Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

one mail - poruke yes, i to uvjek za 'dobro' jutro
2019 09 17
> MajaMlakar: > one mail - poruke yes, i to uvjek za 'dobro' jutro Da, isto...taman za uz kavu 😂
2019 09 17
Da li će se slike vratiti??
2019 09 17
Zdravo cure nisam bila aktivna mj dana jer sam rodila i sad se ulogiram i vidim nema na mojoj stranici ni jedna slika robe sta se dogada dali slucajno znate?
2019 09 17
Ova bi se tema na forumu svela na možda 6-7 postova da se obrišu svi upiti "što je sa slikama, dali možda znate?" hahahah
2019 09 17
Ajd jedan dan, ajd dva dana ali vec tri, cetiri dana da ne radi.. nesto tu smrdi..
2019 09 17
> zagonetnost: > Ova bi se tema na forumu svela na možda 6-7 postova da se obrišu svi upiti "što je sa slikama, dali možda znate?" hahahah 😂😂😂 bas. Tesko se vratit i prolistat malo temu
2019 09 17
Pa mislim, ako baš inzistirate na tome da se sajt ugasi dok se sve ne popravi, rado ću to predložiti odgovornima. 🤷🏻‍♀️
2019 09 17
Držim fige da se samo sve slike vrate!!! Koliko god trebalo dana!!!
2019 09 17
> Admin2nd: > Pa mislim, ako baš inzistirate na tome da se sajt ugasi dok se sve ne popravi, rado ću to predložiti odgovornima. 🤷🏻‍♀️ Pa zasto ne? Ako ce to olaksati i ubrzati programerima posao, ja sam ZA!
2019 09 17
Ovo predugo traje ☹️ ima li ikakve naznake poboljšanja??
2019 09 17
Meni uopce ne fale moje slike jer sam ih obrisala prije 2-3 mjeseca, a svu robu podijelila...🤷‍♀️ Ali fale mi sve vase slike,pogotovo ovako uz popodnevnu kavu...🤣 Dobro je neka zenica rekla, ovisnost! Za nekog poslije mene sto ce pitati gdje su slike? Sve se prodalo! Nema niceg vise 🤣🤣🤣🤣🤣
2019 09 17
> Admin2nd: > Pa mislim, ako baš inzistirate na tome da se sajt ugasi dok se sve ne popravi, rado ću to predložiti odgovornima. 🤷🏻‍♀️ Pa mislim-da ne bi! Jer čekam povrat novca od korisnice sa 890 povratnih koja mi je poslala poderanu i rukom ušivanu tuniku, a broj njen nemam niti kontakt osim ovdje na Mk. Rado bi joj poslala slike ali nema za tim volje, obećala je izvršiti povrat. Čekam uplatu od jučer strpljivo i nadam se da će sve biti ok.. Inače nemam problem što nema slika, čak sam i kupovala stvari iz omiljenih cure su mi se javile pa smo preko moba riješile dalje jer znam te artikle iz omiljenih napamet. Ali da fali-ovaj dio iz 'ovisnosti' uz kavicu fali 🥴😅😖
2019 09 17
> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema! Dakle, ima kakvih novosti?
2019 09 17
I mene zanima!
2019 09 17
1 2 ... 29 30 31 32 33 34 35 ... 76