Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Prirodna kozmetika - kosa

Sve više i više razmišljam probati prirodnu kozmetiku što se tiče njege kose i lica. Kosa me počela užasno u zadnje vrijeme živcirati, djeluje mi užasno beživotno, tanko i suho. Moj problem je definitivno pegla koju sam stvarno smanjila s obzirom što sam radila u srednjoj i na faksu x-) boja mi je tamnosmeđa i unazad godinu dana stavljam isključivo preljev svakih 3 mjeseca recimo tako da ju ne uništavam pretjerano osim s tom peglom. E sad, zanimaju me iskustva korisnica prirodne kozmetike koje imaju sličan problem s kosom i generalno mišljenja o prirodnoj kozmetici i naravno preporuke za kosu :") Vidjela sam da ima par tema o ovome ali ništa konkretno nisam naišla, ako netko nađe neka linka pa brišem temu.
2019 09 12
Cula sam da frendica koristi kojekakve maske za kosu i to sve, ali osobno ja koristim samo kokosovo ulje i pomoglo mi je puno puno. Znaci jednom do 2put mj cijelu kosu natopim uljem te cekam oko par sati da ju isperem. Perem samo sa hladnom vodom i cim je operem svezem u pletenicu, i regenerator koristim avonov na mokroj kosi(vecinom ju ne susim, ne znam jel to lose:( ) i unazad par mj vidim da mi se polako oporavlja, izgleda zdravije i nije toliko suha i ispucala ko prije ,:)
2019 09 12
ja sam se ošišala na ful kratko pa mi se oporavila - al to je možda drastičnija opcija :') inače koristim arganovo ulje
2019 09 12
Ja već desetak godina koristim isključivo prirodnu kozmetiku i za kosu i za lice i za tijelo i sve mi je baš preporođeno nakon što sam izbacila iz upotrebe komercijalne proizvode pune nepotrebnih sastojaka, aditiva, bojila, konzervansa.......Nešto izrađujem sama , nešto kupujem ili mijenjam s drugim malim proizvođačima prirodne kozmetike. Navukli su nas da koristimo nevjerovatne količine nevjerovatno nepotrebnih proizvoda i na to trošimo nevjerovatno puno love. O d srca bih preporučila Illegal lotus (na fejsu), imaju apsolutno savršene šampone i, balzame i maske za kosu, potpuno prirodne, a sapuni <3 <3 <3 ....nema šanse da bih se oprala ičim drugim osim tom divotom.
2019 09 12
alverde kozmetika je odlicna i stvarno imaju svega od sampona do pilinga pa cak i dekorativne kozmetike
2019 09 12
Alverde šampon, balea mlijeko za kosu, nature box regenerator marelica, garnier fructis maska za kosu 😊 sve bez ikakvih stetnih sastojaka, silikona i ostalog
2019 09 12
Pogledaj na instagtamu diamaramakeup !
2019 09 12
Ma što se tiče šišanja, održavam lob redovno tako da mislim da nije do toga. Što se tiče sušenja, preko ljeta i recimo sada preko dana ne sušim kosu i vjerujem da je to dobro jer se ne izlaže kosa dodatno vrućini. Sweetclothes, trenutno koristim sve od Garniera i ne znam, nemam zamjerke ali nisam zadovoljna kosom. Nature box sam razmišljala da probam ali baš bi se htjela maknuti od tih drogerijskih. gitadevi, kako su Vaša koža/kosa reagirali na promjenu? Na koliko ste vidjeli pozitivne promjene?
2019 09 12
Par tjedana je dovoljno za vidjeti promjenu . Računaj da i to kako se hraniš jako, odnosno najviše utječe na kvalitetu i izgled kože i kose. Uzgred, kozmetika koju se deklarira kao prirodna, a ima rok trajanja dvije godine ili više, nije prirodna kozmetika. Ona je možda u odabiru sastojaka prirodnija od one tako nedeklarirane, ali još uvijek ima puno previše onoga što koži i kosi ne godi.
2019 09 13
Javite se za više informacija. Limes proizvodi na prirodnoj bazi imaju odličan asortiman prirodnih šampona.
2020 02 24
Prirodna kozmetika i kozmetika na prirodnoj bazi - to su dvije posve različite stvari.
2020 02 24
> gitadevi: > Prirodna kozmetika i kozmetika na prirodnoj bazi - to su dvije posve različite stvari. Isprike očito sam pogriješila grupu! 😊
2020 02 25
Oprostite što se ubacujem u post, ali je li arganovo i kokosovo ulje pomažu u rastu kose? Voljela bih da mi kosa malo brže raste nego normalno kako raste, a opet da ju i obnavljam i pazim na nju redovno. Hvala na odgovoru unaprijed!
2020 03 17
> theos241: > Oprostite što se ubacujem u post, ali je li arganovo i kokosovo ulje pomažu u rastu kose? Voljela bih da mi kosa malo brže raste nego normalno kako raste, a opet da ju i obnavljam i pazim na nju redovno. Hvala na odgovoru unaprijed! Za rast kose najbolje je ricinusovo ulje, pošto je gusto mješajte ga s kokosovim (moja fizerka tvrdi da zbog kokosovog ulja kosa kasnije posijedi)
2020 03 17
> ProudMary: > > theos241: > > Oprostite što se ubacujem u post, ali je li arganovo i kokosovo ulje pomažu u rastu kose? Voljela bih da mi kosa malo brže raste nego normalno kako raste, a opet da ju i obnavljam i pazim na nju redovno. Hvala na odgovoru unaprijed! > Za rast kose najbolje je ricinusovo ulje, pošto je gusto mješajte ga s kokosovim (moja fizerka tvrdi da zbog kokosovog ulja kosa kasnije posijedi) Mnogo hvala!😊
2020 03 18