Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Može savjet ili mišljenje što napraviti?

Iznos nije mali,ja bih otisla obavjestiti ih, recite da niste znali da je iz Kine i da vam mogu lupiti sada carinu..Ja sam tako. I nije uopce iskljuceno da vam stvarno udare carinu sto uopce nije mali iznos.
2019 02 05
Ona je uplatila prosli ponedjeljak, sad ne znam je li proslo puno vremena. U svakom slucaju, moze se otici raspitati u banci.
2019 02 05
Ok. Da zakljucim.. isla bih svakako u banku i obavjestila ih sto je i kako,nek otvore slucaj i budu u kontaktu sa vama. Ako haljine stignu i bude sve ok, lako njih kontaktirate i kazete da nema potrebe za povratom. Case closed. Tako bi to trebalo ici, odnosno samnom je tako islo ali artikl nije bio ni slican narucenom. Da nije stigao vratili bi isto, tako je receno. Nebi vratili u slucaju da je stiglo sve super. Sretno kako god uradili.
2019 02 05
> ComeStai: > A najbolje da banka može uzimati novce s računa obrta kak želi. :D Meni netko plati pa se predomisli, u međuvremenu ja robu isporučim, on u banku- ajde mi dajte te novce nazad. :D Ma jok, cekaju oni i traze dokaz sto je stiglo. Samo u roku od 48 sati vracaju i to uz opet neke dokaze. Provjere i obrt. Svaka banka ima broj tel.i mail svog korisnika pa kontaktira. Zato je za vas kao obrt vazno imati prateci broj,pa mozda nije lose i poslikati prije slanja. Nebi se iznenadila da biserima svasta padne na pamet.
2019 02 05
> sonja90: > > ComeStai: > > A najbolje da banka može uzimati novce s računa obrta kak želi. :D Meni netko plati pa se predomisli, u međuvremenu ja robu isporučim, on u banku- ajde mi dajte te novce nazad. :D > Ma jok, cekaju oni i traze dokaz sto je stiglo. Samo u roku od 48 sati vracaju i to uz opet neke dokaze. > Provjere i obrt. Svaka banka ima broj tel.i mail svog korisnika pa kontaktira. > Zato je za vas kao obrt vazno imati prateci broj,pa mozda nije lose i poslikati prije slanja. Nebi se iznenadila da biserima svasta padne na pamet. Meni samo slanje prati hrpa papira, od uvjeta na stranici, ponude, uplate s podacima, prijamne knjige za slanje, računa.... Sve se vidi. ;)
2019 02 05
> ComeStai: > > sonja90: > > > ComeStai: > > > A najbolje da banka može uzimati novce s računa obrta kak želi. :D Meni netko plati pa se predomisli, u međuvremenu ja robu isporučim, on u banku- ajde mi dajte te novce nazad. :D > > Ma jok, cekaju oni i traze dokaz sto je stiglo. Samo u roku od 48 sati vracaju i to uz opet neke dokaze. > > Provjere i obrt. Svaka banka ima broj tel.i mail svog korisnika pa kontaktira. > > Zato je za vas kao obrt vazno imati prateci broj,pa mozda nije lose i poslikati prije slanja. Nebi se iznenadila da biserima svasta padne na pamet. > Meni samo slanje prati hrpa papira, od uvjeta na stranici, ponude, uplate s podacima, prijamne knjige za slanje, računa.... Sve se vidi. ;) Naravno, nema potrebe za sumnjom. Da netko to pokusa banka bi vas kontaktirala. Zato mi je logicno da curaode pitati..
2019 02 05
1 2 3