Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Lumea Prestige ili Rowenta IPL uređaj

Da li netko ima iskustva sa kućnim IPL uređajima - molim savjete i iskustva. Koji je uređaj bolji od ova 2 ? Jer vidim ima i razlika u cijeni pa ne znam da li je Lumea ipak bolji. Kako se depilirate s uređajima, kolliko često, što sve depilirate :)) itd Izluđuju me više te dlake i depiliranja i uraslih dlaka i svih ostalih pi*darija Jednom sam na IG-ju gledala live Helene Dželalije gdje je spomenula da češće je koristila uređaj, ali sam zaboravila što je sve rekla a nema više svoj profil :'( Please help
2019 07 24
Sa uređajem se dlake ne depiliraju, vec se dlake obriju i izblicaju sa uređajem koji unistava korijen dlake. Ja imam Phillips Lumeu, ne zadnji taj model ali sam prezadovoljna. Skoro se rjesila skroz dlaka, a imala sam velikih problema sa uraslim dlakama i opcenito sa dlakama do te mjere da nebi uopce isla na plazu jer se nebi imala hrabrosti skinuti u kupaci zbog dlaka.
2019 07 27
> Petrica1992: > Sa uređajem se dlake ne depiliraju, vec se dlake obriju i izblicaju sa uređajem koji unistava korijen dlake. Ja imam Phillips Lumeu, ne zadnji taj model ali sam prezadovoljna. Skoro se rjesila skroz dlaka, a imala sam velikih problema sa uraslim dlakama i opcenito sa dlakama do te mjere da nebi uopce isla na plazu jer se nebi imala hrabrosti skinuti u kupaci zbog dlaka. I ja isto, znači bikini zona bi mi se osipala prištićima i trauma mi je bila gdje god otići npr. na more nigdje bez britvice i obavezno brijanje svaki dan. Ovako blicam svaka 3-4 tjedna i dlaka nemaaa, pre sretna sam jer nema ni osipa ni uraslih dlaka ni crvenila, znaci preporodila sam se.
2019 07 28