Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

IPL PHILIPS LUMEA uređaj za trajno uklanjanje dlačica

Gledala sam po ostalim temama pa vidim da za ovaj uređaj najviše kažete da koristite i da djeluje. Odlučila sam se kupiti no vidim da ima par modela pod istim nazivom PHILIPS LUMEA no drugačiji broj u nastavku , pa koji točno koristite?
2019 03 26
Moj je 2008...toga više mislim nema u prodaji, ali modeli se razlikuju po broju bljeskova, dal imaju nastavke za lice/bikini i dal radi na žicu ili bateriju. Ti vidi kaj ti treba pa po tome uzmi koji misliš da bi ti najbolje odgovaral. Ja budem samo rekla da mi je to bila najbolja investicija ikad.
2019 03 26
Ja sam nedavno uzela u Elipsu ovaj najnoviji bri 956 koji moze raditi i zicno i bezicno. ima nastavak za bikini,pazuh,tijelo i lice. Zasad sam koristila 2x i ne mogu previse reci ali vidim pomake na potkoljenicama vec sada. Pise da je potrebno otprilike 4 tretmana kako bi se primjetili neki rezultati..ali kazem vec sad vidim da na nekim mjestima nema dlaka,a tamo di ih ima sporije rastu i mekse su nekako
2019 03 26
I ja ozbiljno razmišljam o tome, ali mi je malo frka jer imam izrazito osjetljivu kožu, atopiju, jednu kožnu bolest... Ima li koji takav slučaj da se blica bez posljedica za kožu?
2019 03 26
Je li netko malo konkretnije istraživao kako to djeluje na ljudsko zdravlje, može li štetiti nečemu na našem tijelu, što ubija usput osim dlaka??? Moram priznati da se tog aparata malo bojim pa se još držim provjerenih metoda starih Grkinja...
2019 03 26
Ja imam Lumeu BRI 953 i prezadovoljna sam.
2019 03 26
> sanjaurban: > Je li netko malo konkretnije istraživao kako to djeluje na ljudsko zdravlje, može li štetiti nečemu na našem tijelu, što ubija usput osim dlaka??? Moram priznati da se tog aparata malo bojim pa se još držim provjerenih metoda starih Grkinja... Slažem se.. i mene frka toga. A da mi je dosta epilatora i uraslih dlačica i traka za dep pa crvenila kasnije, itekako jest!
2019 03 26
Super tema samo i mene zanimalo kako taj aparat djeluje na npr.madeže i ima li kakvih štetnih posljedica? Smije li se preko njih prolaziti tj. kako koristiti aparat ako ima malih sitnih madeža na nekim zonama(lice i sl.) koje je nemoguće izbjeći?
2019 03 27
Mislim da se pravi odgovor na ovo pitanje ne moze dobiti na ovom forumu. > DreamcatcherM: > Super tema samo i mene zanimalo kako taj aparat djeluje na npr.madeže i ima li kakvih štetnih posljedica? Smije li se preko njih prolaziti tj. kako koristiti aparat ako ima malih sitnih madeža na nekim zonama(lice i sl.) koje je nemoguće izbjeći?
2019 03 27
> sanja85: > > sanjaurban: > > Je li netko malo konkretnije istraživao kako to djeluje na ljudsko zdravlje, može li štetiti nečemu na našem tijelu, što ubija usput osim dlaka??? Moram priznati da se tog aparata malo bojim pa se još držim provjerenih metoda starih Grkinja... > Slažem se.. i mene frka toga. > A da mi je dosta epilatora i uraslih dlačica i traka za dep pa crvenila kasnije, itekako jest! Ja sam razmisljala da ga kupim, ali mogu mislit kako to utjece na kozu. Mozda za 10 godina kad se neke bolje studije odrade. I solarij mi je bio fora neko vrijeme, ali....
2019 03 27
> AnDra411: > Mislim da se pravi odgovor na ovo pitanje ne moze dobiti na ovom forumu. > DreamcatcherM: > > Super tema samo i mene zanimalo kako taj aparat djeluje na npr.madeže i ima li kakvih štetnih posljedica? Smije li se preko njih prolaziti tj. kako koristiti aparat ako ima malih sitnih madeža na nekim zonama(lice i sl.) koje je nemoguće izbjeći? Zašto? Možda su ga koristile medicinski "potkovane" korisnice, one koje su više istraživale prije kupnje i mogu iz osobnog iskustva reći kako djeluje na osjetljivu kožu nakon nekog vremena. Naravno da nam nitko ne može reći što će biti nakon godina korištenja, ali ovakva iskustva iz prve ruke različitih korisnica, meni zlata vrijede.
2019 03 27
> AnDra411: > Mislim da se pravi odgovor na ovo pitanje ne moze dobiti na ovom forumu. > DreamcatcherM: > > Super tema samo i mene zanimalo kako taj aparat djeluje na npr.madeže i ima li kakvih štetnih posljedica? Smije li se preko njih prolaziti tj. kako koristiti aparat ako ima malih sitnih madeža na nekim zonama(lice i sl.) koje je nemoguće izbjeći? Preko madeža se ne smije, tako mi bar piše u uputama (imam Rowentu). Također mi neće blicati ako pređem na područje koje je pigmentiranije od prethodnog tj. moram ponovno podesiti jačinu. O štetnostima ne znam ništa 100%, ali čula sam da neki govore da može uzrokovati rak itd., no nisam baš sigurna da li se to odnosi na tretmane u salonima koji su jači ili i ove "kućne". Uglavnom takve info ne shvaćam u potpunosti ozbiljno jer mi je to ono "rekla-kazala", osim ako je provedeno istraživanje.
