje pomoci neka hranjiva prirodnija krema na bazi hijalurona te masaze lica.
2019 01 28
Ja sam koristila mizonov snail gel, nikakve razlike nisam vidjela na koži. Srećom koštao je samo par dolara, a ne par sto kuna kao što se kod nas prodaje.
2019 01 28
Temeljito čišćenje, serumi sa C vitaminom, najmanje 20% i dobra hidratacija, mislim da su osnove za dobru kožu. I inače je ulaganje u kvalitetnu, a u pravilu i skuplju preparativnu kozmetiku bitnije od skupih dekorativnih proizvoda.
2019 01 28
Moja sestra je probala obadvije. Mislim onu neku jeftiniju u dmu i mislim da je i njihov neki tonik kupila i onu cell za 200kn isto nista. Inace ja sam za lice probala zbilja sve i svasta i jos uvijek ne mogu reci da sam nasla nesto sa cim sam zadovoljna. Inace najskuplje sto sam koristila je advance night repair od Estee Lauder i isto nikakav pomak a kupila sam veliko pakiranje od 100ml i kreme uz to. Btw svaki dermatolog kod kojeg sam bila mi je rekao nesto drugo da mi treba za lice. Mislim da nema do igle i hijalurona/botoksa. Uostalom tu dosta ulogu igra i kvaliteta koze tak da ti to nema veze. Imam frendicu kaj ni sminku ne skida i lice joj je super,a ima 35 godina. Jedna stavlja Niveu i lice joj je super i to onu plavu obicnu. Jedna ide na svakakve tretmane oces mezoterapiju i kisike i sta ja znam sve ne i njoj je lice super dok god njene frendice nema pomaka itd. Sta rec ko ima srece ima.
2019 01 28
Preporucam,koristim vec 5 godina i odlicna je i gel i krema,lice mi je bez oziljaka i akna,mladoliko,meni odg jer imam masnu kozu sklonu aknama tako da ak imas takvu sigurno ce ti pomoc,mozda ne odmah,al nakon mj dva sigurno :)
2019 10 21