Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

ja sam vec napravila depop, trebaju mi novci a necu cekati 3 mjeseca dok se ovo ne popravi pa opet sve ispocetka
2019 09 16
A što kažete na ovakav tip stranice, ali s npr. 10kn mjesečne članarine, da sve radi kako treba, admini su ažurni i neaktivni korisnici i krivi tagovi se svakodnevno brišu. Biste li prešle?
2019 09 16
> janadona: > Do jucer sam imala svega par slika od cijrlog profila,a danas vise nema ni jedne! > Postavljati nove artikle me mogu! > DOKAD PITAM SE??? A ja se pitam DOKAD ce ista ta adminka tolerirat tvoje ps igrice, knjige i drskost. https://mojekrpice.hr/items/pribor-za-ljepotu/9089262/igrice-za-ps4
2019 09 16
> lola2619: > A što kažete na ovakav tip stranice, ali s npr. 10kn mjesečne članarine, da sve radi kako treba, admini su ažurni i neaktivni korisnici i krivi tagovi se svakodnevno brišu. Biste li prešle? Odmah. Odnosno platila bih uporabu ove stranice ako bi to zazivilo.
2019 09 16
> lola2619: > A što kažete na ovakav tip stranice, ali s npr. 10kn mjesečne članarine, da sve radi kako treba, admini su ažurni i neaktivni korisnici i krivi tagovi se svakodnevno brišu. Biste li prešle? Isti čas
2019 09 16
Iskreno, MK su mi opasno pocele ici na zivce. Ne vjerujem da cu jos dugo ostati ovdje. Prvo me davi porukama onaj tip koji kupuje zenske carape 🤯, onda 10000 poruka na losem hrvatskom da se javim nekome na mail a u meduvremenu stalno gledam gdje ce me tko prevariti. I za kraj ovo s nestajanjem slika 😡. Ukupno gledajuci, veca gnjavaza nego korist...
2019 09 16
nevjerojatno koliko cura ne razumije značenje riječi "barem" ,:(
2019 09 16
> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema! Kad ce opet.fotke od.proizvoda na krpicama biti dostupne
2019 09 16
> lola2619: > A što kažete na ovakav tip stranice, ali s npr. 10kn mjesečne članarine, da sve radi kako treba, admini su ažurni i neaktivni korisnici i krivi tagovi se svakodnevno brišu. Biste li prešle? Daaaaa😊 odmah
2019 09 16
> sonja90: > > martinec: > > recite nam samo iskreno, je li ovo kraj krpicama? pa da znamo :( > Nije, Krpice .rs opet imaju slike, ali nije jos omogucen upload novih artikala. I to je popravljeno u odsutnosti njihovog administratora sto mozda znaci da je nasa administratorica to prijavila te prati stanje na obje stranice. U svakom slucaju nije kraj i nismo zaboravljeni. > I ja sam se toga uplasila, ali bude bilo sve ok. :") ;)
2019 09 16
> lola2619: > A što kažete na ovakav tip stranice, ali s npr. 10kn mjesečne članarine, da sve radi kako treba, admini su ažurni i neaktivni korisnici i krivi tagovi se svakodnevno brišu. Biste li prešle? kad bi sve bilo ovako kako ste naveli- da. Međutim, bojim se da bi članarinu plaćale i AnaMAte...
2019 09 16
Meni se cini da je ovo kraj krpica 😢
2019 09 16
> dobrojutro: > > lola2619: > > A što kažete na ovakav tip stranice, ali s npr. 10kn mjesečne članarine, da sve radi kako treba, admini su ažurni i neaktivni korisnici i krivi tagovi se svakodnevno brišu. Biste li prešle? > kad bi sve bilo ovako kako ste naveli- da. Međutim, bojim se da bi članarinu plaćale i AnaMAte... Ma mislim da je to nemoguće uz ažurnog admina i dobru organizaciju stranice.
2019 09 16
> papucarica125: > 😂😂😂😂 > Bas ste me nasmijali, hvala > > tina1711: > > Najbolje da se obriše ova tema, stavi opet ista pa da ispočetka krenemo sa istim pitanjima po 100x i tako kratimo vrijeme dok se ne vrate slike. 🤔 😉
2019 09 16
prodajem i na ebayju i upravo sad pak tamo imam problema sa slikama na novim oglasima. hmmm... btw netko je napisao da se plaća članarina na ebayju, nema članarine ali uzimaju dobar postotak od prodaje i oni i paypal...
2019 09 16
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 76