Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Gdje kupiti Blue curacao ( u Rijeci)?

Pozdrav. Gdje u Rijeci ima za kupiti Blue curacao? Svi moji omiljeni kokteli imaju taj sastojak, a ne mogu nikako pronaci taj liker za kupiti, pa ako netko zna gdje toga ima bila bi jako zahvalna na informaciji.
2019 06 30
Metro :)
2019 06 30
> NatalijaVitali: > Metro :) Hvala, a nemam njihovu karticu. :(
2019 06 30
Možda ti cash&carry u M. Kontuša ima, tu ne znam baš za blue c. ali sam znala naći svakakvih egzotičnih stvari za koktele... Nadam se da pomaže, eventualno ako netko koga znaš ima metro karticu pa je spremiš u onu aplikaciju za mob ;)
2019 06 30
> NatalijaVitali: > Možda ti cash&carry u M. Kontuša ima, tu ne znam baš za blue c. ali sam znala naći svakakvih egzotičnih stvari za koktele... Nadam se da pomaže, eventualno ako netko koga znaš ima metro karticu pa je spremiš u onu aplikaciju za mob ;) Morati ću nabaviti je obavezno. A kakva je ta aplikacija? Kako se zove i kako funkcionira? Hvalaaaa.
2019 07 02
Aplikacija ti je Stocard (mislim da ima i drugih sličnih ali ja imam tu), skeniraš karticu, ubaciš je u tu svoju bazu i kasnije umjesto plastične na blagajni koristiš onu s aplikacije. Isprazniš novčanik od svih DM Bipa Multiplus, samo pazi da ne isprazniš bateriju na mobitelu hehe. Jako zgodno
2019 07 02