Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Proizvodi za samotamnjenje

Pozdrav curkee :) Za 2 tjedna imam svatove i haljinu do koljena, otvoren dekolte, no skoro da sam bijela kao sir 🤣 Pa me zanimaju vasa misljenja ili iskustva sa proizvodima za samotamnjenje. Koji je po vama dobar, nekakve preporuke? Probala sam iz avona 3 porizvoda, od dva sam ispala narancasta a jedan se uopce nije iskazao osim kao losion za tijelo, no nije odradio ono za sto je namijenjen. Hvala unaprijed na bilo kakvom savjetu, pomoci :)
2019 08 04
Navodno balea ima kremu za samotamljenje i odlicna je, ne ostavlja mrlje one po tijelu, ja nisam osobno probala, ja vise koristim maramice bolje su mi, manji rizik od mrlja.
2019 08 04
> sansnova: > Navodno balea ima kremu za samotamljenje i odlicna je, ne ostavlja mrlje one po tijelu, ja nisam osobno probala, ja vise koristim maramice bolje su mi, manji rizik od mrlja. Ja sam probala tu baleu i ispala sam flekava te nakon pranja mi je boja ostajala po ručnicima. Užas. Radije sam bijela nego flekava i s uništenim ručnicima.
2019 08 04
> Tanči14: > > sansnova: > > Navodno balea ima kremu za samotamljenje i odlicna je, ne ostavlja mrlje one po tijelu, ja nisam osobno probala, ja vise koristim maramice bolje su mi, manji rizik od mrlja. > Ja sam probala tu baleu i ispala sam flekava te nakon pranja mi je boja ostajala po ručnicima. > Užas. > Radije sam bijela nego flekava i s uništenim ručnicima. Uh nikako mi ne trebaju fleke po meni kao ni po rucnicima 😫
2019 08 04
I ja imam balein za samotamnjenje i meni je dobar. Treba samo dobro umazati u kozu i dobro pregibe kod zglobova i koljena preci
2019 08 04
Nisam ljubitelj nikakvih proizvoda za samotamnjenje Koristila sam Dove za samotamnjenje Katastrofa Bila sam sva flekava,kao da sam prljava Nikako to skinut Inace sam bijele puti.kao sir Tako da radije cu bit bijela nego prljava od losiona
2019 08 04
I ja sam probala Avon i užas, isto ispadne kao da si prljav. A svi imaju neki čudan miris. Dosta sam puta čula, a i tu se spominjalo, jer je već bilo sličnih tema - preporuku za Garnier. A sad ga znaj... najbolje se uvjeriš kad sam isprobaš.
2019 08 04
Ja koristim trenutacno od Sun Dance-a (dm-ova marka) i zadovoljna sam, aliii prije svakog nanosenja kreme za samotamljenje napravim piling, a prije jos nanesem kremu za tijelo kako bi se lakse razmazivalo i bolje upilo :)
2019 08 04
Garnier ambre solaire Natural bronzer dry oil, odlična boja i ne ostaje na ručnicima, lako se razmazuje, ne treba nikakvo mlijeko za tijelo prije upotrebe, samo se malo sporije suši.
2019 08 04
Bondi sands everyday gradual tanning milk, ima ga na Asosu, ja ga koristim već mjesec i pol i odličan je, samo preporučam i rukavicu i obavezno piling tijela(jako temeljit). E da i skužila sam da se boja nakupi u pregibima(koljena, lakovi), pa to čim nanesem kremu odmah obrišem lagano sa blazinicom i malo micelarne:) Bijela isto kao sir, istina nije jako intenzivna boja ali bar mogu obući haljinu bez problema :)
2019 08 04
> Eisen77: > I ja sam probala Avon i užas, isto ispadne kao da si prljav. A svi imaju neki čudan miris. > Dosta sam puta čula, a i tu se spominjalo, jer je već bilo sličnih tema - preporuku za Garnier. > A sad ga znaj... najbolje se uvjeriš kad sam isprobaš. Da da i miris je uzasan, zadrzava se na kozi toliko dugo da je nepodnosljivo 😱 Izgleda da cu probati garnier, malo sam kopala po starijim temama i dosta cura ga je spomenulo... Hvala curke, super ste 🤗🥰
2019 08 04
Javite iskustva s Garnierom :") Ja sam ga mislila kupiti, samo me strah da ne bude kao i ostali.
2019 08 05
Meni je odlicna Nivea!! Iako sam jako bijela, kupujem onu za srednje tamnu do tamnu kozu i super mi je. Svi me pitaju gdje sam potamnila :) Prije prvog nanosenja sam napravila piling i prije svakog nanosenja stavim normalni losion za tijelo. Tad se krema duze susi, pa ponekad stavim direktno na kozu poslije tusiranja i nikad nisam imala mrlje. Nakon 3, 4 dana nanosenja skinem sve pilingom i krecem ispocetka. Boja se vidi odmah nakon prvog nanosenja, a nakon drugog jos tamnija.
2019 08 05
> DijanaDijana6: > Meni je odlicna Nivea!! Iako sam jako bijela, kupujem onu za srednje tamnu do tamnu kozu i super mi je. Svi me pitaju gdje sam potamnila :) > Prije prvog nanosenja sam napravila piling i prije svakog nanosenja stavim normalni losion za tijelo. Tad se krema duze susi, pa ponekad stavim direktno na kozu poslije tusiranja i nikad nisam imala mrlje. Nakon 3, 4 dana nanosenja skinem sve pilingom i krecem ispocetka. Boja se vidi odmah nakon prvog nanosenja, a nakon drugog jos tamnija. Ooooo pa sad ste me stavili u nedoumicu 😁
2019 08 05
Iako pretrazila sam i cijeli google, forume redom citala 🤣 (znam da je samo fake tan u pitanju ali stvarno ne bih htjela bacati novce na lose proizvode i onda biti sarena 🤣 ) Dosta se st.tropez spominje, ima li tko iskustava sa tim?
2019 08 05
1 2