Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

> amjanezch: > Cure, znam da nije tema, ali moze li mi neka poslat link crne liste? :) aj prosljedi i meni <3 hvala
2019 09 17
> Admin2nd: > Evo svježih novosti - u pripremi je hardversko rješenje za slike (?) pa trebamo pričekati još koji dan, ali popravci će biti gotovi ovaj tjedan. Oprosti, gdje mogu poslati pitanje vezano za ovaj kvar koji traje 5 dana, Ima VIP profil
2019 09 17
> marija1m1: > > Admin2nd: > > Evo svježih novosti - u pripremi je hardversko rješenje za slike (?) pa trebamo pričekati još koji dan, ali popravci će biti gotovi ovaj tjedan. > Oprosti, gdje mogu poslati pitanje vezano za ovaj kvar koji traje 5 dana, Ima VIP profil Kvar nije samo na Vašem profilu nego na cijelim krpicama i svima isto toliko traje, ali na rješenju se očito radi tako da je najbolje pričekati da se kvar otkloni. Još malo treba biti strpljiv, u međuvremenu odite na prvu stranicu i čitajte temu kad ste ju već otvorile..
2019 09 17
> StefiVidic: > Kad se vrate jednog dana, ovo sve sto prodajemo ce biti demode :')
2019 09 17
Ljube, krivo imas. Oni bi trebali biti zahvalni svakom korisniku jer sto vise korisnika, veca mogucnost zarade na reklamama. Isto kao da kazes da bi trebali biti zahvalni bankomatu kada nam isplati vlastiti novac.😅> _Smajlica_: > Previše se digla buka oko ovoga, dogodio se problem, riješit će ga.... > Mislim da bi trebale biti zahvalne da uopće i postoji ovako nešto da možemo prodavati višak odjeće isto kao i kupiti jeftinije nego u trgovini....i to iz kreveta/fotelje bez hodanja po trgovačkim centrima.... > Stoga mi je smješno vidjet kako neke od toga rade ogroman problem....osim ako je to nekim curama biznis?!? > Kao da svi mi svaki dan prodamo pola ormara pa sad je panika jer eto par dana nitko ništa nije objavio ni prodao....dajte molim vas skulirajte se malo i strpite...nije odjeća voće pa će istrunut u tih par dana... > I dajte čitajte NASLOV TEME U KOJEM SVE LIJEPO PIŠE, fkt je nepotrebno da svako malo neka pita zkj nema slika i zkj ih još ne može učitavat...
2019 09 17
Pa dobro zene koji je vama vrag,jeste sve nepismene ili sta jel adminka napisala da tehnicarska sluzba rijesava kvar da ce bit rijeseno kroz para dana 33 stranice istih pitanja,kad ce slike ,ja nemam slike,sta je sa slikama dokle vise jel toliko tesko procitat i shvatiti naslov teme sve pise u temi ,a vi i dalje tepete po istom katastrofa
2019 09 17
Dakle, napisat ću i na ovu stranicu pa će neke korisnice i pročitati - svježe novosti su da će kvar biti otklonjen ovaj tjedan i da je hardversko rješenje za slike u pripremi. Valjda novi server ili tako nešto. U svakom slučaju, ne brišite ništa tj možete pobrisati prodane artikle i pričekajte još koji dan (max 5 do nedjelje, ali neće biti do tada). PUSA.
2019 09 17
> kozmetika88: > Pa dobro zene koji je vama vrag,jeste sve nepismene ili sta > jel adminka napisala da tehnicarska sluzba rijesava kvar > da ce bit rijeseno kroz para dana > 33 stranice istih pitanja,kad ce slike ,ja nemam slike,sta je sa slikama > dokle vise > jel toliko tesko procitat i shvatiti naslov teme > sve pise u temi ,a vi i dalje tepete po istom > katastrofa Joj sta bi volila da jednu postenu clanarinu opale pa da se pola ovih dzabalerosica i besposlicarki makne sa stranice. Sve redom kukaju kako nista ne prodaju, a maltretiraju sve redom sa slikama kad ce i kako ce. Pa ako vec ne prodajes nista, slike ti ne tribaju, jel tako? Nema dzabe ni u stare babe, ako nista ne ulazes nemas sta ni ocekivat. Zaboli vas neka stvar jel ko zaraduje na reklamama ili ne. Jeste vi mozda platile te reklame? Niste, e pa onda, ne hvatajte se reklama. #onogatiboga
2019 09 17
Hvala adminica na svježim informacijama.. vjerujem da će se sve popravit al ne mogu vjerovat da je prošlo 35 min od objave a da još ni jedna nije pitala:A kad će se vratit slike?😂 Dobro je! Napredujemooo!!
2019 09 17
> MojeKrpice24: > Ako su poruke od prije 5 dana i kažete barem do sutra, koliko je još potrebno da to sutra dođe? Barem do sutra je doljnja granica dok gornja tada nije bila definirana, a sada jest i glasi - do kraja tjedna.
2019 09 17
Jesmo skužili hoćemo li stare fotke trebati ponovno dizati ili će se vratiti? Pitam da znam pofotkati pola ormara :D
2019 09 17
Evo, 34. stranica pa ajmo opet ispitivat malo jer prve 33 stranice takvih pitanja nije dovoljno.
2019 09 17
> Admin2nd: > Dakle, napisat ću i na ovu stranicu pa će neke korisnice i pročitati ... Ili mozda nece 🤣🤣🤣
2019 09 17
> ZagrebKupnja: > Jesmo skužili hoćemo li stare fotke trebati ponovno dizati ili će se vratiti? Pitam da znam pofotkati pola ormara :D Jos da se admin malo pozabavi blokiranjem profila poput tvog, na trecinu (ne za, na trecinu) bi zviznuo broj oglasa. Slike s neta, tagovi ili flekava roba pocascena negativkom, u tvom slucaju, na izbor mu.
2019 09 17
> mollyK: > > Kako objašnjavate povremeni pad Instagrama i Face-a u kojem kompletni sustav ne radi po cijeli dan?! A dam se kladiti da imaju more vrhunskih programera jer ujedno i zarađuju more novaca na pustim oglasima. Pa je bez obzira na to ITovcima potreban cijeli dan za riješiti problem. > > Skulirajte se malo i nemojte biti najpametnije na svijetu, jer vi koje neprestano dosađujete ste upravo suprotno od toga. > Ova stranica ne radi već danima,zato nije ni čudo što cure lude jer imaju i pravo. > Ako su ljudi toliko nesposobni da poprave stranicu u nekom normalnom i prihvatljivom roku onda ju trebaju ugasit tih par dana dok se stvari ne srede. > Sva sreća pa forum i dalje radi. ,:( Koja bi svrha bila toga? Ako treba 3 dana za popravak, zašto bi bilo bolje da 3 dana stranica ne radi uopće, po kojoj logici? Tek bi onda nastao kuršlus i panika zbog uplacenih novaca za artikle, nigdje međusobnih kontakata a poruke ne rade. Nama je uvijek bolje ono što nije, da nema stranice onda bi kukale kako bi bilo bolje da barem forum radi. Mentalitet vrh! 👏🏼
2019 09 17
1 2 ... 31 32 33 34 35 36 37 ... 76