Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Atopijski dermatitis na licu

Bok☺Koje kremice za lice vama pomažu?
2019 03 24
Hvala☺Alverde nisam probala!Eucerin,Uriage,LRP,Bioderma...ništa ne pomaže...Jedino šta mi odgovara je Weleda bademovo ulje ali sada mi izbijaju i prištići i akne...strašno...mislim da moram pod hitno na more☺
2019 03 24
Moja kcer je imala velikih problema sa atopijskim dermatitisom i jedino sto je pomoglo su Mustelini proizvodi. Ne reagira svaka koza isto, mi smo sve isprobavali.Nekima je Eucerin pomogao,nama kao da nismo nista ni koristili. Mustela je skupa,ali pokusaj traziti u ljekarni probne uzorke. I sretno! :")
2019 03 24
> Dodo88: > Hvala☺Alverde nisam probala!Eucerin,Uriage,LRP,Bioderma...ništa ne pomaže...Jedino šta mi odgovara je Weleda bademovo ulje ali sada mi izbijaju i prištići i akne...strašno...mislim da moram pod hitno na more☺ Dosta ulja je komedogeno i začepljuju pore bez obzira što imaju i pozitivne učinke pa na to treba pripaziti. Skupi proizvodi nisu nužno bolji pa je najbolje provjeriti sastojke kako je napisala anas28.
2019 03 24
Meni osobno su eucerin i avene zakon za atopiju. Eucerin za kožu tijela, avene za lice i to njihova xeracalm linija. Super mi je i to što avene pošalje testere ako ih lijepo zamoliš i opišeš problem kože pa ne hitiš lovu u slučaju da ti ne odgovara.
2019 03 25
> LeSock: > Meni osobno su eucerin i avene zakon za atopiju. Eucerin za kožu tijela, avene za lice i to njihova xeracalm linija. > Super mi je i to što avene pošalje testere ako ih lijepo zamoliš i opišeš problem kože pa ne hitiš lovu u slučaju da ti ne odgovara. Hvala😊
2019 03 25
> ametistsk: > Moja kcer je imala velikih problema sa atopijskim dermatitisom i jedino sto je pomoglo su Mustelini proizvodi. > Ne reagira svaka koza isto, mi smo sve isprobavali.Nekima je Eucerin pomogao,nama kao da nismo nista ni koristili. > Mustela je skupa,ali pokusaj traziti u ljekarni probne uzorke. > I sretno! :") Hvala😊
2019 03 25
Za sve vas koje trazite pomoc u svezi atopijskog dermatitisa ili kojima je potrebna Dermo kozmetika opcenito _ stranica NOTINO HR. Idete na sekciju atopijski dermatitis i imate jako jako jako puno proizvoda svih mogucih marki po povoljnijoj cijeni. Proizvodi su naravno orginalni i kada platite cijenu proizvoda i postarinu dode vas jeftinije nego da kupite kod nas i jos dode kroz par dana na kucnu adresu. Godinama kupujem preko njih dermo kozmetiku i npr parfeme koji kosaju daleko jeftinije nego kod nas, tako da od srca preporucujem svima da odete tamo i pogledate. Meni malena ima atopijski , a ja imam Lupus. Spasila nas je ta stranica inace bismo bankrotirali.
2020 09 12
> Dodo88: > Bok☺Koje kremice za lice vama pomažu? A ha derm tako nesto sam ja koristila ..bila mi pomogla kolko mi lice bilo suho perutavo i crveno ..u apoteci sam pitala,savjet dobila od tete farmaceuta i kupila..olaksala mi je..i oranozol sampon isto kao za kosu tako i tijelo.. Inace sam kupoval po nasim dermatolozima male kremice a sve bile 150 kuna..i to govorim unatrag 10 god.
2021 09 23
> Dodo88: > Bok☺Koje kremice za lice vama pomažu? A derm sam neku koristila po preporuci apotekarke.odlicna.oko 170 i vise kuna ali ta tuba mi je trajala vise od godinu dana. Nit me lice svrbilo nit peklo nit zatezalo ..
2022 03 20