Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Sto napraviti ? Molim savjet

> avi666: > > STELLALUNA: > > Meni kod zamjene kad ne odgovara proslijedim dalje, tako da ne znam sta reci...Kod kupnje isto tako... > Nisi u pravu.... > Moja zadnja zamjena je bila koma. Gospodicna je dala lazni opis svojih tenisica. Normalno da sam trazila povrat svojih haljina. Vratila sam joj njene " uscuvane tenisice"!!! > Ta korisnica se i dalje mijenja na temi "zamjene". > Sta sam trebala??? Uvaliti nekome drugome te smece tenisice??? > Ta zamjena me kostala preskupo a nista nisam dobila. Krivo si shvatila. Naravno da ne. Nego u prvom postu nije bilo jasno da je ovako stanje artikla.
2019 02 05
Patike su katastrofa. I to malo zesca. Da ste platili samo postarinu, da vam ih je poklonila, bez slanja vase trenirke, previse je. Uzas. Ne da su flekane, nego se sastrane vidi i da je djon puknut, bar meni izgleda puknuto. Ujedno izgledaju i isprano. Inzistirajte na povratu. A za obucu ubuduce uvik trazite mjere gazista, ovo neka vam bude skola. Nisu svi kalupi isti.
2019 02 05
Profil s nula povratnih. Dam se okladit da je neka crnolistasica ili neka kojoj je ovo vec xy profil.
2019 02 05
Ma vjerujte najmanje mi je sade do toga kakve su. Ja sam pitala zamjenu itd pristala je. Cinila se stvarno fer i Simpa. I zao mi je sto je ovako na kraju ispalo. Najvise me povrijedilo to sto vidi situaciju i rekla sam kako je bez preuvelicavanja i laganja i ne zeli povrat. Istina MIJA GRESKAE sto nisam trazila mjere. A dosatne slike jesam i nije se ovo vidilo cinilo se kao dvi boje tamnija i svjetlija kao. Ovo sa strane se nikako nije vidjelo. Pa pobogu nisam luda takvo nesto uzeti. K onda jos reci sto ocekujete . Pa ocekujem proizvod koji je nosiv bar. A za postarinu kako sam rekla bila sam spremna vratit o svom trosku i trenirku primit k svom. Nije mi do svade ni rasprave ali stvarno smatram da nije okej. U redu ona ne radi povrat to joj se ne isplati (a nebi ju lipe doslo).
2019 02 05
Ona "vrišti" da nemaju nikakva oštećenja, a i ja vidim raspuklinu.
2019 02 05
Bitno da ne pristaje na zamjene :') svaka čast kad se usudite upustit u bilo kakvu vrstu suradnje s profilima s nula povratnih..
2019 02 05
Ma i na slikama oglasa se vidi da su prljave i iznosene.
2019 02 05
> InesLagancic: > Bitno da ne pristaje na zamjene :') svaka čast kad se usudite upustit u bilo kakvu vrstu suradnje s profilima s nula povratnih.. Gledam od sebe jer sam i ja pocela sa nula povratnih. Ali mi nebi palo napamet ovako postupit. Napravila bih povrat.
2019 02 05
"Sive Nike SB tenisice u odlicnom stanju, nemaju NIKAKVA oštečenja, nošene nekoliko puta, broj 38/39, cjena je 150 kn bez ukljucenih troskova postarine, ne pristajem na zamjene, saljem preko tiska!😊 Na upit šaljem još slika" 1. odlično stanje?? 2. nikakva oštećenja (VELIKIM SLOVIMA) 3. nošene nekoliko puta (gdje? u šparoge?) i ova superduper dosljednost - ne pristajem na zamjene I na slici su bile šporke ali ne toliko, i ne vide se raspukline kao ni fleke. Ovo je krivi opis artikla i definitivno za povrat, nemojte odustati od toga.
2019 02 05
Dajte molim vas .svi smo imali 0 povratnih ,stvar je dali si čovjek ili nisi ...te povratne itako ne znače da cete dobiti sto ste platili,mislis ako ima 50-100 povratnih da te nece zeznut,a kad ono prljavo poderano i neznam sta sve ne.ok mjerilo kojem svi vjerujemo su povratne ali nevalja generalizirat niti one sa 0 niti one sa 100
2019 02 05
> Splicanka92: > Gledam od sebe jer sam i ja pocela sa nula povratnih. Ali mi nebi palo napamet ovako postupit. Napravila bih povrat. Znam, svi smo, i ja sam pocela s nulom 2016., ali tad su drukcija vremena bila ,:) sad se moramo paziti svih profila i onih s 0 i onih s 300.. Svakako ustrajte na povratu svoje robe, drzim fige :)
2019 02 05
Ugl i da ih operem a ne ide. Msm da bi se samo unistile. Nemogu nekoga natjerati da radi povrat. Ponavljam kriva sam i za mjere i sto nisam pitala dali ce biti moguc povrat . Naivno sam ocekivala da ce mi izici u susret jer su mi zaista tijesne. Nosim 38.5 ali one su toliko tijesne da mi je nemoguce tako hodati,ma sto hodati uvuci stopalo.
2019 02 05
> InesLagancic: > > Splicanka92: > > Gledam od sebe jer sam i ja pocela sa nula povratnih. Ali mi nebi palo napamet ovako postupit. Napravila bih povrat. > Znam, svi smo, i ja sam pocela s nulom 2016., ali tad su drukcija vremena bila ,:) sad se moramo paziti svih profila i onih s 0 i onih s 300.. > Svakako ustrajte na povratu svoje robe, drzim fige :) Nekako se i ne nadam previse.
2019 02 05
Hvala svima na savjetima i svemu. I ispricavam se na zbrckanome postu i greskama. Dvoumila sam se uopce postaviti temu ili ne. I sve sam onako u zurbi na brzinu pisala.
2019 02 05
> ValkyrieBlue: > "Sive Nike SB tenisice u odlicnom stanju, nemaju NIKAKVA oštečenja, nošene nekoliko puta, broj 38/39, cjena je 150 kn bez ukljucenih troskova postarine, ne pristajem na zamjene, saljem preko tiska!😊 Na upit šaljem još slika" > > 1. odlično stanje?? > 2. nikakva oštećenja (VELIKIM SLOVIMA) > 3. nošene nekoliko puta (gdje? u šparoge?) > i ova superduper dosljednost - ne pristajem na zamjene > I na slici su bile šporke ali ne toliko, i ne vide se raspukline kao ni fleke. > Ovo je krivi opis artikla i definitivno za povrat, nemojte odustati od toga. Pa to i kazem ispadam luda i svasta nesto. I ne znam vise sto bih mislila. Zaista
2019 02 05
1 2 3 4 5 6 7