Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

> kristinanu1996: > Meni su prije sat vremena sve fotke bile obrisane, sada opet imam sve :O Možda to znači da su se počele vraćati!😃🎉
2019 09 15
Meni također nestale sve slike :( Ima li nade da će se vratiti?
2019 09 15
Još uvijek se nisu vratile, poruka je bila prije 3 dana, nitko ne odgovara, da li će se vratiti, a svejedno i dalje se ne mogu postaviti nove. hvala
2019 09 15
> nefertiti111: > > Admin2nd: > > Cure, sad sam dobila mail da će se slike vratiti, nemojte ništa brisati i samo se strpite kao i uvijek u našim teškim krpičarskim vremenima, sve će bit ok! > Pa dobro jel vi zene ne znate citat ili sta?? Koji vrag nije u redu s vama da stalno pitate ista pitanja? Bas tako
2019 09 15
Zna li netko hoće li nam se vratiti slike???
2019 09 15
Ima li kakvih i do kada će proraditi upload?
2019 09 15
> Admin2nd: > > NenadStanisic: > > Ovo je ili pao sajt ili su ih iskljucili sa glavnog servera. Jer ja sam iz Beograda i redovno sam na sajtu mojekrpice.rs isto se desava vec 5 dana nema ni slika niti se moze pristupiti inboxu i razgovorima niti uploudovati. Sigurna sam da imaju ozbiljan problem ali da nece da ga iznesu u javnost jer ovo nije u redu da vec danima na srpskom sajtu niti se oglasava admin a cure su pogubljene. Zaista zalosno i neprofesionalno. > Vaša admin se udala i na putovanju je, tako da ne znam, pričekajte. Ma sta je to naspram velikih zivotnih problema poput nestanka slika krpa i kuknjave kad ce iste se vratiti, bez obzira sta je vec objasnjeno da je vikend i da ce se slike vratiti. Ima zena da odma otkaze putovanje i dode ovde slusati o slikama krpa i odgovarati svako 2 min na pitanja kad ce se slike vratiti i oce li se slike vratiti.
2019 09 15
Pozdrav, Hoce li se uskoro vratiti slike? :)
2019 09 15
Meni je vec ovo postalo smijesno. Jutros se u mojim omiljenim pojavila fotka postanske uplatnice , gdje se jasno vide podatci cure iz Metkovica /koja slucajnost/ koja je uplatila curi iz Splita sandale 275kn... Sad je vise nema. Ali sam se bas nasmijala jer znam tu curu iz grada 🤗
2019 09 15
Polako se vraćaju slike!🎉 Nisu mi se vratile sve,ali dio je...🤗
2019 09 15
> Admin2nd: > > NenadStanisic: > > Ovo je ili pao sajt ili su ih iskljucili sa glavnog servera. Jer ja sam iz Beograda i redovno sam na sajtu mojekrpice.rs isto se desava vec 5 dana nema ni slika niti se moze pristupiti inboxu i razgovorima niti uploudovati. Sigurna sam da imaju ozbiljan problem ali da nece da ga iznesu u javnost jer ovo nije u redu da vec danima na srpskom sajtu niti se oglasava admin a cure su pogubljene. Zaista zalosno i neprofesionalno. > Vaša admin se udala i na putovanju je, tako da ne znam, pričekajte. Sretnoo🍀
2019 09 15
Mislim si, ako su se pomijesale fotke, mozda budu i tagovi. Konacno ce i kod mene biti sve Mango Zara Adidas Nike Gucci Versace 😂😂
2019 09 15
> Admin2nd: > Vaša admin se udala i na putovanju je, tako da ne znam, pričekajte. Krpice ne rade, a ona se stigne udavat. Kakav bezobrazluk! Nego, kad će se vratiti slike!?!??!!?111
2019 09 15
Danas mi je nestalo još više slika, ostala sam na 3 slike. Čak mi je jučer bilo više slika. Bojim se da će sve nestati.. Do kada ovako? Držim fige da šta prije riješite problem.
2019 09 16
Nadam se da ce se slike vratiti 😕
2019 09 16
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 76