Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

> Felis79: > Sad su Krpice postale kupovina na neviđeno u pravom smislu riječi. 😂
2019 09 17
Istiii problem 😂😂😂😂😂 > Jasna2709: > > Admin2nd: > > Pa mislim, ako baš inzistirate na tome da se sajt ugasi dok se sve ne popravi, rado ću to predložiti odgovornima. 🤷🏻‍♀️ > Pa mislim-da ne bi! > Jer čekam povrat novca od korisnice sa 890 povratnih koja mi je poslala poderanu i rukom ušivanu tuniku, a broj njen nemam niti kontakt osim ovdje na Mk. Rado bi joj poslala slike ali nema za tim volje, obećala je izvršiti povrat. Čekam uplatu od jučer strpljivo i nadam se da će sve biti ok.. > Inače nemam problem što nema slika, čak sam i kupovala stvari iz omiljenih cure su mi se javile pa smo preko moba riješile dalje jer znam te artikle iz omiljenih napamet. > Ali da fali-ovaj dio iz 'ovisnosti' uz kavicu fali 🥴😅😖
2019 09 17
Evo svježih novosti - u pripremi je hardversko rješenje za slike (?) pa trebamo pričekati još koji dan, ali popravci će biti gotovi ovaj tjedan.
2019 09 17
> Admin2nd: > Evo svježih novosti - u pripremi je hardversko rješenje za slike (?) pa trebamo pričekati još koji dan, ali popravci će biti gotovi ovaj tjedan. :) :) :) :")
2019 09 17
> Admin2nd: > Evo svježih novosti - u pripremi je hardversko rješenje za slike (?) pa trebamo pričekati još koji dan, ali popravci će biti gotovi ovaj tjedan. hvala punooooo Adminka :) Nadam se da smo sad svi shvatili da se slike vracaju, da ne brišete ništa i samo malo strpljenja koji dannn i ponovno smo u akciji :*
2019 09 17
Hvala Isusu
2019 09 17
Hvala Adminka :)
2019 09 17
Problem je u tome što je sad to napisano, i opet će netko ispod pitati '' KAD ĆE SLIKE '' '' IMA KAKVIH NOVOSTI '' Očekuju valjda da se admin svima javi privatno i napiše detaljan opis i način riješavanja problema, i normalno, u kojoj je fazi i kad će slike..hh :,'( :,'( :,'( :,'( :,'(
2019 09 17
Pa ako ništa drugo, moglo bi se na početnu stranicu staviti barem neka obavijest ne bi škodilo?!?
2019 09 17
mogle bi sad one krpičarke koje imaju milijun slika kojima piše prodano to lijepo izbrisat, (ionako je prodano, jel? ) pa ne bude tolko zatrpanih i izgubljenih slika.
2019 09 17
Pozdrav Slike se nisu vratile? Zasto ??
2019 09 17
Cure, znam da nije tema, ali moze li mi neka poslat link crne liste? :)
2019 09 17
> missena00: > Pozdrav > Slike se nisu vratile? Zasto ?? > Admin2nd: > Evo svježih novosti - u pripremi je hardversko rješenje za slike (?) pa trebamo pričekati još koji dan, ali popravci će biti gotovi ovaj tjedan. Dajte, molim Vas, ako ste već otvorile temu onda pročitajte barem nekoliko poruka zadnjih.
2019 09 17
Ja ne vidim niti jednu sliku IGDJE! ovaj post je od prije 5 dana!!!
2019 09 17
Past ce server cim se omoguci upload artikala😂
2019 09 17
1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 ... 76