Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

Ja jos nemam slika ..tj , imam ali jako malo :/
2019 09 17
> jetlee: > Hoće li se slike vratiti? halooooo....jos uvijek se slike ne vracaju niti ih se mote staviti!!! Koliko dugo jos? Lp
2019 09 17
Ja još uvijek nisam dobila povrat novca za uplaćene i nikad prikazane promovirane artikle i vip članstvo. To je samo nekih, 15ak kn. A koliko je nas takvih... Spominjem zaradu na oglasima, iz razloga što se na taj način stranica financira (što je normalno i što je ok), i dio novca bi morali utrošiti na razvoj stranice i njezino održavanje, a to se očigledno, ne radi. Članstvo je budalaština. Jer stranica bi onda ulazila u neku drugu kategoriju koja bi zahtjevala potpunu prenamjenu - svega. A što govorite, kao besplatno je nemamo se pravo buniti... Pa imamo. Jer na našim klikovima im "počiva" ta monetizacija na kojoj stranica zarađuje. (Ako se smanje klikovi, manji je reach i oglašivačima se ne isplati plaćati ovoj str)... Ja definitivno ode odavde. Moj klik neš više unovčavati!
2019 09 17
Previše se digla buka oko ovoga, dogodio se problem, riješit će ga.... Mislim da bi trebale biti zahvalne da uopće i postoji ovako nešto da možemo prodavati višak odjeće isto kao i kupiti jeftinije nego u trgovini....i to iz kreveta/fotelje bez hodanja po trgovačkim centrima.... Stoga mi je smješno vidjet kako neke od toga rade ogroman problem....osim ako je to nekim curama biznis?!? Kao da svi mi svaki dan prodamo pola ormara pa sad je panika jer eto par dana nitko ništa nije objavio ni prodao....dajte molim vas skulirajte se malo i strpite...nije odjeća voće pa će istrunut u tih par dana... I dajte čitajte NASLOV TEME U KOJEM SVE LIJEPO PIŠE, fkt je nepotrebno da svako malo neka pita zkj nema slika i zkj ih još ne može učitavat...
2019 09 17
Pa dobro, jeli vi koje stalno govorite da vama stranica ne radi, možeze ući na neki drugi profil, bilo koji, i normalno, logički zaključiti da ne radi nikome , a isto tako i pročitati naslov da se radi na rješavanju tog problema.
2019 09 17
> _Smajlica_: > Previše se digla buka oko ovoga, dogodio se problem, riješit će ga.... > Mislim da bi trebale biti zahvalne da uopće i postoji ovako nešto da možemo prodavati višak odjeće isto kao i kupiti jeftinije nego u trgovini....i to iz kreveta/fotelje bez hodanja po trgovačkim centrima.... > Stoga mi je smješno vidjet kako neke od toga rade ogroman problem....osim ako je to nekim curama biznis?!? > Kao da svi mi svaki dan prodamo pola ormara pa sad je panika jer eto par dana nitko ništa nije objavio ni prodao....dajte molim vas skulirajte se malo i strpite...nije odjeća voće pa će istrunut u tih par dana... > I dajte čitajte NASLOV TEME U KOJEM SVE LIJEPO PIŠE, fkt je nepotrebno da svako malo neka pita zkj nema slika i zkj ih još ne može učitavat... Potpisujem
2019 09 17
> Admin2nd: > Napisat ću vam kad dobijem dodatne informacije, pa lik nam od prvog dana govori da će se slike vratiti, ali ne odmah nego kroz nekoliko dana! Sistem ima pun kufer i osamsto artikala, a svaki ima više fotki i treba vremena da se sve to vrati. Kao npr kad stavljate više fotki na instać, svih deset fotki se uploada nakon nekoliko sekundi. Sad zamislite skoro dva milijuna artikala puta ajmo reć prosječno tri fotke. Jednostavno ne ide odmah. onda treba odrzavat stranicu da do toga niti ne dode.
2019 09 17
Dakle, čitam i ne vjerujem koliko se puta pitalo kad će se problem riješiti i zašto ne radi. Pa koliko je teško samo pročitati naslov teme i poneki post da saznate što vas zanima??? Nikom nije drago što se ovo dogodilo, ali eto, rizik tehnologije. Ako se ne možete strpiti da se problem otkloni, nitko vas ne drži ovdje ili nađite drugu platformu ili u nedjelju pravac Hrelić pa tamo tržite.
2019 09 17
> Admin2nd: > Kako vlasniku govoriti protiv vlasnika? o:) Lijepo...nek pogleda stranicu pa ce vidjeti da je nastao totalni kolaps!!!😡
2019 09 17
> _Smajlica_: > Previše se digla buka oko ovoga, dogodio se problem, riješit će ga.... > Mislim da bi trebale biti zahvalne da uopće i postoji ovako nešto da možemo prodavati višak odjeće isto kao i kupiti jeftinije nego u trgovini....i to iz kreveta/fotelje bez hodanja po trgovačkim centrima.... > Stoga mi je smješno vidjet kako neke od toga rade ogroman problem....osim ako je to nekim curama biznis?!? > Kao da svi mi svaki dan prodamo pola ormara pa sad je panika jer eto par dana nitko ništa nije objavio ni prodao....dajte molim vas skulirajte se malo i strpite...nije odjeća voće pa će istrunut u tih par dana... > I dajte čitajte NASLOV TEME U KOJEM SVE LIJEPO PIŠE, fkt je nepotrebno da svako malo neka pita zkj nema slika i zkj ih još ne može učitavat... Napokon pametan komentar💪
2019 09 17
Jadan admin, svaki drugi upis na ovoj temi je pitanje kada će se vratiti, to kao da ne vide komentare prije svoga... Imam dojam da pitaju cure koje su kratko tu pa im je ovo prvi kiks na krpicama... Vratit će se, čemu tolika drama, bolje da je admin otvorio temu sa upisom informacija koje ima i zaključao dok se ne javi sa novostima. 🥴
2019 09 17
30 stranica postova u stilu "ajme meni gdje su mi slike nestale" :s :') :') :')
2019 09 17
Najbolje bi bilo da se stranica kompletno ugasi dok se problem ne riješi i zdravo.
2019 09 17
Ja ne razumijem ,da li pojedine stvarno ne znaju citati sa razumijevanjem ili sto ? Ne kužim čemu 100 istih upita . Samo treba prelistati stranice ,sve piše
2019 09 17
Sve je ovo jako sumnjivo i mislim da je ovo smišljena strategija da se pokupe podaci o računima. Osobito što se takve stvari događaju svako nekoliko vremena. taj "bug" lijepo pročešlja sve slike i izdvoji one na kojima su kartice sa sigurnosnim brojevima (a vidjela sam da su neke dovoljno nepametne da takve stvari lijepe tu). Budite oprezne narednih dana i kontrolirajte si sredstva na računu.
2019 09 17
1 2 ... 27 28 29 30 31 32 33 ... 76