Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Jednako za sve bez obzira na iznos kupnje

Zapravo bi bilo logično da prodavač prvi ostavlja povratnu, ako je kupac napravio sve po dogovoru, uredno uplatio. Samo, kad sam pokušala tako radit, kupci najčešće zaborave ostavit povratnu, pa ih moram podsjećati ;)
2019 03 02
> EMINNAD: > Tako cu i krenuti, sa brisanje cisto zbog toga zato sto mi povratne sluze i za podsjetnik na dobru suradnju i imam ponovljene kupnje zbog toga, sto provjerim povratne a kad vidim da sam imala pozitivnu suradnju vec odlucim se lakse naravno za kupnju, i nije fer ako im moja povratna ne znaci nista da im pise. Upravo to..ja isto imam tak problem..tu sam vec godina a imala sam suradnji mislim duplo nego sto imam povratnih..i to vecinu kao kuoac i ne ostave mi povratnu..a placam isti tren kad se odlucim za kupnju..ali eto nismo svi isti..zato i ja ne ostavim njima i dobro..ili izbrisem kad vidim da mi ne ostavi
2019 03 02
Vecina korisnica mi je sama ostavila povratnu, a ako slucajno ne ostavi zamolim da ostavi i nikad nije bilo problema. Nadam se da ni nece biti problema dalje
2019 03 02
> marbil: > Ja kao kupac svima ostavim povratnu :-D > Kao prodavač čekam da kupac javi da je dobio paket i ostavi povratnu :-) Ako kupac ne ostavi povratnu ni ja ne ostavljam. Puno kupaca niti ne javi da je dobilo paket a kamoli da ostave povratnu :-( > Ja sam ovaj broj povratih zaradila jer često darujem stvari koje mi ne trebaju i ne mogu ih prodati ili im ne mogu formirati cijenu za prodaju....Da su mi svi s kojima sam surađivala ostavili povratnu imala bi ih duplo više nego sad :-D Eto ja nekako obrnuto.kao kupac očekujem da prodavač prvi ostavi povratnu jer je dobio novac prvi ...zar ne?dakle s te strane on je imao super suradnju.iako nije zapravo bitno ,bitno je da se povratna ostavi. ;)
2019 03 02
> vedranapv: > Zapravo bi bilo logično da prodavač prvi ostavlja povratnu, > ako je kupac napravio sve po dogovoru, uredno uplatio. > Samo, kad sam pokušala tako radit, kupci najčešće zaborave ostavit povratnu, > pa ih moram podsjećati ;) Mislim da mi se još nikad nije desilo da prodavač prvi napiše povratnu kad uplatim. Ja ostavim kad meni netko uplati, dok kad sam kupac, prva je pišem
2019 03 02
> IvanaHercegovac: > > vedranapv: > > Zapravo bi bilo logično da prodavač prvi ostavlja povratnu, > > ako je kupac napravio sve po dogovoru, uredno uplatio. > > Samo, kad sam pokušala tako radit, kupci najčešće zaborave ostavit povratnu, > > pa ih moram podsjećati ;) > Mislim da mi se još nikad nije desilo da prodavač prvi napiše povratnu kad uplatim. Ja ostavim kad meni netko uplati, dok kad sam kupac, prva je pišem Evo meni je, friško, i to korisnica sa 7 povratnih, baš me iznenadila :")
2019 03 02
Povratne su mi bile bitne dok nisam došla do broja 10. Sada, ostavljam svim svojim kupcima povratne i ne žicam ih da mi ih i oni ostave. Želim znati kome sam nešto prodala i drago mi je kada mi se ponovno jave kao kupci. A suradnji - prodaja, imam barem dvostruko nego povratnih. ;)
2019 03 02
Mene jako ljuti neostavljanje povratnih,a da ne pričam o nejavljanju je li paket stigao i je li kupac zadovoljan. Neostavljanje povratnih za mene je neodgovorno,a svaki puta kada zamolim da ju druga strana ostavi osjećam se loše,kao da je problem u meni.
2019 03 02
> zagi.ka: > Mene jako ljuti neostavljanje povratnih,a da ne pričam o nejavljanju je li paket stigao i je li kupac zadovoljan. Neostavljanje povratnih za mene je neodgovorno,a svaki puta kada zamolim da ju druga strana ostavi osjećam se loše,kao da je problem u meni. Ista stvar i kod mene
2019 03 03
> kanirpe: > Povratne su mi bile bitne dok nisam došla do broja 10. > Sada, ostavljam svim svojim kupcima povratne i ne žicam ih da mi ih i oni ostave. > Želim znati kome sam nešto prodala i drago mi je kada mi se ponovno jave kao kupci. > A suradnji - prodaja, imam barem dvostruko nego povratnih. > ;) Isto tako. Ne zicam, ne da mi se.
