Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Prvi put na more s bebom,kad?

Drage mame, koliko je vasa beba bila stara kad ste prvi put isle na more?kako su prihvatile vodu?
2019 06 08
Mi smo išli kad je imala 2 i pol mjeseca. Nismo ju ni stavljali u more, samo kvasili nogice. Išli smo početkom rujna. Ne znam kolika Vam je beba, ali male bebe većinom dane provode spavajući u hladu, kad već sjede, mogu se brčkati u plićaku. Obično se malo stresu na vodu, zbog razlike u temperaturi, ali velika većina voli vidu. Naša se, kad je drugi put išla na more, nije dala istjerati iz mora. Cijela plaža se smijala kako je vrištala kad mora van.
2019 06 09
Moja je vrištala kad bi je pokušali smočiti pa smo odustali. To je trajalo do trećeg rođendana. Nema pravila, ni recepta.
2019 06 09
> MilaElena: > Mi smo išli kad je imala 2 i pol mjeseca. Nismo ju ni stavljali u more, samo kvasili nogice. Išli smo početkom rujna. Ne znam kolika Vam je beba, ali male bebe većinom dane provode spavajući u hladu, kad već sjede, mogu se brčkati u plićaku. Obično se malo stresu na vodu, zbog razlike u temperaturi, ali velika većina voli vidu. Naša se, kad je drugi put išla na more, nije dala istjerati iz mora. Cijela plaža se smijala kako je vrištala kad mora van. Moja ima skoro 5 mj.ali jos niti ne sjedi samostalno,htjela bi ju odvesti na more,ali me samo strah da to nije prerano..znaci vi ste tako malecnu odmah u vodu?pa eto makar i nogice brckati,ako bebica voli onda super... nadam se da ce i moja voljet more..
2019 06 09
Našem je klincu bilo 2,5 mjeseca, išli smo početkom rujna. Nismo ga izlagali jakom suncu, na plaži smo bili ujutro i predvečer i to u hladu, močili smo mu sam nogice, ništ se nije bunil i mislim da je užival. Al nekak imam osjećaj da je od vode više užival u bertiji :') :') :') :') sjedil je u sjedalici, vrtil z glavicom i smješkal se....a svi su prilazili i govorili: ajoooj, kak imate lijepu curicu!! I evo, dan danas (baš danas slavi 17.-ti rođendan) obožava vodu, more, sunce. Ista stvar je i s klinkom, nikad nije bilo nikakvih problema. Mislim da nema pravila kad je bebač dovoljno star za ići na more, treba vidjeti kak beba reagira, nema potrebe ništ forsirati i sve bu to super. Uživajte! ;)
2019 06 10
Naša malena je bila sad prije tjedan dana, taman napunila 6 mjeseci. Kupali smo je i bila je oduševljena. Prvo je plakala jer sam joj namakala nogice, ali onda sam je privila uza sebe, naslonila mi se na rame, čvrsto me primila i tako smo zajedno ušle u vodu, mic po mic. Bebe vole sigurnost uz mamu... Prvo je samo gledala, a onda se opustila. Bila je presretna, lupala rukicama po vodi, lizala prstiće... Išli smo oko pola 6 popodne, dok je sunce slabije, a voda toplija. Namazali je faktorom 50+, imala je šeširić sa UV zaštitom i odjelce također sa UV zaštitom... Bila je i sa 3 mjeseca, ali tada smo samo šetali uz more jer i voda u ožujku nije bila za kupanje naravno.
2019 06 30
Mi planiramo u 9.mjesecu ici, beba bude tada imala 4 mjeseca. Sunce ne bude vise tako jako i moci ce vec u Fredov kolut pa mislim da bude to taman
2019 07 04