Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

> Maraya: > > iskrica83: > > Cure, a da probate staviti slike ovdje? Možda oživimo malo i ovu stranicu koja je bila odlična,a isto je zamrla. > > https://zena.rtl.hr/bazar > Jako mi se sviđa ideja. Probat ću pa da vidimo. Jeste vi već član? Kakav je sistem, da li je slično krpicama? Evo ja se sad registrirala ali brzo sam odustala, brate što su ga zakomplicirali.. Užas
2019 09 16
> tamaravx: > Ja bi bas bila sretna da se obrisu sve slike i svi artikli. Sajt se lijepo rascisti i tko je aktivan clan objavi ponovno artikle, i sve bude uredno i po planu😂 :') :') a prije toga da pročitaju pravila, npr. ona za lažno tagiranje, slike s net-a , i koji artikli se ne smiju oglašavati ;)
2019 09 16
> francuska: > To netko hakira krpice? Nema pametnijeg posla.... Ana Mate Barbarić se osvećuje za sve svoje blokirane profile
2019 09 16
Ovo traje već 3 ...4 dana 🤔🤔😣😣
2019 09 16
Kad cemo moci uploadati slike
2019 09 16
😂😂😂😂😂
2019 09 16
> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema! Dajte mogućnost uploada..ja sam svoje odmah brisala..ove prazne..kako sam mogla znati da tamo netko čeprka po tome i da će se možda vraćati...
2019 09 16
ok, razumijem da nas ovdje ima puno, da smo različitih godina, struke, znanja i vještina... ali stvarno već pretjerujete i imam dojam da se ni ne trudite razmišljati vlastitom glavom ,:( pokušat ću ovo objasniti na svima poznatom primjeru - pad sustava HZZO-a (Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje). radi se o tehnički vrlo dobrom rješenju koje ima itekako dobru i skupu tehničku podršku. a opet eto vraga, sustav blebnuo već nekoliko puta u ovoj godini i svaki puta je trebao proći najmanje jedan cijeli RADNI dan da se otkloni greška i sustav vrati u funkciju. ponavljam - skup sustav, sustav s aktivnom i dobro plaćenom podrškom i sustav o kojemu zaista zavise nečiji životi. ajmo sada to prenijeti na primjer mojekrpice.hr - sustav iliti web aplikacija koju je napravio pitaj boga tko i održava pitaj boga tko, vjerojatno više rekreativno nego ozbiljno. web aplikacija (sustav, portal, stranica ili kako god to želite nazvati) o kojoj ne ovise ničiji životi i nitko neće ostati gladan ako par dana ništa ne proda. i što smo do sada saznali?!: - krpice su se srušile za vikend - na uklanjanju kvara se radi - više puta je naglašeno da se strpite i da nitko ništa ne briše jer će se slike vratiti - nitko još nije umro jer 3 dana (1 radni) nije prodao niti jednu krpicu ili objavio novi oglas i ne, ne može se omogućiti upload oglasa/slika jer je upravo sa slikama i nastala greška. to kao da vam pukne cijev od vode u stanu i vi tražite majstora da vam ipak ostavi otvoren ventil od vode dok on popravlja. idite van, popijte kavu, iskoristite zadnji dan lijepog vremena, skuhajte grah ili tako neko jelo koje se pravi 5h, ubijte vrijeme nekako, samo prestanite od ovog raditi toliku dramu :s
2019 09 16
🌺💜
2019 09 16
Amen👍
2019 09 16
