Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Primanje paketa van mjesta prebivališta

Cure koje studiraju u drugom gradu ili odu na sezonu, kako primate pošiljke putem pošte? Nemam prijavljeno boravište/prebivalište u Zagrebu, već mi je adresa na osobnoj ona od roditeljskog doma. Budući da neću bit u Zagrebu narednih 100 godina nisam planirala mijenjati išta. Pakete sam primala preko Tiska, no ovo poskupljenje me skroz odbilo i prešla bih na poštu, no kako da primim preporučenu pošiljku? Ako me ne bude u stanu i poštar mi ostavi papirić, kako ću pokupiiti taj paket budući da mi se ne poklapa adresa s osobne s onom na paketu?
prije 29 dana, 15:27
> TinTina987: > Cure koje studiraju u drugom gradu ili odu na sezonu, kako primate pošiljke putem pošte? Nemam prijavljeno boravište/prebivalište u Zagrebu, već mi je adresa na osobnoj ona od roditeljskog doma. Budući da neću bit u Zagrebu narednih 100 godina nisam planirala mijenjati išta. Pakete sam primala preko Tiska, no ovo poskupljenje me skroz odbilo i prešla bih na poštu, no kako da primim preporučenu pošiljku? Ako me ne bude u stanu i poštar mi ostavi papirić, kako ću pokupiiti taj paket budući da mi se ne poklapa adresa s osobne s onom na paketu? Ja stavljam adresu na kojoj živim (u studentskom gradu) i naglasim da se stavi u zagrade prezime stana u kojem živim, da poštar zna zvoniti. Nitko Vas neće pitati zašto Vam se adrese ne poklapaju, niti Vi morate pakete primati na adresu prebivališta ili boravišta. Eventualno teta u pošti bi zbog sigurnosti pitala na koju je adresu naslovljeno, ja kažem i to je to.
prije 29 dana, 15:46
E super, to me zanimalo, hvala ti puno!!
prije 29 dana, 15:51
Imate i opciju Poste restante to znaci da bilo gdje u Hr mozete primit paket. On ide direkt u postu,a onda vi dolazite tamo i kupite ga. Ne sjecam se tocno kako je to islo,ali ja sam tako slala nekim ljudima iz BiH i Srbije u njima najblizu postu u Hr koja je blizu granice
prije 29 dana, 17:04
> Tanjatanja11: > Oprostite sta upadam, posto ne znam gdje da se oglasim, ako nekog zanima nek pogleda moj profil :D Bezobrazno upadate na više tema, a ne samo na ovu.
prije 28 dana, 10:48
> Tanjatanja11: > Oprostite sta upadam, posto ne znam gdje da se oglasim, ako nekog zanima nek pogleda moj profil :D Ako znas odgovoriti na tuđu temu, onda znaš i otvoriti svoju pa se tamo reklamirati.
prije 28 dana, 11:22