Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Sto napraviti ? Molim savjet

Ovako. Sa curom sam radila zamjenu. Moju trenerku nenosenu za tenisice. Medjutim jednostavno su mi male. Gornji dio sa vezicom koju se dobije prilikom kupnje. Znaci novu novcatu. Sve bi bilo okej da su tene odgovarale. Lijepo sam ju zamolila da radimo povrat jer su mi pretijesne. Rekla sam da cu platiti i svoju i njenu postarinu bez problema. Na sto je rekla ne da sto sam ocekivala ( tene su zaprljane flekave) da nije ni rekla da su nove i da ako zelim nove trazim u shoostera za 600 kn. Da ih operem Cijelo vrijeme sam bila fer i korektna ali me je gospodjica na fb blokala i rekla zao mi je ne vrsim povrat. Sto da radim do nje nemogu. Da ostavim negativnu ili ne ? Hvala.
2019 02 05
Ovaj post je tako zbrda zdola. Zašto niste tražili duljinu gazišta da izmjeri prije no što ste izmijenile podatke za slanje?
2019 02 05
> KreativnoSelo: > Ovaj post je tako zbrda zdola. > Zašto niste tražili duljinu gazišta da izmjeri prije no što ste izmijenile podatke za slanje? Da slazem se, ili ak vec radite zamjenu i dajete nesto novo. Jeste li trazili vise slika?
2019 02 05
Trazila sam. Da napomenem platila sam hp express 55 kn jer se ona zabunila (bilo je dogovoreno preporuceno). Da mozda je zbrda zdola ali nazalost je tako. Uvijek sam spremna za razgovor i povrat ako se kupcu ne svida. I mislim da je to fer. Ali ako ej ovo u redu onda ok. Ja ovdje zavrsavam
2019 02 05
Mialim da si ti kriva. Nije njena greska sto ti tenisice ne pasu.
2019 02 05
Meni kod zamjene kad ne odgovara proslijedim dalje, tako da ne znam sta reci...Kod kupnje isto tako...
2019 02 05
Onda ne kužim kako su male ? Nije dobro izmjerila ili što?
2019 02 05
A sto prljave? Jesu prljave ili male, na sto si se zalila pod 1.? Nejasno sve...
2019 02 05
Pa dajte slike razgovora da bude malo jasnije o čemu pričate...
2019 02 05
Zašto ste vi plaćali pt za njezin paket? Ako je krivo izmjerila, njena greška, a ako ste vi krivo izmjerili, vaša je greška. Ako su prljave/oštećene i ne onakve kakve su opisane definitivno treba napraviti povrat, samo ne razumijem na što se vi točno žalite u cijeloj priči...
2019 02 05
Ako već radite zamjene onda prije zamjene pitajte xy osobu da li pristaje na povrat ukoliko vam ne bude odgovaralo i do takvih stvari neće doći. A pogotovo kada su cipele/tenisice u pitanju morate tražiti duljinu unutarnjeg gazišta kako bi znalinda li vam odgovara.
2019 02 05
Pa kako osoba pristane platiti poštarinu Hp expressom? Ja nikad tako ne šaljem.Hp express je duplo skuplji. Ako su Vam pretijesne, proslijedite ih dalje. Ali da ja pošaljem robu,koja nekom ne bi odgovarala, pristala bih na povrat.A na slikama se vidjelo da su prljave?
2019 02 05
Nije se vidjelo u tome je stvar. I rekla sam joj da su flekave na sto je bahato odgovorila da neka ih operem. Rekla sam da bi ih i oprala da su mi okej po broju i ako bi ona bila za to da napravimo povrat o mojem trosku potpunom. Na sto je rekla ne ne radim povrat meni se to ne isplati. Sve se odvilo preko fb poruka. Nisam joj niti htjela oataviti negativnu samo pokusati na lijep nacin dogovoriti povrat. Na sto nije pristala. Niti ne mora. Ali reci bahato pa operite si ih ili kupite nove u shoostera za 600kn. Ma daj.
2019 02 05
Uopće ne odgovarate na pitanja koja postavljamo u temi ? Ne shvaćam onda poantu uopće. Ponavljam: nije dobro izmjerila gazište pa su zato male ili Vam se ne sviđaju jer su prljave ?
2019 02 05
Ovoje mozda jedan najnerazumljiviji post na krpicama ikad Ne znam ni sta da savjetujem, ne razumijem sta se dogada ovdje 😂
2019 02 05
1 2 3 4 5 ... 7