2019 03 03
Kako je navela kanirpe, niti ja nikoga ne zicam. Imam dva profila, sa djecjom odjecom gdje imam podosta povratnih i ovaj s 30tak, povratnu ostavljam svima. Imam jednu kupilicu na djecjem profilu koja se javlja unazad 3-4god, rezervira valjda trecinu ormara na mjesec dana, potom i uplati, nikad ne javi da je stigao paket niti ne ostavlja povratnu.. I tako svakih 6mj.... A sad realno, u svim tim suradnjama, da nitko od nas nije 'zasluzio' niti jednu neg... Da su kupci bili uvijek zadovoljni?? Ja znam da ja kao kupac sam nekad bila 'tak-tak' zadovoljna s kupljenim. Želim reci da postoje i negativne pa pazite da ne uzicate koju.... Fanovi web kupnje vjerujem da razumiju
2019 03 03
A sta da kazemo mi novi koji ne dobijemo povratnu? Ja sam prije 3 godine imala profil i redovno ostavljala i dobijala povratne. Odem u inozemstvo, vratim se i ponovno napravim profil jer stari ne mogu naci. Redovno kupim, uplatim, javim kad stigne, ostavim povratnu, a meni nista. Kako na taj nacin da ostale krpicarke vide da je iza profila postena osoba i da se odluce na suradnju, kad ne mozemo dobit povratnu, pa ni kao kupac? Kako god, sad kad citam Vasa iskustva, necu vise ni ja ostaviti povratnu ili cu ju izbrisati. Zaista nije u redu od nekih korisnica, to je minuta posla. 😐
2019 03 03
Evo ja sam si dala truda danas i pregledala povratne 40 neuzvracenih povratnih Sta reci Svaku slikala te ih onda obrisala Nemam namjeru nikoga molit da ostavi povratnu Ali u buduce i svoju obrisem ako ne uzvrate i tjt
2019 03 03
Ne uzvraćaju povratne, ne jave kad preuzmu paket, ne zahvale kad im mjesec dana čuvam nešto dok ne dobiju plaću, uzmu podatke i sto posto u ponedjeljak uplaćuju pa ne uplate, peglaju me u sto poruka za sto dodatnih slika, mjera, pod ovim svjetlom, pod onim svjetlom... jer sto posto uzimaju i kad sve dobiju tada nestanu bez traga i glasa, traže primopredaju pa se ne pojave, niti jave... I tako. To je sad već postalo pravilo, ne iznimke. I nema veze staro ili mlado. Sve redom su jednako neozbiljne i nepouzdane. Pitam se kako funkcioniraju u svakodnevnom životu.
2019 03 03
> lucille9: > Kako je navela kanirpe, niti ja nikoga ne zicam. Imam dva profila, sa djecjom odjecom gdje imam podosta povratnih i ovaj s 30tak, povratnu ostavljam svima. Imam jednu kupilicu na djecjem profilu koja se javlja unazad 3-4god, rezervira valjda trecinu ormara na mjesec dana, potom i uplati, nikad ne javi da je stigao paket niti ne ostavlja povratnu.. I tako svakih 6mj.... > A sad realno, u svim tim suradnjama, da nitko od nas nije 'zasluzio' niti jednu neg... Da su kupci bili uvijek zadovoljni?? Ja znam da ja kao kupac sam nekad bila 'tak-tak' zadovoljna s kupljenim. Želim reci da postoje i negativne pa pazite da ne uzicate koju.... Fanovi web kupnje vjerujem da razumiju Ovaj zadnji dio mi nije baš jasan. Nakon kupnje ako nisi zadovoljan, valjda obavijestiš prodavača. I to samo ako je "tako-tako" iskustvo priušteno od strane prodavača, a ne od strane kupca koji je eventualno pogriješio veličinu ili boju. Uostalom, čak i kad kupac javi da mu je artikl malen (iako je artik bio opisan realno i broj i sve i kupac ga je kupovao na svoju odgovornost), uvijek pitam jel' smatra da je ova suradnja korektna i što bi mijenjao kod te suradnje...
2019 03 03
1 2