Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Prvi put na more s bebom,kad?

Drage mame, koliko je vasa beba bila stara kad ste prvi put isle na more?kako su prihvatile vodu?
prije 8 dana, 22:50
Mi smo išli kad je imala 2 i pol mjeseca. Nismo ju ni stavljali u more, samo kvasili nogice. Išli smo početkom rujna. Ne znam kolika Vam je beba, ali male bebe većinom dane provode spavajući u hladu, kad već sjede, mogu se brčkati u plićaku. Obično se malo stresu na vodu, zbog razlike u temperaturi, ali velika većina voli vidu. Naša se, kad je drugi put išla na more, nije dala istjerati iz mora. Cijela plaža se smijala kako je vrištala kad mora van.
prije 8 dana, 00:06
Moja je vrištala kad bi je pokušali smočiti pa smo odustali. To je trajalo do trećeg rođendana. Nema pravila, ni recepta.
prije 7 dana, 11:08
> MilaElena: > Mi smo išli kad je imala 2 i pol mjeseca. Nismo ju ni stavljali u more, samo kvasili nogice. Išli smo početkom rujna. Ne znam kolika Vam je beba, ali male bebe većinom dane provode spavajući u hladu, kad već sjede, mogu se brčkati u plićaku. Obično se malo stresu na vodu, zbog razlike u temperaturi, ali velika većina voli vidu. Naša se, kad je drugi put išla na more, nije dala istjerati iz mora. Cijela plaža se smijala kako je vrištala kad mora van. Moja ima skoro 5 mj.ali jos niti ne sjedi samostalno,htjela bi ju odvesti na more,ali me samo strah da to nije prerano..znaci vi ste tako malecnu odmah u vodu?pa eto makar i nogice brckati,ako bebica voli onda super... nadam se da ce i moja voljet more..
prije 7 dana, 14:09
Našem je klincu bilo 2,5 mjeseca, išli smo početkom rujna. Nismo ga izlagali jakom suncu, na plaži smo bili ujutro i predvečer i to u hladu, močili smo mu sam nogice, ništ se nije bunil i mislim da je užival. Al nekak imam osjećaj da je od vode više užival u bertiji :') :') :') :') sjedil je u sjedalici, vrtil z glavicom i smješkal se....a svi su prilazili i govorili: ajoooj, kak imate lijepu curicu!! I evo, dan danas (baš danas slavi 17.-ti rođendan) obožava vodu, more, sunce. Ista stvar je i s klinkom, nikad nije bilo nikakvih problema. Mislim da nema pravila kad je bebač dovoljno star za ići na more, treba vidjeti kak beba reagira, nema potrebe ništ forsirati i sve bu to super. Uživajte! ;)
prije 6 dana, 13:38