Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Cekanje uplate..

Hey hey , da li vam se kad dogodili da cekate nekoliko dana da uplata legne na racun. Naime kupac mi je uplatio u petak nakon 17h ( sa PBZ banke na moju RBA). Pretpostavila sam da ce mi danas biti vidljiva uplata ;ali nista od toga. Curi je poslana poruka ali kako mi jos ne odg ( trazila sam da mi ponovno posalje potvrdu o uplati posto prvotna nije bila bas vidljiva) ,pa dok cekam odg mozda nas ima jos sa istim.slucajem ?
2019 07 08
Meni je cura uplatila u subotu i jutros iza 9 je bilo na mom racunu. Nekako ne vjerujem da je uplaceno ,:(
2019 07 08
cekam odg , zbog potvrde o uplati vjerujem da je uplaceno, samo se nadam da nije slucajno upisala krivi br tekuceg ..a mozda zbog xy razloga bude i sutra..
2019 07 08
Mislim da je danas bilo poteškoća u platnom prometu kod RBA....meni je cura u subotu uplatila isto preko PBZ-a i tek danas oko 16:30 mi je bilo vidljivo.
2019 07 08
Screenshot je od mbankinga u pravu ste. Ovisi da, nadam se frani da je i kod mene takav slucaj 😁
2019 07 08
> glitterica: > Screenshot je od mbankinga u pravu ste. Ovisi da, nadam se frani da je i kod mene takav slucaj 😁 Meni je na m-bankingu išla obavijest da rade na uklanjanju poteškoća. Nadam se da je i kod Vas taj slučaj🤗
2019 07 08
> glitterica: > Hey hey , da li vam se kad dogodili da cekate nekoliko dana da uplata legne na racun. Naime kupac mi je uplatio u petak nakon 17h ( sa PBZ banke na moju RBA). Pretpostavila sam da ce mi danas biti vidljiva uplata ;ali nista od toga. Curi je poslana poruka ali kako mi jos ne odg ( trazila sam da mi ponovno posalje potvrdu o uplati posto prvotna nije bila bas vidljiva) ,pa dok cekam odg mozda nas ima jos sa istim.slucajem ? To , tehnički, nije čekanje od nekoliko dana da novac legne na račun, jer , ako je uplaćeno u petak poslije podne, zbog nepostojanja platnog prometa vikendom uplata se knjiži u ponedjeljak ujutro s datumom ponedjeljka, pa je to onda čekanje od danas ujutro.Više puta mi se desilo da takve uplate budu vidljive tek poslije podne, a jednom tek sljedećeg jutra.
2019 07 08
Meni je uplata od petka oko 15 h bila vidljiva tek danas u to vrijeme.. 😊
2019 07 08
Trebalo bi biti vidljivo tijekom ponedjeljka...
2019 07 09
Ja sam Rba i dobila sam obavijest da ima poteskoca sa placanjem. Danas je bila obavijest da je problem uklonjen.
2019 07 09