Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Filmovi, knjige, glazba /

Prodaja knjiga

Jel vam ide sta prodaja knjiga? Imam puno encikopledije za hr jezik i druge knjige na talj jezik. Sve smo ja i clanovi moje kuce kupili nove. Sad ove sto nam ne zanimaju vise prodajemo u pola cijene od nove. Ali jako malo stignem ih prodat. Vama kako vam ode prodaja? Di naj vise oglasavate knjige? Kako stavite cijene? Hvala svima na odg.
2019 02 18
Dosta knjiga sam prodala na forumu.hr i preko Njuskala. To su uglavnom bile fantasy / young adult knjige i udzbenici za skole. Knjige nekakve strucnije tematike i na stranim jezicima nazalost ne idu bas najbolje. Popularne knjige sam znala prodati unutar sat vremena od objavljivanja, a neke prodajem vec par godina i nema zainteresiranih. Sto se tice cijena, pogledate cca za koliko novaca drugi prodaju iste knjige i koliko one stoje u antikvarijatima pa po tome namjestite cijene.
2019 02 18
Enciklopedije i takve stručne knjige probajte prodati preko fejsa u grupama za fakultete, ili u grupi tražim/kupujem knjige kojih ima mali milijun. Ako stavite dobru cijenu otići će odmah.
2019 02 19
Postoji na Facebooku grupa Second hand knjižara, tamo sve prodam 😊 a prodajem i ovdje neke pa ako vas zanima skicnite na moj profil ☺️
2019 02 19