Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

Da, ovo ću naljepit na vrata!

dosta mi je, ne mogu više čistiti toliko koliko se zamaže! da cijeli dan vučem krpu za sobom, opet nebi bilo čisto.. živim na selu gdje NITKO nema naviku izuti se kad dođe, pod je iz dana u dan zmazan koliko god ja ribala... operem ga, ne stigne se ni osušiti već je netko na vratima... [:ljut] [:ljut] zato svima koji će doći kod mene imam nešto za poručiti.. [:hihot] Prljavo suđe dokazuje da su moji ukućani jeli. Puna kanta za smeće znači da sam počistila naš nered. „Prljav“ pod znači da sam dozvolila djeci da se igraju. Puna korpa za veš znači da su moji ukučani u čistoj odjeći. Mokra kupaona znači da smo okupani! Pa, slijedeći put kad uđete u moju kuću i vidite „nered“ razmislite prije nego što me osudite. Ako ste došli da vidite NAS... uđite, a ako želite vidjeti čistu kuću, molim da se najavite!!! HVALA!
2013 09 20
carice! bravo! tako treba! ne daj da te sitne duše ometaju u življenju. Stvari su tu da služe nama, a ne mi stvarima.
2013 09 20
OVO JE PREEEDOBRO [:hihot] NAPRAVIT CU SI KOPIJU I ZALIJET NA SVOJA [:smije] Marija carice [:poljubac]
2013 09 20
oooooo bravo, bravo, isprintaj i daj meni jedan primjerak, super!!
2013 09 20
Hehehe..........bravo Marija.......... Komentar ti je stvarno super......isto tak ti je i kod mene , čitajući tvoje riječi kao da si opisivala mene i moj život......i još k tome završavam faks, ispit do diplomskog.....da se razapnem ne bi stigla..... Potpuno te razumijem , podržavam i samo OŠTRO...... [:kesi] [:kesi] [:kesi] [:kesi] [:kesi]
2013 09 20
pozdrav svim čistuncima, koji ne znaju kako je živjeti na selu gdje nitko ništa ne pazi.. ja dođem k nekome u kuću, uvijek se izujem (sva sreća nemam problema sa smradom iz patika [:hihot] ) a taj isti dođe kod mene i prođe pokraj papuća za goste kao da su nevidljive... [:ljut] [:ljut] [:ljut] a ja sam tako odgojena da se izujem kod svih, da baš vidim ne znam što na podu, blato ili bilo što, izut ću se...
2013 09 20
Hahahahahaha supeeeer [:hihot] [:smije] [:smijesi]
2013 09 20
[:smije] [:smije] [:smije] [:smije]
2013 09 20
Dugo nisam pročitala nešto ovako pametno na ovoj stranici. [:poljubac] Definitivno stavljam tekst,i to u okvir i to ne na vrata nego na ulazni zid u svoju kuću. [:smijesi] Bravo marija3003 [:poljubac]
2013 09 20
bravooo [:smijesi] ,jebes takve ljude koji ti gledaju po kuci i poslje ogovaraju kako ti je prljavo,neuredno itd. prvo nek pogledaju svoju. ili si covjek ili govno!!! pravi covjek nece ni gledati na takve gluposti a jos manje mu smetati.
2013 09 20
istina,a jezim se i od onih sto nepuse u svojoj kuci pa kad dodju kod mene dnevna mi bude ko pusnica [:ljut]
2013 09 20
svaka ti čast,pametno zboriš [:kesi] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 09 20
šišaš (da ne kažem j....š) dom u kojem se ne vidi da ukućani jedu, žive, uživaju.. kad vidim da netko živi u sterilnom domu, onda znam da sam ušla u kuću čiji vlasnici ne znaju uživati u životu i/ili su opsesivno-kompulzivni te samo po cijele dane čiste.. [:smije] dakle, slažem se u potpunosti i super ti je tema [:smijesi]
2013 09 20
pa vidim neke ljude kako se ogledavaju svuda okolo dok dođu, da mi je toliko neugodno, najrađe bi im dala krpu u ruke, pa da počiste ono što im smeta.. ja ako dođem kod nekoga, dođem zbog te osobe, a ne stanja u kući... nije da ne čistim, ali kažem, ne mogu čistit toliko brzo koliko brzo se sve zaprlja..
2013 09 20
neki dan došli ljudi kod svekrve.. radili su u njemačkoj, oboje u penziji, cijele dane sami doma, nemaju nikoga da dolazi k njima, ona cijele dane samo čisti (očito ne zna kud bi sa sobom) dva puta na tjedan prozore pere itd.. da ne pišem kakva je kuća, kao da si ušao negdje gdje nitko ne živi, nego se samo čisti.. i onda mi kaže.. pa mogla bi malo počistiti i sebi i svekrvi ako ti je dosadno... a ja luda, samo da ne puknem.. [:ljut] [:ljut] [:ljut] [:ljut] dođem k njima, dobro da mi van pred ogradu ne donese papuče, a ona dođe s blatnim cipelama k nama i ne izuje se, i onda će mi reči da neka čistim... aaaaaaaaaaaaaaa....
2013 09 20
1 2