Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Jednako za sve bez obzira na iznos kupnje

Otvorila sam temu, nestala pa moram ponovno napisati, uglavnom ide mi na zivce vise opominjati za povratne, ne samo sto kao kupac napisem da sam podigla paket i ostavljam povratnu, provjerim poslije nista, ali zato drugi kupac zahvaljuje na poklonu i naravno i povratnu dobije, a ja siroce nije mi do poklona samo trebam povratnu jel se uvijek trudim u minutu a ne dan uplatiti i sve odraditi itd u onda jos i ovo ljuta sam, mozda je i iznos kupnje u pitanju mozda ali ja znam da su moji kupci za mene svi jednaki bez obzira na kupnju.
2019 03 02
I koliki je iznos kupnje
2019 03 02
Jednostavno tu nema pomoci.ako netko hoce ostavit povratnu ostavit ce Ostavim povratnu svakome s kim sam suradivala Meni dosta njih nije Ali ne mogu nekoga vuci za rukav Iznos kupnje nema veze s povratnom Zadnja kupilica s kojim sam suradivala niti je javila da je preuzela paket.niti ostavila povratnu A ima takvih dosta I sta da radim.nista.idem dalje Ne mislim nikoga molit
2019 03 02
Izbrišeš i ti svoju ako druga strana ne ostavi povratnu
2019 03 02
> Sanja8888: > Izbrišeš i ti svoju ako druga strana ne ostavi povratnu Slažem se
2019 03 02
Meni npr. nije u redu kada mi netko šalje kilometarske poruke i obećava suradnju i onda muk. ;)
2019 03 02
Tako cu i krenuti, sa brisanje cisto zbog toga zato sto mi povratne sluze i za podsjetnik na dobru suradnju i imam ponovljene kupnje zbog toga, sto provjerim povratne a kad vidim da sam imala pozitivnu suradnju vec odlucim se lakse naravno za kupnju, i nije fer ako im moja povratna ne znaci nista da im pise.
2019 03 02
Meni idu na zivce zamjene gdje se meni netko javi a kad ja pitam za artikle svi cudom prodani ili rezervirani koje bi htjela..
2019 03 02
> Sanja8888: > Izbrišeš i ti svoju ako druga strana ne ostavi povratnu Dobra ideja, to ću i ja napraviti. Ne znam zašto je nekome problem izdvojiti minutu vremena da nekome napiše povratnu. To mi je bio najveći problem kad sam počela s 0, mislim da sam tek na trećoj suradnji dobila prvu povratnu.
2019 03 02
Brišite povratne pa da vidite kako bi se javile da di su im :') imala ja takva 2 slučaja
2019 03 02
Ja brišem nakon svoje ostavljene ako ne ostave.Najjače mi je kada napišu" hvala na povratnoj budem i ja ostavila Vama".Nakon toga ulogirane svako malo ali nema povratne.Dok se zahvališ na povratnoj i napišeš kako budeš ostavila za zo vrijeme se mogla i ostaviti.A ne ono budem svakako ostavila.To je samo bezobrazluk i ništa više.
2019 03 02
Ja kao kupac svima ostavim povratnu :-D Kao prodavač čekam da kupac javi da je dobio paket i ostavi povratnu :-) Ako kupac ne ostavi povratnu ni ja ne ostavljam. Puno kupaca niti ne javi da je dobilo paket a kamoli da ostave povratnu :-( Ja sam ovaj broj povratih zaradila jer često darujem stvari koje mi ne trebaju i ne mogu ih prodati ili im ne mogu formirati cijenu za prodaju....Da su mi svi s kojima sam surađivala ostavili povratnu imala bi ih duplo više nego sad :-D
2019 03 02
> supergirlR31: > Brišite povratne pa da vidite kako bi se javile da di su im :') imala ja takva 2 slučaja ahahahahaa...dobra :-D
2019 03 02
Definitvno cu obrisat povratne I ubuduce tko ne ostavi.svoju obrisem Kad im je to toliko tesko.i toliko vremena oduzme
2019 03 02
> marbil: > Ja kao kupac svima ostavim povratnu :-D > Kao prodavač čekam da kupac javi da je dobio paket i ostavi povratnu :-) Ako kupac ne ostavi povratnu ni ja ne ostavljam. Puno kupaca niti ne javi da je dobilo paket a kamoli da ostave povratnu :-( > Ja sam ovaj broj povratih zaradila jer često darujem stvari koje mi ne trebaju i ne mogu ih prodati ili im ne mogu formirati cijenu za prodaju....Da su mi svi s kojima sam surađivala ostavili povratnu imala bi ih duplo više nego sad :-D Isto i kod mene 🤔
2019 03 02
1 2