Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Kućni ljubimci i njihova zadovoljstva

Drage cure! Evo prvi put otvaram temu,i željela bih da prokomentirate u čemu vaši kućni ljubimci uživaju. Ja vam imam psa "živičara",tj.mješanca kojeg smo uzeli u azilu.Križanac je nečeg lovačkog i priznajem da me izludi sa lopticama.To vam je istrčavanje ponekad po pola sata,samo bacaj lopticu...onda dođemo doma,i nakon 15min. pas bi ponovo. A što se tiče hrane,ne želi jesti samo suhu hranu,nego mora biti malo podmazana. Makar mala pašteta. P.S. Nedavno smo otkrili da volimo jesti ,zamislite sada,MAHUNE. Imate li možda takvog gurmana doma?
2019 03 18
Ja imam Samojeda, i isto obožava trčanje, ali srećom ima veliko dvorište. A što se tiče hrane, on jede sve, ali baš sve. Od krekera sam primjetila da najviše voli Darling, nekad dobije samo njih, nekad dobije s nečim. Ali obožava povrće i voće. Kada smo van dvorišta, imamo voćnjak, onda si sa zemlje sam uzme jabuku, znao si je s vrta sam isčupati rotkvice. Obožava mrkvu, to mu je favorit. A ujedino je lud za orasima u ljusci. Isto van dvorišta, susjed ima posađeno puno oraha i to su sad ogromna stabla, onda si on nađe orah na zemlji, legne, i prvo si ga '' otvori '' i onda ga pojede. :) Svašta on voli. :)
2019 03 18
Moja mačka jede samo hranu iz DM-a, ni jednu drugu neće jesti, a obožava sir :') Pas jede sve... imamo smokvu u dvorištu i čim uzrele pojede sve do kojih može doći, isto tako i grožđe. x-) Zna sjesti ispod trsa i čupkati bobicu po bobicu sa grozda. Lješnjake, orahe, jabuke, ugl. što god padne sa stabla ili do čega može doći. Oni su svejedi i zapravo bi im u prehranu trebalo ubaciti neko povrće i voće, samo treba paziti da im ne smeta za probavu.
2019 03 18
I ja imam zenku samojeda. Ona ne zna stati sa hranom haha uvijek je debela, sad pogotovo jer ceka male. I samo leži. Inace dok joj bacim lopticu ode samo jednom po nju i to je to, nekad ni ne ode. Al zato ima macku za igranje pa se ganjaju nekad. Sama se zna istrcavati po dvoristu i to je milina gledati. Kad je imala oko 3 mjeseca gledala me kako jedem jabuku i dam njoj komadic al ona ispljune pa njusi i bilo mi je zao da ostane taj komadic na podu pa joj naredim da pojede i ona stvarno pojede hahaha inace ne voli voce i povrce. Jako je prebirljiva, nekad nece jesti suhu hranu pa ceka nesto finije a to je neki komad mesa i tako konkretno
2019 03 18
Moj pas kao i ja obožava jesti lubenice.
2019 03 18
Moj bivši pas je gotovo sve, ama baš sve volio. Zvali smo ga usisivač. Vrebao bi kad će sa stola nama nešto, doslovno mrvica, pasti i onda šprint pod stol, među noge. Pohlepnik je i artičok smazao, pa mu prisjeli tvrđi dijelovi, bilo mi ga žao. Jedino češnjak i luk ne smiju, ispljunuo je. Ali, morao je probati! A ta zaliha njegove hrane kao za vraga baš za vikend ili nedjelju ponestane, a 'njegov' dućan ne radi, pa trebam potegnuli do Kauflanda jer je tamo najpovoljnija hrana 'za prvu pomoć', dok mu ne kupim njegovu, jer je bio male pasmine i za malu njuškicu su pasali samo najsitniji komadić, inače mi se guši s velikima. Poslije je pohlepnik naučio lomiti te velike, pucketalo je među oštim zubićima, a uži i sitniji mu nego u bebe, tek oštri.....! Dođeš doma sa šupkavom vrećicom i on odmah s vrata zna da je za njega nova igračka i sl., valjda po mirisu vrećice jer ostane trag iz trgovine.
