Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Shooping33 blokirana

Danas ujutro sam ovoj curi poslala paket za uskrsnje darivanje i sad vidim da he blokirana! Paket je poslan postom i ne mogu ga zaustaviti. Da li netko zna ista o tome?
2019 04 16
Zasto se ne moze stopirati paket ako ima sifru? Znam da smo svi poceli s 0 povratnih,ali ove nove su horor sto se pojave pa i doticna sto je blokirana nema niti jednu povratnu
2019 04 16
> kozmetika88: > Zasto se ne moze stopirati paket ako ima sifru? > Znam da smo svi poceli s 0 povratnih,ali ove nove su horor sto se pojave > pa i doticna sto je blokirana nema niti jednu povratnu Zvala sam postu i ne moze se. Mogu joj jedino otici doma.
2019 04 16
Vjerojatno ste obično poslali😔 mislim da bi mogli da ste preporučeno poslali.. Samo bi opet platili poštarinu ako se ne varam..
2019 04 16
Slala sam kao paket, imam sifru, ali ne moze se ni tako zaustaviti
2019 04 16
Zato je jedno od pravila da cure s 0 povratnih i one s negativnim za neslanje paketa, ne sudjeluju u darivanjima koje sam ja pod zadnje organizirala. Vodila i ja bitke preko inboxa s njima i objasnjavanjem zasto nisu uparene, al jbg u takvim stvarima moras paziti na sve. Njima su darivanja idealna da nesto dobiju a nista ne posalju.
2019 04 17
A sigurno nije poslala paket?
2019 04 17
> sonja90: > A sigurno nije poslala paket? Pa da. Baš se pitam zašto odmah hajka na curu, a ne zna se je li ona poslala paket. Što ako je?
2019 04 17
Ma nije ona meni trebala poslati paket, niti platiti. To je uskrsnje darivanje... ja darujem njoj, a meni netko drugi. Pitala sam da li netko zna o njenoj blokadi. Ne znam da li je prevarantica ili nije, pitam samo. Krivo mi je ako sam takvoj osobi poslala paket, a mogla sam nekom postenijem..
2019 04 17
> MaryJane7: > Ma nije ona meni trebala poslati paket, niti platiti. > To je uskrsnje darivanje... ja darujem njoj, a meni netko drugi. > Pitala sam da li netko zna o njenoj blokadi. > Ne znam da li je prevarantica ili nije, pitam samo. Krivo mi je ako sam takvoj osobi poslala paket, a mogla sam nekom postenijem.. Mozete linkat profil?
2019 04 17
Meni je je javila za kupovinu par artikala i pitala jel slobodno, kad sam odgovorila da je i da na više stvari dajem popust, više ni glasa od nje. Mislim da je imala kao jedan oglas kao da je vrijeme darivanja pa ako želi da daruje slatkišima i igračkama njeno dijete da bi bila zahvalna, to je imala u oglasu.
2019 04 17
> renkica: > Meni je je javila za kupovinu par artikala i pitala jel slobodno, kad sam odgovorila da je i da na više stvari dajem popust, više ni glasa od nje. Mislim da je imala kao jedan oglas kao da je vrijeme darivanja pa ako želi da daruje slatkišima i igračkama njeno dijete da bi bila zahvalna, to je imala u oglasu. Mozda je jedna od vec poznatih zicarosica i muljatorica cim trazi nesto i blokirana je. Tipa Tattoo girl, ako se dobro sjecam.
2019 04 17
Podigla je paket tako da vise nije bitno... I opet ponavljam, niti jednom nisam napisala da sam prevarena kao sto neke korisnice pisu.. samo sam napisala da je blokirana i pitala da li netko zna nesto o tome... Ali eto neke imaju svoje zakljucke..
2019 04 17
Vec sam pisala.. slala sam kao paket preko poste i imam potvrdu sa sifrom..
2019 04 17
eto, nek joj je sritan Uskrs, šta'š sad....možda je na Krpicama loša, a u duši dobra:)
2019 04 17
1 2