2019 03 27
> monadamon: > > AnDra411: > > Mislim da se pravi odgovor na ovo pitanje ne moze dobiti na ovom forumu. > DreamcatcherM: > > > Super tema samo i mene zanimalo kako taj aparat djeluje na npr.madeže i ima li kakvih štetnih posljedica? Smije li se preko njih prolaziti tj. kako koristiti aparat ako ima malih sitnih madeža na nekim zonama(lice i sl.) koje je nemoguće izbjeći? > Preko madeža se ne smije, tako mi bar piše u uputama (imam Rowentu). Također mi neće blicati ako pređem na područje koje je pigmentiranije od prethodnog tj. moram ponovno podesiti jačinu. O štetnostima ne znam ništa 100%, ali čula sam da neki govore da može uzrokovati rak itd., no nisam baš sigurna da li se to odnosi na tretmane u salonima koji su jači ili i ove "kućne". Uglavnom takve info ne shvaćam u potpunosti ozbiljno jer mi je to ono "rekla-kazala", osim ako je provedeno istraživanje. Slažem se za uzimanje s rezervom takvih podataka, tj. izjava. Istraživanja ako rade, za rezultate ćemo znati tek za nekoliko i više godina. Ono što mene (još) zanima je: ne smije se uopće koristiti po ljeti? Što tada? Vraćaš se na "staru" verziju depilacije?
2019 03 27
> sanja85: > > monadamon: > > > AnDra411: > > > Mislim da se pravi odgovor na ovo pitanje ne moze dobiti na ovom forumu. > DreamcatcherM: > > > > Super tema samo i mene zanimalo kako taj aparat djeluje na npr.madeže i ima li kakvih štetnih posljedica? Smije li se preko njih prolaziti tj. kako koristiti aparat ako ima malih sitnih madeža na nekim zonama(lice i sl.) koje je nemoguće izbjeći? > > Preko madeža se ne smije, tako mi bar piše u uputama (imam Rowentu). Također mi neće blicati ako pređem na područje koje je pigmentiranije od prethodnog tj. moram ponovno podesiti jačinu. O štetnostima ne znam ništa 100%, ali čula sam da neki govore da može uzrokovati rak itd., no nisam baš sigurna da li se to odnosi na tretmane u salonima koji su jači ili i ove "kućne". Uglavnom takve info ne shvaćam u potpunosti ozbiljno jer mi je to ono "rekla-kazala", osim ako je provedeno istraživanje. > Slažem se za uzimanje s rezervom takvih podataka, tj. izjava. > Istraživanja ako rade, za rezultate ćemo znati tek za nekoliko i više godina. > Ono što mene (još) zanima je: ne smije se uopće koristiti po ljeti? > Što tada? Vraćaš se na "staru" verziju depilacije? Meni piše da se nakon "tretmana" ne smije izlagati suncu 24h. Vjerujem da se ljeti zbog sunca, znoja itd. povećava mogućnost iritacija, a da se uopće ne smije koristiti preko ljeta to isto nisam 100%.
2019 03 27
> monadamon: > > sanja85: > > > monadamon: > > > > AnDra411: > > > > Mislim da se pravi odgovor na ovo pitanje ne moze dobiti na ovom forumu. > DreamcatcherM: > > > > > Super tema samo i mene zanimalo kako taj aparat djeluje na npr.madeže i ima li kakvih štetnih posljedica? Smije li se preko njih prolaziti tj. kako koristiti aparat ako ima malih sitnih madeža na nekim zonama(lice i sl.) koje je nemoguće izbjeći? > > > Preko madeža se ne smije, tako mi bar piše u uputama (imam Rowentu). Također mi neće blicati ako pređem na područje koje je pigmentiranije od prethodnog tj. moram ponovno podesiti jačinu. O štetnostima ne znam ništa 100%, ali čula sam da neki govore da može uzrokovati rak itd., no nisam baš sigurna da li se to odnosi na tretmane u salonima koji su jači ili i ove "kućne". Uglavnom takve info ne shvaćam u potpunosti ozbiljno jer mi je to ono "rekla-kazala", osim ako je provedeno istraživanje. > > Slažem se za uzimanje s rezervom takvih podataka, tj. izjava. > > Istraživanja ako rade, za rezultate ćemo znati tek za nekoliko i više godina. > > Ono što mene (još) zanima je: ne smije se uopće koristiti po ljeti? > > Što tada? Vraćaš se na "staru" verziju depilacije? > Meni piše da se nakon "tretmana" ne smije izlagati suncu 24h. Vjerujem da se ljeti zbog sunca, znoja itd. povećava mogućnost iritacija, a da se uopće ne smije koristiti preko ljeta to isto nisam 100%. Savjetuje se da koža ne bude osunčana 48 sati prije tretmana IPL-om te barem 24 sata nakon tretmana da se ne izlaže sunčevom zračenju...
2019 03 27
1 2