Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

Pozzz svima...mislim da je ipak jaci problem ( nekada sam imala svoj privatni forum ) placala godisnje domene.. ..Onog trenutka kada sam odlucila da to zatvorim..odustala sam od placanja godisnje domene..stvari su lagano krenule nizbrdo...od nestajanja fotografija .klipova pa i samih postova......i na kraju se vise nije moglo na stranicu..otisla je u povijest ! Zao mi je sto se ovo dogodilo na krpicama...ali kako stvari stoje...( ne vjerujem da je besplatna domena ) vjerojatno se nisu drzali ugovora ...Daj Boze da grijesim...pa da na obostrano zadovoljstvo kupujemo i prodajemo.... </3
2019 09 15
> LeSock: > > FashionBoss: > > Dobila sam negativnu ocjenu od korisnice s kojom nikada nisam niti komunicirala > > Na njenom profilu vidim negativne ocjene, djevojke takoder pisu da im ostavlja negativne bez razloga... > I kakve to ima veze s temom NESTALE SLIKE? ;)
2019 09 15
> Entoni: > Evo meni i profilna nestala :D Meni STAVILI hlace u profilnu koje nemaju veze sa mnom. 😑
2019 09 15
> MariaArabadzic: > Ja sam za jučer i danas kupila uslugu za promovirani artikl i vjerujem da tko god je jos to napravio sad se lupa po glavi i sigurno zeli novce natrag, ali vjv nista od toga. Hvala za ukradene novce (ovaj put me nije netko sa krpica zeznuo za novce, sada je admin) > Znam da nije to puno novca, ali bi zeljela nove datume barem za promovirati kada sad nista ne radi. Bez brige, uvijek nadoknadimo izgubljene promocije. A za fotke piše ovako - Sites are coming back for sure, just restoring takes time.
2019 09 15
> marodi: > Mene dodatno ljuti nemogucnost blokiranja laznih profila, te nikakvo reagiranje admina ma takve profile. Trenutno haraju 4 takva profila, pa dajte se malo uozbiljite sa odrzavanjem i ažuriranjem stranice. Ovo je vrlo amaterski. Svi prijavljeni su blokirani, meni spemeri ne šalju poruke u inbox pa ne znam koji su dok ih ne prijavite.
2019 09 15
> nariabeata: > > Admin2nd: > > Pozdrav svima, > > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > > Ispričavamo se zbog nastalog problema! > Kada se očekuje normalno funkcioniranje stranice? > Zahvaljujem na odgovoru Očekuje se ovaj tjedan.
2019 09 15
> NenadStanisic: > Ovo je ili pao sajt ili su ih iskljucili sa glavnog servera. Jer ja sam iz Beograda i redovno sam na sajtu mojekrpice.rs isto se desava vec 5 dana nema ni slika niti se moze pristupiti inboxu i razgovorima niti uploudovati. Sigurna sam da imaju ozbiljan problem ali da nece da ga iznesu u javnost jer ovo nije u redu da vec danima na srpskom sajtu niti se oglasava admin a cure su pogubljene. Zaista zalosno i neprofesionalno. Vaša admin se udala i na putovanju je, tako da ne znam, pričekajte.
2019 09 15
I meni su nestale sve fotke i još ne mogu dodati nove artikle. Do kada ce to trajati? Šmrc!
2019 09 15
Ni ja> Dida1705: > Ja nisam uspjela ni uploadati nove stvari
2019 09 15
Nisam bila neko vrijeme na forumu...već sam se prestrašila da ću morati stavljati sve slike ponovo...ufff... Nadajmo se da će se sutra vratiti... :o
2019 09 15
Pozivam curke koje su iz Splita i okolice da slobodno dođu prošnjovaf po mom ormaru. Veličina M. Sandale, gležnjače 40. Kupljeno u Irskoj, Moschino, jedna Desigual majica, ruksaci itd. Ma ima svega! Dogovor oko cijena svakako stoji! 0958756383 Ivana
2019 09 15
Sretno adminu u braku !!!! :)
2019 09 15
Meni su prije sat vremena sve fotke bile obrisane, sada opet imam sve :O
2019 09 15
Puno srice admin😉
2019 09 15
> Admin2nd: > > MariaArabadzic: > > Ja sam za jučer i danas kupila uslugu za promovirani artikl i vjerujem da tko god je jos to napravio sad se lupa po glavi i sigurno zeli novce natrag, ali vjv nista od toga. Hvala za ukradene novce (ovaj put me nije netko sa krpica zeznuo za novce, sada je admin) > > Znam da nije to puno novca, ali bi zeljela nove datume barem za promovirati kada sad nista ne radi. > Bez brige, uvijek nadoknadimo izgubljene promocije. > A za fotke piše ovako - Sites are coming back for sure, just restoring takes time. Kako možete znati da se slike vraćaju? Tu se ne spominju slike?
2019 09 15
1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 76