> maloodjece: > ok, razumijem da nas ovdje ima puno, da smo različitih godina, struke, znanja i vještina... ali stvarno već pretjerujete i imam dojam da se ni ne trudite razmišljati vlastitom glavom ,:( > pokušat ću ovo objasniti na svima poznatom primjeru - pad sustava HZZO-a (Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje). radi se o tehnički vrlo dobrom rješenju koje ima itekako dobru i skupu tehničku podršku. a opet eto vraga, sustav blebnuo već nekoliko puta u ovoj godini i svaki puta je trebao proći najmanje jedan cijeli RADNI dan da se otkloni greška i sustav vrati u funkciju. > ponavljam - skup sustav, sustav s aktivnom i dobro plaćenom podrškom i sustav o kojemu zaista zavise nečiji životi. > ajmo sada to prenijeti na primjer mojekrpice.hr - sustav iliti web aplikacija koju je napravio pitaj boga tko i održava pitaj boga tko, vjerojatno više rekreativno nego ozbiljno. web aplikacija (sustav, portal, stranica ili kako god to želite nazvati) o kojoj ne ovise ničiji životi i nitko neće ostati gladan ako par dana ništa ne proda. > i što smo do sada saznali?!: > - krpice su se srušile za vikend > - na uklanjanju kvara se radi > - više puta je naglašeno da se strpite i da nitko ništa ne briše jer će se slike vratiti > - nitko još nije umro jer 3 dana (1 radni) nije prodao niti jednu krpicu ili objavio novi oglas > i ne, ne može se omogućiti upload oglasa/slika jer je upravo sa slikama i nastala greška. to kao da vam pukne cijev od vode u stanu i vi tražite majstora da vam ipak ostavi otvoren ventil od vode dok on popravlja. > idite van, popijte kavu, iskoristite zadnji dan lijepog vremena, skuhajte grah ili tako neko jelo koje se pravi 5h, ubijte vrijeme nekako, samo prestanite od ovog raditi toliku dramu :s Bravo!! 🤗🤗
2019 09 16
@maloodjece Bravo!
2019 09 16
Well said! > maloodjece: > ok, razumijem da nas ovdje ima puno, da smo različitih godina, struke, znanja i vještina... ali stvarno već pretjerujete i imam dojam da se ni ne trudite razmišljati vlastitom glavom ,:( > pokušat ću ovo objasniti na svima poznatom primjeru - pad sustava HZZO-a (Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje). radi se o tehnički vrlo dobrom rješenju koje ima itekako dobru i skupu tehničku podršku. a opet eto vraga, sustav blebnuo već nekoliko puta u ovoj godini i svaki puta je trebao proći najmanje jedan cijeli RADNI dan da se otkloni greška i sustav vrati u funkciju. > ponavljam - skup sustav, sustav s aktivnom i dobro plaćenom podrškom i sustav o kojemu zaista zavise nečiji životi. > ajmo sada to prenijeti na primjer mojekrpice.hr - sustav iliti web aplikacija koju je napravio pitaj boga tko i održava pitaj boga tko, vjerojatno više rekreativno nego ozbiljno. web aplikacija (sustav, portal, stranica ili kako god to želite nazvati) o kojoj ne ovise ničiji životi i nitko neće ostati gladan ako par dana ništa ne proda. > i što smo do sada saznali?!: > - krpice su se srušile za vikend > - na uklanjanju kvara se radi > - više puta je naglašeno da se strpite i da nitko ništa ne briše jer će se slike vratiti > - nitko još nije umro jer 3 dana (1 radni) nije prodao niti jednu krpicu ili objavio novi oglas > i ne, ne može se omogućiti upload oglasa/slika jer je upravo sa slikama i nastala greška. to kao da vam pukne cijev od vode u stanu i vi tražite majstora da vam ipak ostavi otvoren ventil od vode dok on popravlja. > idite van, popijte kavu, iskoristite zadnji dan lijepog vremena, skuhajte grah ili tako neko jelo koje se pravi 5h, ubijte vrijeme nekako, samo prestanite od ovog raditi toliku dramu :s
2019 09 16
> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema! Možete li nam reći do kad će potrajati ovakva situacija jer prošla je nedjelja a slika i dalje nema.
2019 09 16
Neki su ljudi stvarno dosadni Strpljen spasen kak se kaze
2019 09 16
1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 76