Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

Dobro oče se Admin oglasiti i reći u čemu je problem i jel se nadzire mogućnost popravka i vračanja slika????
2019 09 16
Hm...Ja sam na jednom profilu, na slici majice našla sliku necije kartice i kad sam obavijestila vlasnicu profila, to nije njena kartica...ljudi,pa ne znam baš da je to ok... I do kad ovako,meni su sve slike obrisane?
2019 09 16
Kada će se stranica vratiti i normalu? Moji artikli su izbrisani svi. Sad moram ponovno stavljati oglase ali gumb za nove artikle nikako ne učitava slike ni informacije... Pomoć asap
2019 09 16
> Viktorija7: > Iskreno, MK su mi opasno pocele ici na zivce. Ne vjerujem da cu jos dugo ostati ovdje. Prvo me davi porukama onaj tip koji kupuje zenske carape 🤯, onda 10000 poruka na losem hrvatskom da se javim nekome na mail a u meduvremenu stalno gledam gdje ce me tko prevariti. I za kraj ovo s nestajanjem slika 😡. Ukupno gledajuci, veca gnjavaza nego korist... Ovoga drugdje zapravo ima vise nego tu.
2019 09 16
> lola2619: > A što kažete na ovakav tip stranice, ali s npr. 10kn mjesečne članarine, da sve radi kako treba, admini su ažurni i neaktivni korisnici i krivi tagovi se svakodnevno brišu. Biste li prešle? Naravno da bi! Ali ne valja misliti da netko od ovog ne zarađuje, pa puni su reklama!
2019 09 16
> Aredhel: > > Viktorija7: > > Iskreno, MK su mi opasno pocele ici na zivce. Ne vjerujem da cu jos dugo ostati ovdje. Prvo me davi porukama onaj tip koji kupuje zenske carape 🤯, onda 10000 poruka na losem hrvatskom da se javim nekome na mail a u meduvremenu stalno gledam gdje ce me tko prevariti. I za kraj ovo s nestajanjem slika 😡. Ukupno gledajuci, veca gnjavaza nego korist... > Ovoga drugdje zapravo ima vise nego tu. Slažem se
2019 09 16
😂😂😂😂😂> StefiVidic: > Mislim si, ako su se pomijesale fotke, mozda budu i tagovi. > Konacno ce i kod mene biti sve Mango Zara Adidas Nike Gucci Versace 😂😂
2019 09 16
MENI SU SAD NESTALE SKORO SVE FOTOGRAFIJE HEEEELP
2019 09 16
Kad ce proraditi upload?
2019 09 16
I dalje se nije nista riješilo,bas me nervira. 😞Na prvu sam mislila da mi mob steka,pa laptop pa komp a onda sam ne internet pocela sumljat 😂😂
2019 09 16
Kako se situacija razvija, isplivale su i fotke iz inboksa. Pa da vidimo čija mama crnu vunu prede i tko je onom tipu prodao opuške i nošene čarape 🤣
2019 09 16
Uzas :(
2019 09 16
Ovakve stvari tipa fotki iz inboxa i slično sto cure van su dobar temelj za tužbu. Iako , po meni nije isključena ni mogućnost da sad razmatraju članarinu uvest pod izlikom ove situacije, malo mi i na to smrdi .
2019 09 16
Je li se događalo i prije ili je ovo prvi put ovako dugo da traje? Napokon sam u Hrvatskoj, samo do kraja tjedna i baš sada ne radi kak treba, baksuz 🤦‍♀️
2019 09 17
> StefiVidic: > Kako se situacija razvija, isplivale su i fotke iz inboksa. Pa da vidimo čija mama crnu vunu prede i tko je onom tipu prodao opuške i nošene čarape 🤣 di to pliva?ništa ne vidim, osin što se neke još čude kako nemaju slika....27 stranica komentara, a na 26-toj ulijeću s pitanjem šta se događa..straota! nekad me zaboli tuđa glava!
2019 09 17
1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 76