Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Besplatna MasterCard kartica i 50 kn na njoj - Revolut

Super stvar za one koji ne vole plaćati naknade bankama, velike tečajeve, za one koji putuju ili samo žele imati MasterCard karticu i 55 kn gratis :D Možete je vezati i na PayPal. Evo, ukratko po koracima: Korak 1: klikni na link https://www.revolut.com/en-HR/referral/jelenad2yh!a13221 i upiši svoj broj moba Korak 2: skini aplikaciju sa storea, bilo apple, bilo google.. instaliraj i pokreni. Korak 3: Ovo je važno.. Isti broji koji je ukucan prilikom koraka 1 treba koristiti i prilikom prijavljivanja u aplikaciju. Revolut će poslati SMS, potvrdi prijavu s kodom koji je stigao na SMS Korak 4: Unos osobnih podataka, ime, adresa, slično.. Korak 5: Identifikacija i verifikacija: slika osobne s jedne strane, druge strane, selfie.. Korak 6: Uplati si na račun minimalno 90kn.. najbrže i najjednostavnije je platiti karticom tekućeg računa preko internet ili mobilnog bankarstva.. ista procedura kao i kad se kupuje nešto preko interneta.. Korak 7: Naruči fizičku karticu.. standard karticu, plastičnu.. izaberi standard dostavu.. nikakve kerefeke, jer sve drugačije od standarda naplaćuju Adresa za dostavu može biti bilo koja. ne mora biti ona s osobne. Kartica stiže na kućnu adresu u roku nekoliko radnih dana, meni je stigla za 4. Korak 8: Obavi kupnju s tom karticom. Odmah se vidi broj kartice, vrijedi do i ccv.. kupnja se može obaviti u webshopu nekom, može se kupiti u dućanu nešto.. trebat će za prvi put upisati PIN (sve je u aplikaciji) Korak 9: Nakon prve kupnje stiže 55 kn.. ja sam osobno čekala 6 dana dok bonus nije sjeo na račun Ta-da!
2019 09 11
Zgodna stvarcica. Ali nije za one koji trebaju previse dizanja casha. Citati fine print.
2019 09 11
Malo nas ima previše casha 😁
2019 09 11
do 200 eurića dnevno je bez provizije? Mislim da sam tako iščitala....no kome još treba gotovina.....
2019 09 11
A kaj ima Jelena od toga?
2019 09 12
> Tanči14: > A kaj ima Jelena od toga? Ljudi nesebično dijele taj popust ili žicaju popust od nekog tko već ima karticu....to je vrlo dobar način da se kartica promovira i proširi među korisnicama kojih je valjda već sad više od 6 milijuna, nisam sigurna da Jelena ima neku korist, ali lijepo da je podijelila informaciju jer su ljudi karticom skroz zadovoljni.
2019 09 12
Da bi dobio 50 kuna popusta moraš uplatiti 90 kuna na karticu? Slikati osobnu s obje strane i selfie? Ostaviti osobne podatke? Naručiti karticu? Obaviti kupnju da bi dobio tih 50 kuna? Ili jednostavno odeš na internet bankarstvo i u dva klika zatražiš karticu :') PS mastercardu reklama ne treba jer je dosta pokriven u svijetu, neka druga caka je tu u pitanju, a ja mislim da je ta da od tvojih uplaćenih 90 kuna Jelena dobiva 50.
2019 09 12
> LeSock: > Da bi dobio 50 kuna popusta moraš uplatiti 90 kuna na karticu? Slikati osobnu s obje strane i selfie? Ostaviti osobne podatke? Naručiti karticu? Obaviti kupnju da bi dobio tih 50 kuna? > Ili jednostavno odeš na internet bankarstvo i u dva klika zatražiš karticu :') > PS mastercardu reklama ne treba jer je dosta pokriven u svijetu, neka druga caka je tu u pitanju, a ja mislim da je ta da od tvojih uplaćenih 90 kuna Jelena dobiva 50. Kao i u banci....selfi je dodatak. Nije reklama za Mastercard nego za Revolut.,,,nakon 6 milijuna korisnika i činjenica o najmanjim mogućim konverzijama pri transakcijama i najmanje 50 preporuka za Revolut koje sam dobila od ljudi koji puno putuju ili puno kupuju unutar EU, nemam razloga sumnjati da je ova kartica trenutno najpovoljnija opcija u financijskom smislu...a ovo 90...50 je zanemarivo...
2019 09 12
Nije zanemarivo jer Revolut vrši konverziju kuna u eure i opet pušiš na tečaju banke. Plus treba malo i pročitati recenzije na netu o dokazivanju podrijetla novca, blokadama računa... a i besplatna je samo osnovna kartica. Ergo, vjerujem u HNB i ne vidim potrebu prosječnog Hrvata za ovom karticom.
2019 09 12
> LeSock: > Da bi dobio 50 kuna popusta moraš uplatiti 90 kuna na karticu? Slikati osobnu s obje strane i selfie? Ostaviti osobne podatke? Naručiti karticu? Obaviti kupnju da bi dobio tih 50 kuna? > Ili jednostavno odeš na internet bankarstvo i u dva klika zatražiš karticu :') > PS mastercardu reklama ne treba jer je dosta pokriven u svijetu, neka druga caka je tu u pitanju, a ja mislim da je ta da od tvojih uplaćenih 90 kuna Jelena dobiva 50. Krivo misliš. 90 kn koje uplatiš sam sebi je i dalje tvojih 90 kn. A 50 kn dobiješ povrh tih 90 kn. Da, MasterCardu ne treba reklama. Zato što ćeš upravo ti održavanjem računa i plaćanjem članarine u nekoj banci platiti tu reklamu 😃
2019 09 12
Svima treba reklama, pa i najvećima.
2019 09 12
Upravo tako. Inače se Coca-cola ne bi reklamirala zadnjih 50 godina :')
2019 09 12
> LeSock: > Nije zanemarivo jer Revolut vrši konverziju kuna u eure i opet pušiš na tečaju banke. > Plus treba malo i pročitati recenzije na netu o dokazivanju podrijetla novca, blokadama računa... a i besplatna je samo osnovna kartica. Ergo, vjerujem u HNB i ne vidim potrebu prosječnog Hrvata za ovom karticom. Pišeš gluposti. Revolut podržava kune. Dakle tvoj račun je kunski i nema nikakve konverzije. Kune uplaćene s tvog kunskog računa na Revolutu su i dalje kune. Proguglaj malo prije nego kreneš lupetati. Oni koji dnevno prebace nekoliko desetaka tisuća eura s jednog računa na drugi traže podrijetlo novca, da. Zar ne bi tako trebalo i biti, u državi u kojoj je prosječna plaća manja od tisuću eura? Lijepo dokažeš otkud ti i svi su zadovoljni. Drago mi je da si zadovoljan HNB-om. Inače, banke ne rade po HNB-ovom tečaju, ako nisi znao. Ali ako si ti zadovoljan s tečajem, samo naprijed. Tvoje je pravo da plaćaš nešto više nego što trebaš. 8-)
2019 09 12
> Flatron: > Upravo tako. Inače se Coca-cola ne bi reklamirala zadnjih 50 godina :') Bućkuriš koji je postao brand zahvaljujući sposobnima! o:)
2019 09 12
Ponuda s besplatnom karticom s 50 kn vrijedi još 8 dana 😊 https://revolut.com/referral/jelenad2yh!G10D21
2019 09 24
1 2