2019 03 18
> bloomRI: > .Križanac je nečeg lovačkog i priznajem da me izludi sa lopticama.To vam je istrčavanje ponekad po pola sata,samo bacaj lopticu...onda dođemo doma,i nakon 15min. pas bi ponovo. Pola sata istrčavanja je za aktivne lovačke pse premalo. Frend je vajmarskog ptičara istrčavao po 2-3 sata dnevno, i dalje je bio pun energije.
2019 03 18
Ja imam mješanca koji vuče na labradora. Ako vidi vodu, nema te sile koja bi ga zaustavila da ne uđe u nju. Živim uz rijeku Kupu, pa su poplave kod nas uobičajena stvar, i dok se ljudi bore s njima, on uživa i to mu je valjda najdraži dio godine ,:) ,:) ,:)
2019 03 19
Ja imam 3 macke i 4psi. Vecinom obozavaju voce i povrce. Pogotovo jedna macka voli krastavci, tilvice, grasak... ako ona nade siguran budi da ce sve papati. A jedan zenski pas volila je ludo lijesnaci. Ni orasi ni bademi je nisu bili tako dobri. Lijesnaci si je sama otvorila i jela. Sve to je normalno :) i u oni kupljeni kroketi ili konzerve ima puno povrca.
2019 03 19
Moji mačori jako vole jesti cheddar. Podravec, gauda i friški sir im nisu baš nešto, ali na cheddar otkidaju :') Mršavi je dosta izbirljiv pri hrani i najviše voli mačju klopicu, ali će zato debeli po noći izjesti sve što mu padne pod šape. Sad za vikend mi je pojeo domaće rezance što su se sušili na stolu.
2019 03 19
> SaraKedavra: > > bloomRI: > > .Križanac je nečeg lovačkog i priznajem da me izludi sa lopticama.To vam je istrčavanje ponekad po pola sata,samo bacaj lopticu...onda dođemo doma,i nakon 15min. pas bi ponovo. > Pola sata istrčavanja je za aktivne lovačke pse premalo. Frend je vajmarskog ptičara istrčavao po 2-3 sata dnevno, i dalje je bio pun energije. Znam,ali to je po 2-3 puta dnevno.Trčimo dok ne stane.Onda sama dođe da idemo doma.Ali,kažem,kad dođemo,ne prođe kratko vrijeme da bi opet.Često idemo u šumu prošetati,prođemo sva brda iznad Rijeke.
2019 03 19
Ja razmisljam o psu i ne mogu se odlucit. Najradije bi dobermana,a onda cane corso ili staford. Ima li tko od vas tu pasminu i koja je najbolja za trcanje po sumi uzbrdo 6km i nizbrdo gotovo svaki dan?
2019 03 19
Nova sam ovdje pa ne znam pokrenuti temu🤦🏻‍♀️ Zanima me gdje ima jeftinih stvari za pse(povodci ohgrlice krevetici ma moze i hrana)?Htjela sam naruciti preko wisha ili aliexpressa , ali s obzirom da mi pesica dolazi kroz 2 tjedna nemam vremena cekati dostavu,a treba mi svastaa?? Pomagajte😅
2020 09 13
> kkorina: > Ja razmisljam o psu i ne mogu se odlucit. Najradije bi dobermana,a onda cane corso ili staford. Ima li tko od vas tu pasminu i koja je najbolja za trcanje po sumi uzbrdo 6km i nizbrdo gotovo svaki dan? Belgijski ovčar ,previše energije užasno vrijedan pas ,uvjek spreman za sve zadatke, spreman učiti stalno nešto novo .Mi ga imamo ,uz nogu trči hoda.Stalno za akciju neumoran.
2020 09 14