Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

Imam problem...ukratko cu opisati.. Pošto vec godinama na ovoj stranici samo kupujem i nikada nisam postavila niti jedan oglas, ni sliku da prodajem neki artikal... Mene zanima zasto su mi nestale slike, nema ih vec danima i hoce li se vratiti? 😂😂😂 99% pitanja na temi je ravno ovom gore.
2019 09 17
Žene su nevjerojatne... Čuditi se ko pura dreku što stranica MK ne radi, tj. radi uz određene probleme i pametovati što bi se trebalo, a što nebi trebalo kako do toga u budućnosti nebi došlo, jer eto, sve su odjednom programerke. Kako objašnjavate povremeni pad Instagrama i Face-a u kojem kompletni sustav ne radi po cijeli dan?! A dam se kladiti da imaju more vrhunskih programera jer ujedno i zarađuju more novaca na pustim oglasima. Pa je bez obzira na to ITovcima potreban cijeli dan za riješiti problem. Skulirajte se malo i nemojte biti najpametnije na svijetu, jer vi koje neprestano dosađujete ste upravo suprotno od toga.
2019 09 17
:') :') :')
2019 09 17
Panika je jer smo sve ovisne o skrolanju po oglasima i stranici i trenutno Vam traje apstinentska kriza (samo si to treba priznati). Sve imamo dijagnozu i treba izdržati dok stranica ne proradi. Tak da šizike, niste same, svima je tako i sve će biti u redu za par dana.
2019 09 17
> iannna: > Panika je jer smo sve ovisne o skrolanju po oglasima i stranici i trenutno Vam traje apstinentska kriza (samo si to treba priznati). Sve imamo dijagnozu i treba izdržati dok stranica ne proradi. Tak da šizike, niste same, svima je tako i sve će biti u redu za par dana. :') :') :')
2019 09 17
> traplord: > > iannna: > > Panika je jer smo sve ovisne o skrolanju po oglasima i stranici i trenutno Vam traje apstinentska kriza (samo si to treba priznati). Sve imamo dijagnozu i treba izdržati dok stranica ne proradi. Tak da šizike, niste same, svima je tako i sve će biti u redu za par dana. > :') :') :') Šizike. To nisam čula sto godina -))
2019 09 17
:') :') bome ne cveta više cveće u naše preduzeće :')
2019 09 17
Samo da pitam: kad ce proraditi stranica? ,:)
2019 09 17
> Kako objašnjavate povremeni pad Instagrama i Face-a u kojem kompletni sustav ne radi po cijeli dan?! A dam se kladiti da imaju more vrhunskih programera jer ujedno i zarađuju more novaca na pustim oglasima. Pa je bez obzira na to ITovcima potreban cijeli dan za riješiti problem. > Skulirajte se malo i nemojte biti najpametnije na svijetu, jer vi koje neprestano dosađujete ste upravo suprotno od toga. Ova stranica ne radi već danima,zato nije ni čudo što cure lude jer imaju i pravo. Ako su ljudi toliko nesposobni da poprave stranicu u nekom normalnom i prihvatljivom roku onda ju trebaju ugasit tih par dana dok se stvari ne srede. Sva sreća pa forum i dalje radi. ,:(
2019 09 17
Nemam nikakvih slika, koju god stranicu otvorim prve dvije budu sa slikama i dalje ništa ! :(
2019 09 17
Kad se vrate jednog dana, ovo sve sto prodajemo ce biti demode
2019 09 17
> mollyK: > > Kako objašnjavate povremeni pad Instagrama i Face-a u kojem kompletni sustav ne radi po cijeli dan?! A dam se kladiti da imaju more vrhunskih programera jer ujedno i zarađuju more novaca na pustim oglasima. Pa je bez obzira na to ITovcima potreban cijeli dan za riješiti problem. > > Skulirajte se malo i nemojte biti najpametnije na svijetu, jer vi koje neprestano dosađujete ste upravo suprotno od toga. > Ova stranica ne radi već danima,zato nije ni čudo što cure lude jer imaju i pravo. > Ako su ljudi toliko nesposobni da poprave stranicu u nekom normalnom i prihvatljivom roku onda ju trebaju ugasit tih par dana dok se stvari ne srede. > Sva sreća pa forum i dalje radi. ,:( Potpis!
2019 09 17
> iannna: > Panika je jer smo sve ovisne o skrolanju po oglasima i stranici i trenutno Vam traje apstinentska kriza (samo si to treba priznati). Sve imamo dijagnozu i treba izdržati dok stranica ne proradi. Tak da šizike, niste same, svima je tako i sve će biti u redu za par dana. hahahahah, totalno , ja sam ovisnik ziher
2019 09 17
> nolazghc: > > iannna: > > Panika je jer smo sve ovisne o skrolanju po oglasima i stranici i trenutno Vam traje apstinentska kriza (samo si to treba priznati). Sve imamo dijagnozu i treba izdržati dok stranica ne proradi. Tak da šizike, niste same, svima je tako i sve će biti u redu za par dana. > hahahahah, totalno , ja sam ovisnik ziher Ajmo svi na antidepresive da izdržimo..😳
2019 09 17
Imam spremnu hrpu stvari sve po 10 kn. Ako koga zanimaju slike, neka se javi da razmijenimo brojeve :* Valjda ce popraviti taj upload, do tada... snađi se druže x-)
2019 09 17
1 2 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 76