Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Gdje kupiti Blue curacao ( u Rijeci)?

Pozdrav. Gdje u Rijeci ima za kupiti Blue curacao? Svi moji omiljeni kokteli imaju taj sastojak, a ne mogu nikako pronaci taj liker za kupiti, pa ako netko zna gdje toga ima bila bi jako zahvalna na informaciji.
prije 18 dana, 13:26
Metro :)
prije 18 dana, 16:34
> NatalijaVitali: > Metro :) Hvala, a nemam njihovu karticu. :(
prije 18 dana, 18:58
Možda ti cash&carry u M. Kontuša ima, tu ne znam baš za blue c. ali sam znala naći svakakvih egzotičnih stvari za koktele... Nadam se da pomaže, eventualno ako netko koga znaš ima metro karticu pa je spremiš u onu aplikaciju za mob ;)
prije 18 dana, 20:31
> NatalijaVitali: > Možda ti cash&carry u M. Kontuša ima, tu ne znam baš za blue c. ali sam znala naći svakakvih egzotičnih stvari za koktele... Nadam se da pomaže, eventualno ako netko koga znaš ima metro karticu pa je spremiš u onu aplikaciju za mob ;) Morati ću nabaviti je obavezno. A kakva je ta aplikacija? Kako se zove i kako funkcionira? Hvalaaaa.
prije 16 dana, 17:10
Aplikacija ti je Stocard (mislim da ima i drugih sličnih ali ja imam tu), skeniraš karticu, ubaciš je u tu svoju bazu i kasnije umjesto plastične na blagajni koristiš onu s aplikacije. Isprazniš novčanik od svih DM Bipa Multiplus, samo pazi da ne isprazniš bateriju na mobitelu hehe. Jako zgodno
prije 16 dana, 20:57
> Poirotica: > Pozdrav. Gdje u Rijeci ima za kupiti Blue curacao? Svi moji omiljeni kokteli imaju taj sastojak, a ne mogu nikako pronaci taj liker za kupiti, pa ako netko zna gdje toga ima bila bi jako zahvalna na informaciji. http://www.rotodinamic.hr/naslovnica U Zagrebu ga ima, kupujemo pa znam, vjerujem da ga ima i u Rijeci. Ista firma, ista roba.
prije 13 dana, 18:32